CoATI 1 051 Opublikowano 20 maja 2008 Opublikowano 20 maja 2008 znajdzki sa losowe przejdz kilka razy misje z polowaniami. ewentualnie u drzewka i w kolejnych wioskowych minigierkach co do wywalania pataponow. o ile dobrze pamietam to selectem.. czy czyms tam w menu gdzie widac cala armie Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Jak się daje pataponom zarcie? odkryłem to minigierke, zrobiłem troche jedzenie ale nie wiem jak go uzyc. Przeczytałem w faq ze w Ooze cośtam jest Gold Bird na którego poluje sie dla Dream Meat. Mialem go tam tylko raz, wtedy gdy zostawił czapke kucharza, wiecej go juz tam nie widziałem, co jest? Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Macie sposoba na spidertrona (chyba tak mu leci) tego jezdzca w czapce w ksztalcie pajaka, za ktorym stoi czolg?W faku jest napisane ze misja latwa, ale fak jest po ęgilsku i de facto nie ma w nim zadnych porad nt tej misji oprocz tego ze nalezy wziac megapony. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Jak się daje pataponom zarcie? odkryłem to minigierke, zrobiłem troche jedzenie ale nie wiem jak go uzyc. Przeczytałem w faq ze w Ooze cośtam jest Gold Bird na którego poluje sie dla Dream Meat. Mialem go tam tylko raz, wtedy gdy zostawił czapke kucharza, wiecej go juz tam nie widziałem, co jest? pataponom nie daje sie jedzenia z miesa itp poprostu sie je robi [patapony] czapka jest do aktywacji kolejnej minigierki Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Jak się daje pataponom zarcie? odkryłem to minigierke, zrobiłem troche jedzenie ale nie wiem jak go uzyc. Jak zrobiłes żarcie to przed misją jak ekwipujesz Pataponom bronie itp to najedż na ten stand na którym stoi ten patapon, max po prawej - tam sie 'wkłada' jedzenie Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Jak się daje pataponom zarcie? odkryłem to minigierke, zrobiłem troche jedzenie ale nie wiem jak go uzyc. Przeczytałem w faq ze w Ooze cośtam jest Gold Bird na którego poluje sie dla Dream Meat. Mialem go tam tylko raz, wtedy gdy zostawił czapke kucharza, wiecej go juz tam nie widziałem, co jest? pataponom nie daje sie jedzenia z miesa itp poprostu sie je robi [patapony] czapka jest do aktywacji kolejnej minigierki Daje sie daje, masz potem minigierke w której produkujesz jedzenie. A gold bird sie pojawił potem, myslałem ze buga jakiegos mialem. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 nom faktycznie cos tam takiego bylo sry za wprowadzanie w blad Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 (edytowane) Kilka minusów -kasa za szybko znika -trochę jej mało, za misje nic, za polowania mało, zeby stworzyc jedną dobrą jednostke trzeba pare razy ruszyc dupsko na polowanie -szkoda, ze gra nie wymusza od nas uzywania nowych jednostek. Nie wiem jak inni ale ja koni i tych dużych Pataponów nie uzyłem ani razu i nie wiem czy warto w ogóle je kupowac, pakuje tylko w Megapony teraz. Ale ogółem gra jest fpytę, dzisiaj skończe chyba. No i skończyłem, zakończenie bardzo fajne. Spodziewałem sie czegoś takiego, z tym ze najbardziej interesuje mnie to co było po napisach czyli BUDOWA STATKU! woohoo, to oznacza ze dwójka moze byc w drodze, i jesli bedzie to z pewnością skopie nam dupe bardziej niż pierwszy Patapon, ja czekam jak głupi, mam nadzieje ze powstanie i nie bedziemy musieli czekac pare lat Edytowane 25 maja 2008 przez Coati Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 No to teraz sobie porozpykowuj bossow (ja juz 2 na 39 mam ) Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 24 maja 2008 Opublikowano 24 maja 2008 (edytowane) Rozwalam ich, każdego już na 5 levelu mam, niektórych wyżej. Wkurza mnie że po rozwaleniu ostatniego trzeba za każdym razem oglądać ending. No ale jest zdecydowanie najlepszy, rozwaliłem go na 2 lvlu i dał mi 3 Mithrile o__O Próbuje opanować minigierke kowala zeby zrobic divine weapony, ciezka jest. Szkoda ze nie ma jakiejś misji z Zigotonami po przejsciu gry, bardzo chetnie zobaczyłbym jak moja dopakowana armia rozwala ich teraz :] I mam małą proźbę dla posiadaczy custom firmware. Mogłby mi ktoś zrobić 2 screeny na tapetke? Ja niestaety nie mam mozliwosci. Chodzi mi o moment z endingu, daje 2 zdjecia, kto nie skonczył niech nie klika. ten http://img267.imageshack.us/my.php?image=img1866qr0.jpg i ten http://img267.imageshack.us/img267/7155/img1865qu9.jpg Z góry dzieki. A i jeszcze jedno, zauwazyliscie ze patapony mówią czasami LOL? xD Myslałem ze sklei post, sry. taaa to ja sklejam posty :F edytuj na przyszlosc bo poleci 20% - Coati Edytowane 25 maja 2008 przez Coati Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 (edytowane) no mowia. z tego co mapietam to gadaly tak kiedy wypadlo sie z rytmu lub pomylilo bit. mowily chyba jeszcze "what?!" i "wow!" Edytowane 25 maja 2008 przez Coati Cytuj
RoL 578 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Mam 2 pytanka: 1. Co zrobic, zeby czerwony smok nie zezarl pataponow? Pokonalem go, ale szkoda mi bylo 4 przyglupow, wiec bede z nim walczyl jeszcze raz. 2. Jak robi sie kolorowe patapony? Mam jakiegos takiego czerwonego z uszami, ale nie wiem skad. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 1. Musisz wyczuć jego ruchy - przed akcją, w której przymierza się do połknięcia któregos patapona, staje w charakterystyczny sposób - musisz wtedy albo spieprzyć do tyłu całą ekipą, albo, jesli masz odpowiedni silny skład, zaatakować go, zeby wytrącić go z równowagi 2. kolorowe robi się z lepszej jakosci materiałów (masz jakby 4 levele jakości kazdego dostepnego materiału do budowy pataponów, od najbardziej pospolitych do najrzadszych), jak dasz dwa rzadkie (i sporo hajsu) to dostaniesz lepszego patapona Patapony chyba z tego co kojarze mówia jeszcze "OMG!" ;p Cytuj
RoL 578 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Ok, dzieki. A jak sie spieprza do tylu? Chodzi Ci o ten taniec czaka czaka pata pon? Sklad mam nie za silny, bronie tez raczej slabe. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 oj, nie pamietam teraz... niacisnij select podczas gry to na dole pokażą Ci sie wszystkie dostepne komendy do wklepania Cytuj
RoL 578 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 spoko, zaraz sprawdze. dzieki, chlopaki ;* Cytuj
winner 183 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Mam prośbe do kogoś kto by mógł mi wytłumaczyć lub podać jakiś link do instrukcji (ofc polskiej) Patapona. Za chiny nie moge się w tej grze skapować (chodzi mi głównie o itemki itp) 1 raz mam doczynienia z czymś takim. Wciąga ale cały system jest dla mnie obcy. Pozdrawiam Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 gamefaqs.com i na interii jest dobry translator ewentualnie dodaj sobie do kontaktow w gg infobota... wtedy bedziesz mial prawie po polsku i przy okazji podszkolisz angielski Cytuj
winner 183 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Fakt anglika trzeba sie uczyć chociaż w szkole uczyli mnie niemieckiego Pozdro i dzięki chociaż z faqsów.com ściągałem już poradniki np. do drivera Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 O co biega z tym tanczacym drzewem i trebaczem? jakos nigdy w rytm sie wbic nie moge, mimo ze wydaje sie ze dobrze wciskam O. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 Zaraz jak drzewo skonczy swój spiew to zapali sie ramka wokól ekranu, wtedy zaczynaj grac melodie. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 No kurde wciskam O w rytm(przynajmniej tak mi sie wydaje) i jest dupa, jakies dzikie dzwieki i nic nie dostaje Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=jobEy89leSM To Ci na bank pomoże. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi