Figaro 8 197 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Czy ja naprawde nie widzę tutaj tematu o tym serialu? Nazwijcie mnie ślepym, ale nie widzę. Po pierwszym odcinku jestem zadowolony, mam nadzieję, że nie spuści z tonu po pilocie. Przy okazji potwierdzono, że 5 sezon powstanie (bo były różne zawirowania :F). Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Albo jesteś slepy, albo mendrek zjadł kolejny temat, bo było juz o mad menie Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Po pierwszym odcinku jestem zadowolony, mam nadzieję, że nie spuści z tonu po pilocie. Spoko, będą źródełka i wulkany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 (edytowane) Tzn nie spuści z tonu, na jakim był pilot ;j więc twojego sugestie są bezsensowne. Edytowane 10 Stycznia 2011 przez Figaro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 (edytowane) Oglądnąłem 5 odcinków i na razie wrażenia są świetne. IMO gdyby serial nie był tak ugrzeczniony, byłby jeszcze lepszy. Edytowane 10 Stycznia 2011 przez jarken Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 jestem po pierwszym sezonie - majstersztyk! Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kurde, a zacząłem już ściągać Andromedę, bo niedługo kończę The Shield (pierdolony geniusz). Więc po Andromedzie Mad Men! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 serial za(pipi)isty, muszę w końcu 4 sezon nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 season 2 completed. genialne Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 następny sezon dopiero na początku 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nowy kontrakt przewiduje, że odcinki będą trochę krótsze, ale tylko na potrzeby AMC. Z tygodniowym opóźnieniem odcinki będą się pojawiać on-demand w pełnej wersji (podobna sytuacja jak z np. "Friday Night Lights", tylko że tam to "wersja autorska" leciała wcześniej). Już widzę, jak "prawdziwy fan Mad Menów" czeka tydzień na "prawowitą wersję", a obojętny "konsument seriali" ogląda na AMC i radośnie mu spoileruje. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Wczoraj skończyłem. sezon 4 > ostatni odcinek s3 > s2 > s3 > s1 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Właśnie skończyłem 4. sezon. O_o Myślałem, że trzeci był mocarny, ale 4>3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Ja jestem po 1 sezonie i co tu dużo mówić - serial kapitalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Macie jakieś namiary na jakąś wersję z dobrze dopasowanymi napisami? Ta którą ukradłem miała z nimi spore problemy. Jak nie tutaj to na priv, po prostu chciałem obejrzeć ten serial, a niektóre kwestie przerastają moje umiejętności rozumienia języka angielskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 jak masz źle dopasowane napisy to spróbuj dopasować napisy do fps filmu. To często jest problemem. Ale i tak się zdarzają odcinki których ni wch.uja nie da się dopasować. A ja pytanie nt. serialu. Czy to gó.wno się rozkręci? U mnie już 8 epizod 1 serii i jak na razie kupa. No fakt, klimacik, obyczajówka ale gdzie do ku,rwy nędzy jakaś akcja, wątek, fabuła? Nic się nie dzieje, ale jakoś leci bo nie mam nic innego do oglądania. Nic co mogłoby zaciekawić na dłuższy czas poza ciekawymi czasami (60') Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 No fakt, klimacik, obyczajówka ale gdzie do ku,rwy nędzy jakaś akcja, wątek, fabuła? Nic się nie dzieje, Oglądasz inny serial. W "Mad Men" Matthew Weinera emitowanym na AMC jest dużo akcji, wątków i fabuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 chyba nie jarosławie. oglądam ten z amc i poza chichotem żony głownego bohatera i zarywaniem jego bossa właśnie do tej żony nic się nie zdarzyło. A nie sorry. Jeszcze campebell sprzedał salaterkę i kupił wiatrówkę. ALE DRAKA! Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 nie rozumiem czemu mowisz takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 chyba nie jarosławie. oglądam ten z amc i poza chichotem żony głownego bohatera i zarywaniem jego bossa właśnie do tej żony nic się nie zdarzyło. A nie sorry. Jeszcze campebell sprzedał salaterkę i kupił wiatrówkę. ALE DRAKA! łaaaał.... nie wiem co powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Mnie się tylko średnio podobał pod koniec czwartego sezonu wątek ślubu Dona z Megan . No bez przesady. Nie wspominam już o tym, że dr Miller była lepszą du.pą . Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 podbijam Khandagaradga. Jakby rozumiem o co poszlo no, ale szkoda. Pewnie znowu bedzie to samo co z Betty. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 No właśnie o to chodzi. Szkoda czego? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Co? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Napisałeś "Jakby rozumiem o co poszlo no, ale szkoda". Odpowiedziałem pytaniem, poprzez które chciałem się dowiedzieć, czego jest Ci szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi