Dreamcaster 23 Opublikowano 11 stycznia 2011 Opublikowano 11 stycznia 2011 Potrzebuje ściągnąć ten film http://player.iplex.pl/1243/ogladaj_za_darmo.html na dysk twardy komputera. Wyczytałem że filmy na Iplex są zapisane w formacie *.viv które da się odpalić za pomocą RealPlayera. Problem polega na tym że jestem zielony w tych sprawach i nie wiem jak go ściągnąć, zainstalowalem sobie już trzy wtyczki do Firefoxa typu Flash Downloader, ale nie chce się ściągnąć. Haaaalp forumowicze, poczebne na jutrzejsze zajęcia :potter: Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 11 stycznia 2011 Opublikowano 11 stycznia 2011 Niech sie załaduje w internet explorerze, i wejdz do folderu TMP (panel sterowania-opcje internetowe-historia przegladania-ustawienia-wyswietl pliki) jesli nie ma jakichs dziwnych zabezpieczen, to powinno sie to tam znalezc. Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 12 stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 stycznia 2011 Niestety ten sposób nie działa, zapisało mi tylko jakieś zdjęcia i txt . Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 To raczej oznacza ze filmik jest udostepniany metoda tylko do odczytu, tzn nie zapisuje sie na twoim dysku. Konwencjonalnymi metodami tego nie sciagniesz, sprobuj jakis program do robienia filmikow z puplitu, i nagraj to w ten sposob. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 A nie możesz tego filmu ściągnąć po prostu z innej strony? :potter: Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 chyba już tego nie poczebuje Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 12 stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 stycznia 2011 No juz po ptokach, ale dzięki za tutka może kiedyś się przyda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi