imp 0 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 (edytowane) Cześć. Przymierzam się do zakupu PS3 z zamiarem grania na nim w T6 po sieci. Niestety wyczytałem sporo negatywnych opinii na temat trybu sieciowego w tej grze. Są też opinie przychylne. Sporo sprzeczności. Stąd moje pytania: Jak to jest z opóźnieniami w T6? Czy w ogóle ktoś z polskiej czołówki Tekkena gra po sieci? Rzecz w tym, że T6 w założeniu jest tą najważniejszą grą w którą miałem grać na co dzień. Nie będę w tym momencie wykładać pieniędzy na PS3 jeżeli tryb Online w T6 jest "mierny". Dodam, że mam w domu peceta. Mam świetne łączę na światłowodzie, na którym gram w TF2 w lidze i swojego czasu grałem w SFIV. Capcom zaskoczył mnie tym, że przygotował świetny tryb sieciowy. W SFIV bez problemu można wklepać wszystkie combo nawet na klawiaturze i lagów nie ma. Jak przy tym wypada T6? Może warto poczekać na następne odsłony tej serii? Uprzejmie proszę o szybkie odpowiedzi, gdyż mam na oku pare aukcji na allegro. Mam mniej więcej dzień na podjęcie decyzji. Z góry dziękuję. Edytowane 10 stycznia 2011 przez imp Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Tryb online niestety ale jest mierny.....co prawda w przypadku T6 łącza się "lubia" lub nie bo spotkalem sie z tym ze ja mam net z neo aktos inny z netii i juz zrywalo polaczenie z kolei gralem z kims kto mial vectre i gralo się dobrze bo bardzo dobrze można pograć jedynie w nocy tak około 3-4 nad ranem gdzie mało osób gra i chwilami można pograć jak offline. czyt jak bo wiadomo że to online i przyciąć może. na obecną chwilę śmiało mogę powiedzieć że bez lagowy jest Super Street Fighter 4 w którym naprawdę można pograć i się czegoś nauczyć a nie zmagać się z połączeniem. Mówisz że grałeś w SF4 więc proponowałbym Ci przetestować T6 na swoim łączu i jezeli się nie sprawdzi to przesiasc się na SSF4 a z czasem jak wydadzą TTT2 bądź inną odsłonę tekkena przerzucić się znowu. Pozdro Cytuj
Gość Orson Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Ja jestem bijatykowym kapusciarzem ale w tekkena 6 grałem troche i moge ci odpowiedziec na twe pytanie: na 40 walk online lagi miałem 2 razy a ja osobiscie mam kijowe połaczenie, tak ze raczej jest chyba ok. Nie wiem jak to sie ma do gry "zawodowców" , gdzie liczy sie kazda klatka animacji, mi jako kolesiowi który sobie "klepał w guziczki " wydawało sie to chodzic płynnie Cytuj
mashter 54 Opublikowano 11 stycznia 2011 Opublikowano 11 stycznia 2011 Niestety z przykrością zawiadamiam, że nie da się grać w Tekkena 6 online. No chyba że moje 25mega, to za mało Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 11 stycznia 2011 Opublikowano 11 stycznia 2011 SSF IV jest dużo bardziej stabilniejszy w sieci niż T6. W Tekkena da się pograć, ale szału nie ma. Cytuj
imp 0 Opublikowano 15 stycznia 2011 Autor Opublikowano 15 stycznia 2011 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi ! Wstrzymuję się z zakupem PS3. Konsola nie ucieknie, a może w Tekken X Street fighter lub TTT2 coś się zmieni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi