MaZZeo 14 193 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Ja powiem tak po dzisiejszym dniu spędzonym z FPSami Bulletstorm to beczunia miodu. Zabijanie, cięcie, miażdżenie, walcowanie, rozkurwianie, napierdalanie tych kolorowych pajaców daję tyle radochy i energii, że raket fjuel się chowa. Gęba sama się uśmiecha jak w jednym momencie wyskakują ci na całym ekranie nazwy skillshotów a punkty lecą do banku. To jest to! Graficznie można się przyczepić do AA, ogólnie jest bardzo dobrze ale już teraz widać, że Gearsy 3 na tym samym silniku będą wyglądać lepiej. A co do Crysisa 2... multi mi się nie podoba za bardzo, ale może się jeszcze przekonam? Dzisiaj jeszcze pogram w niego. A graficznie? Świetnie, choć mapa mało reprezentatywna. Nawet aliasingu praktycznie nie ma, a cieniowanie rodem z high-endowego peceta (brak jakichkolwiek ząbków na tych cieniach znanych chociażby z BC2). Jestem pewny, że singiel od Cryteka na pewno wyrwie gały z oczodołów na pochybel opiniom pecetowych nerdów, piszących że Crysis 1 wygląda lepiej. Ja już mówię że NIE WYGLĄDA. Myślę że jest to poziom Killzone 2/3. Cytuj
Gość Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Zapomnialem! Najbardziej czekam na RAGE! Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Będzie jak każda gra id Software, ładna w swoim czasie i tylko tyle. Cytuj
balon 5 355 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Będzie jak każda gra id Software, ładna w swoim czasie i tylko tyle. Mówisz o tym samym Id Software co wydało mało znaczącego dla branży gier Dooma ? Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 http://attackofthefanboy.com/news/crysis-2-demo-map-slips-rotation/ chyba trzeba grzecznie przeprosić panów z Crytek w zwiazku z tym co pokazują, a może być tylko lepiej. Cytuj
Ins 5 771 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Crysis 2 wyglada przepieknie. Najladniejsze multi w FPS'ach. Nie moge sobie wyobrazic jakie cuda przygotowali w singlu. Jedynka bardzo mi sie podobala (nie liczac licznych zwiech na ostatnim bossie <_< ) wiec raczej nie ma sie co martwic o jakosc singla. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Będzie jak każda gra id Software, ładna w swoim czasie i tylko tyle. Mówisz o tym samym Id Software co wydało mało znaczącego dla branży gier Dooma ? No to jeden Doom i co poza tym? Quake jest nastawiony na multi więc się nie liczy, co ich kolejne gry oferowały poza oprawą? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Ale już nie jest. 1 Cytuj
balon 5 355 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Ale Quake 1 był nastawiony na singiel i na swoje czasy wymiatał, był tam gęsty, mroczny klimat, z lekką nutką gotyku. Bardzo mi się podobał. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Ja zawsze będę kojarzył ID z technologią, gameplay w ich grach jakoś nigdy mnie nie bawił. Activision mogłoby wykupić od nich engine do COD-a. :potter: Cytuj
Słupek 2 162 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) Ale Quake 1 był nastawiony na singiel i na swoje czasy wymiatał, był tam gęsty, mroczny klimat, z lekką nutką gotyku. Bardzo mi się podobał. Trójeczka też była spoko tylko wymagania były kosmiczne więc... ale mi się tam podobał. Za to oglądam filmiki i screeny z dema C2 i nie widzę nic kompletnie nic fajnego. Graficznie K3 bardziej mi się podoba o gameplayu i całej tematyce nie wspominając. Bulletstorm daje rade aż miło. Edytowane 26 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 W Bulletstorma bym z chęcia zagrał, jak na razie jedynym minusem tej gry jest data premiery. Wychodzi równo z Killzone 3, więc pewnie kupię używkę po kilku miesiącach. Ktoś napisał, że Crysis 2 będzie najpiękniejszym multi, otóż nie nawet w gupim cda mogą to potwierdzic: Killzowned Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Zazdrość z powodu gry multiplatformowej? Cytuj
Gość Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Z powodu tego iz prawdopodobnie gra bedzie prezentowala sie gorzej niz na XO. Crytek widocznie nie ma sie czym pochwalic, nie wypuszczajac dema na PS3. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 A tak pierdolili, że gra na każdej konsoli będzie wyglądać tak samo. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Aj, zazdrosc Microslaveow Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 W razie czego to w starciu Killzone 3 vs Crysis 2 można zagrać "Kartą Halo" - skalą. Mapy w multi K3 będą większe i będzie 12 vs 12 graczy Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Aha, no ok. Więc graficznie: Killzone 3 - 3 Halo* Crysis 2 - 2.5 Halo * 1 Halo = Halo 3 + oba DLC (czyli ODST i Reach) Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) No niestety jak czytam ps3site albo innych tłuków to jestem już w 100% pewny, że jakby Crysis 2 nazywał się "Killzone" albo był tytułem od Sony to fapowania nie byłoby końca. Wpierw oglądają jakieś urywki z Crysisa 2 i mówią że nic specjalnego, a potem ślinią się do kolejnego gifa z killzone o_O Halo 3 + oba DLC (czyli ODST i Reach) Edytowane 26 stycznia 2011 przez MaZZeo Cytuj
Ins 5 771 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) Placzki sonyslave'ow nad tym, ze na 360tce (moze i na PS3 tez) bedzie gra, ktora graficznie rowna sie z KZ3 trzeba przeniesc do Console Wars. PS. Jezeli singiel KZ3 bedzie taki "zayebisty" jak ten z KZ2 to nie bedzie czego zazdroscic ;P Jezeli juz czegos zazdroscic to serii Resistance, to sa przynajmniej dobre gry. Edytowane 26 stycznia 2011 przez Ins Cytuj
Słupek 2 162 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 W sumie to mnie nie dziwią zachwyty nad C2 posiadaczy XO. Czymś trzeba się jarać skoro nie ma się nic swojego (exów) fakt faktem, że śmiesznie, że akurat padło na C2 gdzie jedynka była/jest jechana od góry do dołu. No aleee... "Zazdrość Killzona" zmusza do desperackich kroków heh. Jestem ciekaw czy C2 jest ładniejszy od H:R... pewnie NIE 2 2 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) Placzki sonyslave'ow nad tym, ze na 360tce (moze i na PS3 tez) bedzie gra, ktora graficznie rowna sie z KZ3 trzeba przeniesc do Console Wars. PS. Jezeli singiel KZ3 bedzie taki "zayebisty" jak ten z KZ2 to nie bedzie czego zazdroscic ;P Jezeli juz czegos zazdroscic to serii Resistance, to sa przynajmniej dobre gry. I tutaj powinno być magiczne "IMO". Np. Ja nie dałem rady skończyć Resistance 1 i 2 - no za chvja nie mogłem się wczuć w grę, czułem się jakbym na to wszystko patrzył z boku. Tak samo z Halo 3 i Halo ODST - zacząłem ale też nie dokończyłem. Edytowane 26 stycznia 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Gość Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Jest. poruszamy kwestie grafiki, nie gameplayu. Slupek powisisz sie jak C2 zownuje KZ3? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi