Kubrys 0 Opublikowano 11 stycznia 2011 Opublikowano 11 stycznia 2011 (edytowane) Witam Poszukuje kogos chetnego do nabicia trophies w Alien Breed Impact. Edytowane 14 stycznia 2011 przez Kubrys Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Może komuś się przyda... Dwa najtrudniejsze trofea w grze Co-op "Team Veteran" i "Hard to Kill" można zrobic solo na jednym padzie. Należy wybrac opcje "Local Game" wtedy gra poprosi o wcisnięcie "X" na drugim padzie. Wciskamy PS Button i rejestrujemy się na drugiego pada i wciskamy "X". Przy wyborze mapy ponownie wciskamy PS Button i rejestrujemy naszego pada ponownie na pierwszego i wybieramy plansze. W ten sposób robimy solo plansze przeznaczone na co-opa. Uwierzcie mi, jest o wiele łatwiej niż z kimś online. Pozdrawiam Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 Sorki za offa , ale masz moze druga czesc? Bo za cholere nie mam z kim zrobic trofeow coop. Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 Będe miał ale po tym weekendzie bo teraz nie mam dostępu do ps3 Jak coś to wysyłaj requesta Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 Będe miał ale po tym weekendzie bo teraz nie mam dostępu do ps3 Jak coś to wysyłaj requesta Spoko postaram sie wieczorem wyslac zapa do friendow. Cytuj
Kubrys 0 Opublikowano 22 stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 stycznia 2011 Nie mam czescie drugiej, i raczej nie kupie, gdyz pierwsza mnie srogo zawiodla Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi