Słupek 2 162 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) Jest. poruszamy kwestie grafiki, nie gameplayu. Slupek powisisz sie jak C2 zownuje KZ3? Ale zownuje w jakim sensie? Grafiki- wątpię Gameplayu- nie wiem na dzień dzisiejszy o wiele bardziej K3 mnie robi Sprzedaży- niestety pewnie C2 lepiej się sprzeda i tu mnie akurat boli Edytowane 26 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Gość Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Grafika prawdopodonnie sie zrownaja, moze ktoras gra przewazy. Gameplayowo sie zobaczy. Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 W sumie mnie nie dziwi ignorancja w stosunku do C2 posiadaczy PS3. W końcu trzeba być konsekwentnym w wielomiesięcznym pitoleniu które można skrócić do krótkiego "ładne gry tylko na peestszy!". Cytuj
Słupek 2 162 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) Grafika prawdopodonnie sie zrownaja, moze ktoras gra przewazy. Gameplayowo sie zobaczy. Gdybym zobaczył konkretny filmik z XO czy PS3 Crysisa który naprawdę chociaż w połowie by oddawał co gadają ludzie z Crytek (najlepszy, najpiękniejszy, naj naj). Wierz mi ale jako pierwszy albo jeden z pierwszych napisałbym "no sorry ale K3 się chowa" tymczasem no nie widzę tego. A odpalam gameplay z K3 (ostatnio coraz mniej, nie chcę więcej widzieć) i szukam szczeny. Edytowane 26 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Słuchaj Słupek, bo Crytek musi promować Crysisa 2, chwalić, rozpływać się, często popisywać się zarozumialstwem w tym co mówią. Sony nie musi, bo ma od tego swoich wiernych fanów Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Dla rozluźnienia: No sorry, ale to przy Killzone 3 i Crysis 2 wygląda jak ponury żart Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Sony nie musi, bo to po prostu pokazują. Cytuj
Słupek 2 162 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) No ok żeby nie było, że tylko fanboj. To Resistance 2 ex na Ps3 tak? Dla mnie jeden z najgorszych fps-ów jakie w życiu grałem jak nie najgorszy ba czołówka najgorszych gier. Zmuszanie się do grania to mało powiedziane, po skończeniu tej gry poczułem się jakbym oddał tygodniową kac-kupę, ulga bleeeeeee. Dlatego ReS3 grzeje mnie kompletnie. Jedynka była ok grałem u kumpla jak jeszcze nie miałem Ps3. I nawet dawał radę. Edytowane 26 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Ins 5 771 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) A czemu KZ3 ma sie chowac ? Tutaj chodzi o to, ze na 360tce moze byc rownie piekna gra i to co niektorych tak boli, ze szkoda gadac. Zmuszanie się do grania to mało powiedziane, po skończeniu tej gry poczułem się jakbym oddał tygodniową kac-kupę bleeeeeee No to ja tak mialem po skonczeniu KZ2. Resistance natomiast bardzo mi sie podobalo (jedynka, dwojka gorsza niestety). Dla rozluźnienia: http://www.youtube.c...&v=V3KBWfFscTk# No sorry, ale to przy Killzone 3 i Crysis 2 wygląda jak ponury żart Troche przepasc ;] Pewnie do konca generacji silnika nie zmienia. Edytowane 26 stycznia 2011 przez Ins Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Sony nie musi, bo to po prostu pokazują. Taaa, jawnie, ja w ogóle myślę że Sony w ogóle nie powinno tracić czasu i pieniędzy na montowanie trailerów, dla większości ich fanów wystarczą gify :potter: Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Słuchaj Słupek, bo Crytek musi promować Crysisa 2, chwalić, rozpływać się, często popisywać się zarozumialstwem w tym co mówią. Sony nie musi, bo ma od tego swoich wiernych fanów No wlasnie musi, bo poza garstka fanow malo kto wie co to w ogole Killzone. C2 bedzie rozchodzil sie jak swieze buleczki na torrentach. Ze sprzedaza pewnie nie bedzie najgorzej bo jak moznaby przegrac rywalizacje z Sony, ktore nie robi nic w kwesti reklamy swoich gier. Jak tak dalej pojdzie to mimo zaje.bistej gry, K4 bedzie niepewne z powodu niklej sprzedazy A graficznie? Trudno ocenic to skoro zadna z tych gier nie miala premiery, ale C2 mi nie imponuje. Zbyt duzo wychwytuje bubli, by sie nad tym rozplywac. W ruchu pewnie jest lepiej. A co do K3 to sie nie bede zbytnio wypowiadal bo jestem nieobiektywny. Zakochalem sie w tym uniwersum i tyle. @Ins - szacun za to ze R2 Ci sie podoba. Nie zdolalem ukonczyc bo wymieklem. R2 mnie zmiazdzylo. 