sprite 1 783 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Coś pięknego. Edytowane 15 Marca 2017 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Najlepsze, że nawet nie pamiętałem już tej sceny. Jeszcze trochę i będę mógł oglądać całość mojego ulubionego serialu jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Wbijam kij w mrowisko: czy ten serial kiedyś się rozkręca? Ciągnę pierwszy sezon, ale póki co poza kilkoma fajnymi scenami z reklamami i dobrym aktorstwem to taki mi się wydaje serial o niczym... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 No to pora odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Ehh Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Za dużo prasowania Rudiok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Czy Mad Men ma dodany jakiś filtr pogarszający obraz żeby wydawało się akcja się dzieje dziesiątki lat temu, czy to wersja Netflixowa jest taka brzydka? Chodzi o jakość 1080p. Sprawdzałem na Netfliksie zarówno na PS4 jak i aplikacji w telewizorze. Oba te sprzęty generują dobry obraz, ale ten Mad Men jakiś brzydki się wydaje. Chyba zaraz ściągnę ep 1 wiadomo skąd i porównam. Edit Przyglądam się ekranowi i ziarnisty, obleśny filtr jest faktem. Szkoda, bo serial 22.11.63 osadzony w tym samym okresie w Ameryce wyglądał kolorowo i pięknie bez żadnych postarzających filtrów. Edytowane 8 Maja 2017 przez Pure Bladestone Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 To chyba pierwszy epizod taki jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) potwierdzam, jestem w połowie drugiego sezonu i trochę meh ;/ do prasowania idzie obejrzeć, ale żeby sie jarać no to nie bardzo ;/ i ta peggy, jaka twarz ;/ mogła by grać motion capture w mass effect andromeda bez patchy edit i tak tez zwróciłem uwage, jest jakiś filtr na odcinkach "postarzający" wideo, oglądam na netflixie jak coś Edytowane 8 Maja 2017 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 But maybe they don't look right at you, and maybe they don't pick you. Then the door closes again. The light goes off. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 nie no serial jest super zrealizowany, świetnie oddaje epokę i jest wiarygodny, czasami jak łypię jednym okiem to mam ochotę wziąć szluga i nalać sobie łychy tak mi robią smaka, ale nie wiem no ;/ nie kręci mnie obyczajówka, nie rozumiem decyzji i motywacji Dona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 A dokładnie czego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 detale, detale. Na urodzinach córki jakiś dzieciak strącił wazon to mu sprzedał liścia i kazał przeprosić, a jak jego berbeć narozrabiał to awantura z żoną ze nie będzie bił dziecka bo sam był prany przez ojca, no jest to konsekwencja. No nie wiem, nie znam jego sytuacji, ma fajną żonę, co prawda (pipi)niętą no ale ma, a szuka lasek na boku ;/ nigdy nie zrozumiem motywu "posiadania kochanek" teraz w drugim sezonie to jest bardziej nakreślone, jak flashbecki z dzieciństwa i wojny, może, później będzie jakoś fajniej poprowadzone, no ale na te chwile połowa 2giego sezonu jakoś "nie robi"Ruda bardzo fajna <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Przeciez to nie draper dal dzieciakowi plaskacza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 No to orzech przygotuj się na więcej kontrowersyjnych wyborów Dona gdyż nadchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 oj orzeszeł orzeszeł, a Donald to niesamowity facet i ma bardzo ciekawą przeszłość Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) xD ja odpadłem przy 2 odcinku, przydałby sie jakiś konfigurator postaci, bo nie zachwyciły mnie Edytowane 8 Maja 2017 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Czy Don Draper to ten, który powiedział że nie zaśpiewa dla polaków i żydów? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 niezła beka ogólnie, orzeszek poczekaj jeszcze 3 sezony, a zobaczysz xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 ja pierdziu ile bezguścia na forumku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Ragusowski i Teddyusz to się na serialach znają Edytowane 8 Maja 2017 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Znaczy ja nie oglądałem, przejrzałem tylko memy, zobaczyłem zakończenie i kupiłem butelkę Coca Coli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Nie No łyknę wszystko nie mam innego tasiemca do prasowania do czasu nowego sezonu house of cards xd a co może seriale marvela oglądać? Xdddd uwaga od breaking bad tez sie odbiłem po 1 sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 sam nie wiem jak przetrwałem Skyler, ale wspomnienia o serialu są takie se , bitch Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Właśnie Breaking Bad jest najgorsze w pierwszym i ostatnim sezonie, ja bym jeszcze szansę dał, bo to przereklamowany ale wciąż niezły serial. Jak się w końcu przemogę to zrobię nowe konto na netfliksie dla darmowego miesiąca i obczaję Mad Mena, może jeszcze dzisiaj. Ale obyczajówek to ja nie lubię ehh. Edytowane 8 Maja 2017 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi