Skocz do zawartości

Wielka bitwa FPSow

Featured Replies

Opublikowano

Ja to jeszcze uwielbiam Delta Force 1 i 2. Mimo, że obecnie gra to (pipi)zka to dalej lubię ją sobie odświeżać co 2-3 lata bo po prostu gra mi się świetnie.

• Odpowiedzi 527
  • Wyświetleń 25,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Halo Half-Life Metroid Prime Bioshock   Reszta crapow, ktore tutaj wymieniacie nie ma nawet startu do tych serii.   PS. Killzone 2 to jeden z najgorszych FPS'ow tej generacji. Crapisko jakich

• chlopie widac ze coda dostales chyba wczoraj na urodziny jako pierwszą gre w zyciu i tasujesz sie gdzie sie da lol To chyba dobrze że żeby zabic trzeba trafic w klate lub w glowe ze snajperki, gdzie t

• Nie porównuj BF z takim gó.wnem jak cod

Opublikowano

Delta force jest fajne ale we wspomnieniach :P teraz to niezły szajs.

A najlepszy fps na tą generacje wiadomka że bc2 król :>

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

BC1 odpuściłem, wkurzało mnie wrażenie, że gram w multi, czyli czekpoint nie resetował wrogów na poprzednich pozycjach, a wszystko jechało dalej, dość to dziwne było.

Właśnie fajnie to było, miła odmiana od skryptów i zabijania ciągle tych samych wrogów jeśli na chwilę się utknie. A najlepsze akcje wynikały z samego gameplayu, wtedy rozwalanie murków też robiło wrażenie.