Gość suteq Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 Ja to jeszcze uwielbiam Delta Force 1 i 2. Mimo, że obecnie gra to (pipi)zka to dalej lubię ją sobie odświeżać co 2-3 lata bo po prostu gra mi się świetnie. Cytuj
Pupcio 18 476 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 (edytowane) Delta force jest fajne ale we wspomnieniach teraz to niezły szajs. A najlepszy fps na tą generacje wiadomka że bc2 król :> Edytowane 6 listopada 2013 przez pawciokratos Cytuj
Mustang 1 747 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 BC1 odpuściłem, wkurzało mnie wrażenie, że gram w multi, czyli czekpoint nie resetował wrogów na poprzednich pozycjach, a wszystko jechało dalej, dość to dziwne było. Właśnie fajnie to było, miła odmiana od skryptów i zabijania ciągle tych samych wrogów jeśli na chwilę się utknie. A najlepsze akcje wynikały z samego gameplayu, wtedy rozwalanie murków też robiło wrażenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi