Opublikowano 10 stycznia 201114 l manga to uwielbianya seria o demonach. teraz wyszedł pierwszy odcinek anime - co sądzicie? będzie hit na miarę one piece?
Opublikowano 10 stycznia 201114 l Mangi nie miałem okazji czytać, ale po 1szym epie anime jestem nastawiony jak najbardziej pozytywnie. Strasznie mnie rozbawił, a fabularnie jest w miarę ciekawy
Opublikowano 12 stycznia 201114 l Imo już po pierwszym odcinku widać, że ten serial to będzie hit. Ma ten fajny, "blockbusterowy", wysokobudżetowy klimacik ;p Fabuła zapowiada się ciekawie, humor fajny (od razu skojarzył mi się z fairy tail'em), animacja i kreska też całkiem spoko.
Opublikowano 16 stycznia 201114 l Podoba mi się absurd niektórych sytuacji w tym anime. Definitywnie mój kandydat na najlepsza serię sezonu
Opublikowano 17 stycznia 201114 l Całkiem spoko się zapowiada seria. Po pierwszym epie powiem tylko tyle, że jak dla mnie OVA było śmieszniejsze.
Opublikowano 17 stycznia 201114 l Jeśli pierwszy odcinek mi się spodobał to raczej będe już oglądał do końca. Z tego co wiem to manga jest podobno świetna i popularna tak więc następny tasiemiec się szykuje(być może). Podoba mi się kreska w anime.
Opublikowano 14 lutego 201114 l Zabieram się za oglądanie 6ep (OVA już też była). Hmm anime jest chore... Ale ma swój urok.
Opublikowano 19 lutego 201114 l Autor Drugi ep mnie trochę zniechęcił sam nie wiem czemu. I te wyładowania dzieciaka mnie irytują - za dużo tego.
Opublikowano 27 lutego 201114 l Autor Czy tylko mnie irytują te wyładowania elektryczne dzieciaka? Poza tym świetne anime.
Opublikowano 27 lutego 201114 l No czasami tego za dużo. Ale humor jest przeswietny i ta prostota. No uwielbiam to anime.
Opublikowano 27 lutego 201114 l Ale dzieje się coś w ogóle czy tylko cały czas pokazują tego ryczącego niemowlaka jak razi prądem Tatsumiego?
Opublikowano 8 marca 201114 l Dzieje się i jakoś w ostatnich epach mniej rażenia prądem. Moim zdaniem wypas jeśli ktoś lubuje się w szalonych komediach ( ostatnie dwa odcinki to prawie School Rumble).
Opublikowano 4 kwietnia 201114 l Jaka lipa, że po 10 odcinkach zmienili ending już mi się ten pierwszy zaczynał podobać, a teraz dali jakieś lipne.