Owiec 281 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 (edytowane) Noz ja je.ie... skad Ty masz tyle mystery meat na te legendy? Ja dostane 1 na 5 walk z bossami i jest super I czy megaponow tez mozna miec max 3? I tak z ciekawosci ile masz na liczniku? Ja jakies 11h Edytowane 20 lutego 2008 przez Owiec Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Tak , megaponow mozesz miec tylko 3 , a co do tych rare-skladnikow , sam nie wiem skad mi sie biora ;D Teraz mi brakuje 2 super cedarow by stworzyc jeszcze takich 2 megapatonow. Na liczniku mam 18h ;P Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Ej dawajcie te screeny do spoilerów bo psujecie frajde z odkrywanie jednostek. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 (edytowane) Wybacz Mikes , naucz mnie ukrywac screeny to wiecej tego Ci nie zrobie :} Edit : Ok , nauczylem sie ;P Edytowane 20 lutego 2008 przez Redmitsu Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 (edytowane) problem z totemem: wiem, że to już było, ale nadal nie mogę spowodować wyrośnięcia totemu 8) zabiłem raz dinozaura, poszedłem na pustynię, patapony zaczęły się jarać od ciepła, wróciłem na pierwszy level, dochodzę do totemu, wciskam kombinację /\O/\O, totem zaczyna się obracać i rozkładać na części, po chwili wraca do normalnego kształtu, znów kombinacja, totem robi to samo co wcześniej, ale nie chce urosnąć. Czy czegoś mi jeszcze brakuje? (mam bębny odpowiedzialne za [], O i /\). Pomóźcie ) Też mi to się nie udaje ... Edytowane 21 lutego 2008 przez ChOomik Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Ile razy jeszcze o tym napiszemy ? Musisz powtórzyć tę kombinacje trzykrotnie - tak sano jakbys chciał nabić combo z tej kombinacji czylli - bębnisz, totem rosnie,bebnisz,totem rosnie,bebnisz - totem rosnie i daje ci beben Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Przeczytałem reckę na IGN-ie i kurde... świetna rzecz. To już druga gra na PSP, w którą chciałbym pograć. Mam nadzieję, że wyjdzie konwersja na PS2. Cytuj
marcines2 0 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Mnie cos zaraz chyba wezmie:). Jestem przed plansza na pustyni, musze wywołać deszcz, mam juz zalaczone wszystko. Tuz przed misija mam wykonac kombinacje x xx xx. Ale do cholery nie moge, wciskam to na rozne sposoby i nic, papapony nie moga nic wykonywac, ani isc do przodu, nic, jak ja mam to wystukac. Mecze sie juz 3 godziny i nic. Pomocy Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 musisz byc w trybie fever, czyli wykonac 10 combo lub pare razy idealnie wystukac rytm, nie wiem do konca jaka jest regula. no ale chodzi o tryb fever, wtedy wstukujesz x xx xx. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Jak wyzej - wbijasz się w fever mode a potem strzelasz kombinacje X-XX-XX . To jest identyczna kombinajc a jak z minigierki z drzewem kiedy on śpiewa ' Bon BoBonn BoBonn' Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Mnie cos zaraz chyba wezmie:). Jestem przed plansza na pustyni, musze wywołać deszcz, mam juz zalaczone wszystko. Tuz przed misija mam wykonac kombinacje x xx xx. Ale do cholery nie moge, wciskam to na rozne sposoby i nic, papapony nie moga nic wykonywac, ani isc do przodu, nic, jak ja mam to wystukac. Mecze sie juz 3 godziny i nic. Pomocy Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 nie zauwazyłem i w tym czasie sam nagrałem filmik, sorka Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 nie zauwazyłem i w tym czasie sam nagrałem filmik, sorka podziwiam chec niesienia pomocy, mi sie nie chcialo kartki wyjmowac by pomoc komus w matematyce na forum ;p Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 sa jednak jakies dobre 'duszyczki' na forum xD Cytuj
marcines2 0 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Panowie alleluja!!!!!!!!!!! Dzieki dzieki Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 (edytowane) Przeszedlem cala gre i musze cos sie zapytac znawcow ;> Spoiler tylko dla tych co przeszli tytul :} Po napisach koncowych jest scenka z budowaniem statku . Gdzies przeczytalem ze jest podobno jakas walka na tym statku ale nie wiem czy to aby nie jest fake . Btw : Czuje sequel ;} Edytowane 23 lutego 2008 przez Redmitsu Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Pograłem w demo i jest urocze, a gra rozbudowana wbrew pozorom. Współczuję tylko ludziom np. w autobusie. Jestem ciekaw po którym Pata-Ponie wysiądą, albo przekierują się na drugą stronę autobusu ;p Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 W autobusie G slychac, jak nie grasz na sluchawkach Cytuj
marcines2 0 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 Witam, ja wiem ze te pytanie może wydac sie banalne, jest tam taki ogrodnik, ktory pelegnuje kwiatek, po przejsciu mini gierki kwiatek obwarowuje nas jakimis fantami ktore spadaj z nieba, co trzeba zrobic aby je zlapac, jaki przycisk nadusic i kedy zeby cos zlapac, bo mi ani razu sie nie udalo nic złapac. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 Łapiesz kółkiem a w ktorym momencie masz to zrobic to niech Ci pokaze ten filmik z ktorego sam sie tego nauczylem ;} http://pl.youtube.com/watch?v=0AVh7Ivm2Yc Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 Ooo to ja mam pytanie co do tego - co zrobilem ,zle ze nie mam tego kwiatka odblokowanego? Jestem przy misji ze "skorpionem" i wielka brama ,jakis tam lord czy cos, co stoi w miejscu i strzela jakimis rakietami , a kwiatka nie mam Tak samo przy kucharzu nie mam zadnej kapusty - nie wiem skad je wziasc. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 (edytowane) Kapuste wlasnie dostajesz od kwiatka , jezeli ladnie pomozemy farmerem :} Zeby zdobyc mini gierke z kwiatkiem musisz : Wejdz w pole ( no w te misje , gdzie sie wybiera ) w 7 albo 8 ( tam gdzie masz misje z ikonka mieska ) Z poczatku misji zrob taniec by powstal deszcz , po czym idac dalej zauwazysz niebieskiego stworka . Jak zaczniesz go bic to niczym transformers zamieni sie w slimaka i po prostu go zabij i wez z niego itemek ;} I wtedy bedziesz mial ta mini-gierke ;} Edytowane 25 lutego 2008 przez Redmitsu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi