Opublikowano 11 stycznia 201114 l Potrzebuje ściągnąć ten film http://player.iplex.pl/1243/ogladaj_za_darmo.html na dysk twardy komputera. Wyczytałem że filmy na Iplex są zapisane w formacie *.viv które da się odpalić za pomocą RealPlayera. Problem polega na tym że jestem zielony w tych sprawach i nie wiem jak go ściągnąć, zainstalowalem sobie już trzy wtyczki do Firefoxa typu Flash Downloader, ale nie chce się ściągnąć. Haaaalp forumowicze, poczebne na jutrzejsze zajęcia :potter:
Opublikowano 11 stycznia 201114 l Niech sie załaduje w internet explorerze, i wejdz do folderu TMP (panel sterowania-opcje internetowe-historia przegladania-ustawienia-wyswietl pliki) jesli nie ma jakichs dziwnych zabezpieczen, to powinno sie to tam znalezc.
Opublikowano 12 stycznia 201114 l Autor Niestety ten sposób nie działa, zapisało mi tylko jakieś zdjęcia i txt .
Opublikowano 12 stycznia 201114 l To raczej oznacza ze filmik jest udostepniany metoda tylko do odczytu, tzn nie zapisuje sie na twoim dysku. Konwencjonalnymi metodami tego nie sciagniesz, sprobuj jakis program do robienia filmikow z puplitu, i nagraj to w ten sposob.
Opublikowano 12 stycznia 201114 l A nie możesz tego filmu ściągnąć po prostu z innej strony? :potter:
Opublikowano 12 stycznia 201114 l Autor No juz po ptokach, ale dzięki za tutka może kiedyś się przyda.