Jakim 1 791 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Mam to samo. Zacząłem oglądać MM jakiś miesiąc- półtorej temu i wiadomo jak to wygląda gdy się wciągniesz. Lecisz jak po(pipi)any przez wszystkie sezony nawet nie zauważając jak jeden się kończy a kolejny zaczyna. Potem bach mamy koniec a po zdaniu sobie sprawy ile zostało do kolejnego sezonu żałujesz, że nie dawkowałeś sobie tego w inny, bardziej rozciągnięty sposób. Nie wiem jak was ale od samego początku modra Campbella mnie niemiłosiernie wk.u.rwia. Jak go widzę to mam ochotę takiego alfonso klapsa w pysk mu sprezentować. Ot tak. Betty - przez pierwsze sezony nie mogłem się na kobitkę napatrzeć. Mimo swojego z(pipi)anego charakteru oczy cieszyły się na każdy moment w którym się pojawiała. Peggy- lubie ją ale jak ktoś w serialu mówi jaka to ona nie jest śliczna/piękna- żygam. Ruda- ogień. Na poczatku wydawała się szmatą, teraz jest okej. Kuwa niech ten sezon się już zacznie bo po tym serialu nie chce mi się oglądać nic innego:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 http://screenrant.com/mad-men-season-6-premiere-date-season-7/ 7my sezon będzie ostatnim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Nie jestem pewien, ale chyba od początku tak miało być. No cóż, dobrych wybitnych seriali nie da się ciągnąć w nieskończoność.Ważne, że w od 7 kwietnia zaczynamy 6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ciekawe czy Betty weźmie się za siebie i schudnie czy dalej się będzie pogrążać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 oby, i niech pokaże cyce Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Na tych zdjeciach wyglada chudo w(pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 w sumie dobrze, bo na tej charakteryzacji chyba oszczedzali i wygladala chu,jowo Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) edit: Edytowane 22 Marca 2013 przez erix 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 196 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 <zaciera łapki> Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Nowy odcinek - KLASA. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Przez chwile myslalem, ze Peggy spotyka sie z Frankiem Zappą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Nowa seria i klimacik się już trochę zmienia. Mamy 1968 i zaczynają upowszechniać się brody, wąsy i kwadratowe okulary. Dobry odcinek, zobaczymy co będzie dalej. edit: inny trailer http://www.youtube.com/watch?v=q5-cHk3veGc Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez Wampis Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Genialny start 6 sezonu. Nigdy wczesniej ogladajac Mad Men nie zwracalem na to uwagi, badz tez po prostu nie bylem w stanie dostrzec, jednak tym razem bylo i naczej i mnie to urzeklo. Urzekly mnie wszystkie ujecia. Praktycznie rzecz biorac kazdy kadr, kazda scena, kazdy gest uchwycony w ruchu w idealnej synergii z muzyka oraz otoczeniem, daja wrazenie ktore mozna przyrownac do podziwiania niezwyklego obrazu. Nad obrazem jednak ma ogromna przewage, uzyskana dzieki owej sciezce dzwiekowej i dodatkowej dynamice sceny (nawet tej statycznej - wystarczy nawet leniwie unoszacy sie dym). Jestem zwalony z nog, chetnie obejrzalbym wiecej, a niestety nie moge. I teraz nie wiem co innego mialbym niby obejrzec, po spektakularnym starcie 6 sezonu Mad Men wszystko inne traci swoje walory, blaknac w obliczu majestatu owego geniuszu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) postać pana doktora i wątek ich przyjaźni zapowiada się arcyciekawie. a no i obstawiam, że to czego można się było domyślać od dawna czyli zakończenie serialu skokiem drapera z okna to chyba pewnik w tym momencie . na peggy pomimo odejścia z firmy tez znaleźli pomysł - ewolucja postaci i duża zmiana po przerwie zdecydowanie na +. Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nie mógłbym się bardziej zgodzić z Yabollkiem. I z Teksonem też, bo miałem pisać, że Betty chyba poszła po rozum do głowy i zaczęła się normalnie zachowywać a nie jak jakaś lunatyczka. Wróciła mi nawet odrobina sympatii do tej postaci, jaką miałem przez pierwsze, powiedzmy 3 sezony. Ten serial jest tak wysmakowany, że ciężko to w słowa ubrać. Arcydzieło, w tym roku nic takiego poziomu nie osiągnie (może obok Breaking Bad). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 OMG nowy odcinek rewelacja. Z Peggy widać gdzie wszystko zmierza, Don w sumie znowu robi co robił, taka widać jego natura, ale najlepszy moim zdaniem był tym razem Pete. Raz przykozaczył i od razu wtopa; jak zobaczyłem minę Trudy wchodzącej do sypialni i gaszącej lampkę, jeszcze po tym całym nerwowym oczekiwaniu Petera przed TV, po prostu wybuchnąłem śmiechem. Zresztą cała wcześniejsza scena z zakrwawioną sąsiadką była piękna. Niby Pete nie popełnił błędu, ale jego romanse wyszły na karykaturę wyczynów Dona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 I jak tam, nikt nic nie pisze? Jestem świeżo po 8smym odcinku i poważnie, nie przypominam sobie kiedy był tak dobry epizod. Mega krótko mówiąc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Widok naspidowanej ekipy biurowej byl po prostu mistrzowski. Rozmowa Dona z Kosgrove'em i te zdziwione, pelne niedowierzania spojrzenia trzezwej czesci pracownikow Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Właśnie się dziwiłem, że taka cisza była ostatnio. Ostatni odcinek ciekawy, rzeczywiście coś innego niż wcześniej. Ale moim zdaniem 3 najlepszy na razie w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ja nic nie pisałem, bo ciągle mam tylko 2 odcinki zaliczone, ponieważ w międzyczasie zaliczałem 4 sezony Modern Family a potem parę ostatnich odcinków The Borgias. Ale może od jutra zacznę nadrabiać zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Obejrzałem 4 odcinki, ale poczekam do końca i wciągnę całość. Nie potrafię czekać tydzień na epizod. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 ostatni odcinek drugim najlepszym w historii serialu, po the suitcase rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Obejrzałem 4 odcinki, ale poczekam do końca i wciągnę całość. Nie potrafię czekać tydzień na epizod. poważnie, dziś mam jakiś głód mad men'owy, tak bym obejrzał nowy odcinek, a tu jeszcze kilka dni przyjdzie czekać :! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Betty w końcu wygląd znowu jak trzeba Z drugiej strony czuć jak klimat 60' powoli zanika, szkoda trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) zaraz sprawdzę Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi