Opublikowano 20 lutego 201114 l Albert Wesker: Od początku mówiłem, że Reach to klasa sama w sobie, ale mnie nikt nie słucha Sam fakt zrobienia gry, która jest absorbująca pomimo tego, że od samego początku wiesz, że twoja postać i wszyscy jej towarzysze zginą. Killzone 3 na pewno będzie bardziej różnorodny niż Killzone 2. Samo to, że w grze są 3 typy miejscówek, które zupełnie różnią się od siebie wyglądem. Edytowane 20 lutego 201114 l przez donsterydo
Opublikowano 28 lutego 201114 l Słyszeli, że Serious Sam 3 będzie miało co-op w kampanii dla 16 graczy ?
Opublikowano 28 lutego 201114 l Raczej competetive będzie do 16 graczy, a co-op pewnie będzie miał dużo mniej.
Opublikowano 28 lutego 201114 l Na PPE piszą: "Fanów multiplayera ucieszy zapewne wiadomość, że dostaniemy tryb kooperacji dla 16 graczy, który pozwoli całą ekipą przejść kampanię".
Opublikowano 28 lutego 201114 l Sorry, mój błąd. Przeczytałem newsa gdzie indziej i było niejasno napisane, dlatego myślałem, że 16 graczy dotyczy tylko competetive.
Opublikowano 1 marca 201114 l Dobrze, że w dobie panowania poważnych shooterów a'la Killzone czy Battlefield wychodzą jeszcze luźne arcadeówki. Ostatnio Bulletstorm od naszej ekipy z PCF, niedługo Duke Nukem, a na horyzoncie majaczy już Serious Sam. Fajnie, bo spośród gier FPS, jedynie takie produkcje naprawdę mi podchodzą.
Opublikowano 20 marca 201114 l Mam znow Reach (juz na zawsze <3) z map packami i wczoraj odpalilem tak na jeden meczyk niby a siedzielem 3 h, gra jest bezbledna, terretories, team slayer ze snajpami, tryb w ktorym kradnie sie rdzen, mnostwo zabawy. Gra mi sie wiele lepiej niz w BC2, dynamika i akcje urywaja jaja, tak to jest, ze sie pier.doli bzdury grajac w reach multi 1 h i spedzajac z kilkanascie w bc2 i porownuje. Sniezna mapka z Noble Map Pack, ja pier.dole Edytowane 20 marca 201114 l przez Gość
Opublikowano 20 marca 201114 l U mnie już stukło 25k fragów w Reach, przy fpsie multi tyle siedziałem tylko przy Battlefieldzie 2 i 2142 oraz CSie. Swoją drogą to Bungie to jacyś mistrzowie, nie wiem jak oni to zrobili że w grze 30fps lag w sterowaniu jest minimalny i mniejszy niż w CoD...
Opublikowano 20 marca 201114 l Ja mam niska range, ale jako tako gram czasem jestem pierwszy, przewaznie 3, czasem zdarzy sie byc ostatnim, ale gralem tyle co nic, co sie zmieni. Ogolnie jest dynamicznie, no i to co poczytywalem za wade, czyli mozliwosc wladowania konkretnej ilosci naboi zeby kgos zabic, to w sumie zaleta, bo nie ginie sie jak mucha, i trzeba cos potrafic zeby zaliczyc killa, samo przycelowanie i przycisniecie spustu to nie wszystko. BC2 jest swietne, ale nigdy 3h pod rzad przy nim nie siedzialem.
Opublikowano 20 marca 201114 l Killzone ma ten problem, że fabuła jest dziecinnie prowadzona. Jest bardzo dobre sterowanie, muzyka i grafika kopie w zad, kampania gameplayowo jest syta i nawet cały główny wątek by uszedł, nie takie gnioty się widziało(patrz: MW 2, Black Ops). Tylko jak się słucha tych wszystkich dialogów i kiepskich tekstów, jak się ogląda te cut-scenki... Zawstydzony się rozglądam, czy nikt nie patrzy w co gram. Poziom Power Rangers. Za taką górę kasy mogliby wynająć porządne studio do robienia cut-scenek i pisarzynę do zrobienia fabuły porządnie. I K2 i K3 są pod tym względem gorsze od... Liberation. Zamiast epicko jest zabawnie, Rico wygrywa w konkursie na najbardziej drętwą postać tej generacji. Edytowane 20 marca 201114 l przez Khadgar
Opublikowano 20 marca 201114 l Nie wiem tez kto mowi ze Reach jest brzydkie, ale ta gra wyglada fenomenalnie, mimo slabszych momentow, z masa przeciwnikow i goromnymi polaciami terenu, muzyka wiadomo prawdopodobnie najlepszy OST ever (cala seria). Halo 3 i Reach to dla mnie gry tej generacji. Szalenswo jak przed premiera 2 w 2004 odzylo pelna geba w mojej glowie
Opublikowano 20 marca 201114 l Ja mam niska range, ale jako tako gram czasem jestem pierwszy, przewaznie 3, czasem zdarzy sie byc ostatnim, ale gralem tyle co nic, co sie zmieni. Ogolnie jest dynamicznie, no i to co poczytywalem za wade, czyli mozliwosc wladowania konkretnej ilosci naboi zeby kgos zabic, to w sumie zaleta, bo nie ginie sie jak mucha, i trzeba cos potrafic zeby zaliczyc killa, samo przycelowanie i przycisniecie spustu to nie wszystko. BC2 jest swietne, ale nigdy 3h pod rzad przy nim nie siedzialem. Odpaliłem sobie na trzecim koncie miesiąc darmowego golda i 3h teraz przycinałem w Reach na multi Wciąga jak bagno Jak mi się skończy to chyba dla Reach będę golda kupował - jak mi się nie znudzi Edytowane 20 marca 201114 l przez donsterydo
Opublikowano 20 marca 201114 l Tryby sa swietne, jest roznorodnie. Ja z checia bym przelazl jeszcze raz co-op'a na 4 legendary, chetni?
Opublikowano 20 marca 201114 l Na co-opa Legendary niekoniecznie, bo trzy razy już przeszedłem, ale na Firefight się z donem dogadałem na jutro, więc bądź na Live wieczorem. A propo fpsów... Niezły skrypt, robi wrażenie o_O Wszystkie gify są z konsol. Crytek to magicy.
Opublikowano 20 marca 201114 l Wszystko wygląda niesamowicie,ale gify pewnie z Xboxa ? No właśnie z X'a, w pierwszej chwili myślałem że to bullshit i to PC, ale potem dotarłem do filmików z którego są gify i pojawiają się na nich informacje z dashboarda X'a np. że ktoś jest online.
Opublikowano 20 marca 201114 l Zakladam. Crysis 2 w finalnym buildzie wyglada na X360 i PS3 tak samo. Bujam w oblokach?
Opublikowano 20 marca 201114 l Zakladam. Crysis 2 w finalnym buildzie wyglada na X360 i PS3 tak samo. Bujam w oblokach? Ja myślę, że goście z Crytek to zdolne chłopaki i wersja na PS3 będzie równie piękna co ta na X360
Opublikowano 21 marca 201114 l Zakladam. Crysis 2 w finalnym buildzie wyglada na X360 i PS3 tak samo. Bujam w oblokach? Obie wersje z tego co się orientuję różnią się chociażby rozdzielczością. Cała reszta pewnie jest taka sama.
Opublikowano 21 marca 201114 l A w ogóle jaka jest ta roznica rozdzielczosci? C2 ma wieksza rozdzialke na PS3 niz 640p, co nie? Minimalna roznica tam jest, dobrze pamietam?