Skocz do zawartości

Patapon

STRETCH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Noz ja je.ie... skad Ty masz tyle mystery meat na te legendy? Ja dostane 1 na 5 walk z bossami i jest super :) I czy megaponow tez mozna miec max 3?

I tak z ciekawosci ile masz na liczniku? Ja jakies 11h

Edytowane przez Owiec
  • Odpowiedzi 292
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość ChOomik
Opublikowano (edytowane)
problem z totemem:

wiem, że to już było, ale nadal nie mogę spowodować wyrośnięcia totemu 8)

zabiłem raz dinozaura, poszedłem na pustynię, patapony zaczęły się jarać od ciepła, wróciłem na pierwszy level, dochodzę do totemu, wciskam kombinację /\O/\O, totem zaczyna się obracać i rozkładać na części, po chwili wraca do normalnego kształtu, znów kombinacja, totem robi to samo co wcześniej, ale nie chce urosnąć.

Czy czegoś mi jeszcze brakuje? (mam bębny odpowiedzialne za [], O i /\).

Pomóźcie :) )

Też mi to  się nie udaje ...

Edytowane przez ChOomik
Opublikowano

Ile razy jeszcze o tym napiszemy ?

Musisz powtórzyć tę kombinacje trzykrotnie - tak sano jakbys chciał nabić combo z tej kombinacji czylli - bębnisz, totem rosnie,bebnisz,totem rosnie,bebnisz - totem rosnie i daje ci beben :)

Opublikowano

Przeczytałem reckę na IGN-ie i kurde... świetna rzecz. To już druga gra na PSP, w którą chciałbym pograć. Mam nadzieję, że wyjdzie konwersja na PS2.

Opublikowano

Mnie cos zaraz chyba wezmie:). Jestem przed plansza na pustyni, musze wywołać deszcz, mam juz zalaczone wszystko. Tuz przed misija mam wykonac kombinacje x xx xx. Ale do cholery nie moge, wciskam to na rozne sposoby i nic, papapony nie moga nic wykonywac, ani isc do przodu, nic, jak ja mam to wystukac. Mecze sie juz 3 godziny i nic. Pomocy

Gość _Milan_
Opublikowano

musisz byc w trybie fever, czyli wykonac 10 combo lub pare razy idealnie wystukac rytm, nie wiem do konca jaka jest regula. no ale chodzi o tryb fever, wtedy wstukujesz x xx xx.

Opublikowano
Mnie cos zaraz chyba wezmie:). Jestem przed plansza na pustyni, musze wywołać deszcz, mam juz zalaczone wszystko. Tuz przed misija mam wykonac kombinacje x xx xx. Ale do cholery nie moge, wciskam to na rozne sposoby i nic, papapony nie moga nic wykonywac, ani isc do przodu, nic, jak ja mam to wystukac. Mecze sie juz 3 godziny i nic. Pomocy

Gość _Milan_
Opublikowano
nie zauwazyłem i w tym czasie sam nagrałem filmik, sorka

podziwiam chec niesienia pomocy, mi sie nie chcialo kartki wyjmowac by pomoc komus w matematyce na forum ;p

Opublikowano (edytowane)

Przeszedlem cala gre i musze cos sie zapytac znawcow ;> Spoiler tylko dla tych co przeszli tytul :}

Po napisach koncowych jest scenka z budowaniem statku . Gdzies przeczytalem ze jest podobno jakas walka na tym statku ale nie wiem czy to aby nie jest fake .

Btw : Czuje sequel ;}

Edytowane przez Redmitsu
Opublikowano

Pograłem w demo i jest urocze, a gra rozbudowana wbrew pozorom. Współczuję tylko ludziom np. w autobusie. Jestem ciekaw po którym Pata-Ponie wysiądą, albo przekierują się na drugą stronę autobusu ;p

Opublikowano

Witam, ja wiem ze te pytanie może wydac sie banalne, jest tam taki ogrodnik, ktory pelegnuje kwiatek, po przejsciu mini gierki kwiatek obwarowuje nas jakimis fantami ktore spadaj z nieba, co trzeba zrobic aby je zlapac, jaki przycisk nadusic i kedy zeby cos zlapac, bo mi ani razu sie nie udalo nic złapac.:)

Opublikowano

Ooo to ja mam pytanie co do tego - co zrobilem ,zle ze nie mam tego kwiatka odblokowanego? Jestem przy misji

ze "skorpionem" i wielka brama ,jakis tam lord czy cos, co stoi w miejscu i strzela jakimis rakietami

, a kwiatka nie mam :) Tak samo przy kucharzu nie mam zadnej kapusty - nie wiem skad je wziasc.

Opublikowano (edytowane)

Kapuste wlasnie dostajesz od kwiatka , jezeli ladnie pomozemy farmerem :}

Zeby zdobyc mini gierke z kwiatkiem musisz :

Wejdz w pole ( no w te misje , gdzie sie wybiera ) w 7 albo 8 ( tam gdzie masz misje z ikonka mieska :) ) Z poczatku misji zrob taniec by powstal deszcz , po czym idac dalej zauwazysz niebieskiego stworka . Jak zaczniesz go bic to niczym transformers zamieni sie w slimaka i po prostu go zabij i wez z niego itemek ;}

I wtedy bedziesz mial ta mini-gierke ;}

Edytowane przez Redmitsu