2 podejscia i wyje.balem z konsoli w tym samym miejscu. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) W tym zalewie filmików i screenów z zajebiście wyglądających Crysis 2 i Killzone 3 Rage postanowił o sobie przypomnieć: Edytowane 26 stycznia 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Gość Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Jak pisalem, JARAM SIE. Grafika i design sa boskie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Ale gameplay który kiedyś pokazali był przeciętny, chociaż przyznaję oprawa i design są świetne. Cytuj
Gość Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Ten z podziemi z mutantami? Mnie sie podobal. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Rage ma cos oryginalnego w sobie na miare BioShocka. Wypatruje premiery Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Oryginalnego ? Wygląda jak dopasione Borderlands Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Mutanty zachowuja sie niemalze tak samo jak Splicery. Poza tym ma swietny klimat. ;] Borderlands wygladaja mi podobnie, fakt, ale nie wypowiadam sie w tej kwestii do konca bo nie ogralem tego tytulu ;] Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Oryginalnego ? Wygląda jak dopasione Borderlands Na plastikowym (no dobra, teraz trochę mniej) silniku Dooma 3 czy tam jakimś jego pomicie... Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 i tak lepsze to niz crysis czy kz. rage + deus ex = nic mi wiecej w tematach fpsow w tym roku nie trzeba. Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 (edytowane) Rage.... Jeśli idzie o gameplay to się nie wypowiadam bo nie wiem jaki będzie (ktoś oprócz twórców wie?). Jeśli zaś idzie o grafikę to naprawdę nie wiem czym sie tutaj podniecacie... Świetnie wyglądał pierwszy trailer Rage. To co widać obecnie wygląda zaledwie dobrze (oczywiscie jeśli dotrzymają słowa i gra będzie chodzić w 60fps to taka grafika będzie czymś świetnym) ale jak na 30fps to.. szału nie ma. Ogólnie (pomijając framerate) z tego co widziałem to na wiecej niż 8-9 grafika na pewno nie zasługuje. Co do Crysisa to jedynka wygląda świetnie (szczególnie jak na sandboxa). Pierwsze pokazy C2 (te z dżunglą i lasem) też mi się podobały ale tereny miejskie nie robią żadnego wrażenia. Wygląda to jak podrasowany CoD. Edytowane 27 stycznia 2011 przez Emet 2 Cytuj
balon 5 355 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Mi tam w FPS spokojnie styk 30 klatek / s Cytuj
Gość Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Borderlands miecie. Sporo stracilem nie interesujac sie tym tyutlem. Swietny FPS z motywem ostrgo grindu i siekania przeroznymi fuzjami do pokrak. Do tego 4 klasy postaci, masa skilli dla kazdej, swietny co-op. Jak to dobrze,ze Gearbox pracuje nad nastepca. Design jest fajny, nawet ten cel-shading mi nie przeszkadza, choc mam nadzieje, ze z niego zrezygnuja. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 (edytowane) Jeśli zaś idzie o grafikę to naprawdę nie wiem czym sie tutaj podniecacie... tym ze to freeroamingowy fps? crysis nie jest sandboxem- ma sztucznie otwarta pusta przestrzen (mylisz freeroaming z sandboxem no ale nie wazne). W tej grze nie da sie pojsc gdzies indziej niz ci sciezka pozwala, a kolejne cele sa wlasnie na takiej obsadzone. nie da sie obkrazyc wyspy i dojsc do miejsca na koncu na samym poczatku. do tego sluza bariery srodowiskowe, jak gory i plaskowyze a takze sam kombinezon wchodzi w tryb rozkazu wrocenia do celu (ubywa zdrowie). rage to po prostu cos na wzor fallouta 3/nv, tyle ze z lepsza grafika. ona sama moim zdaniem stoi na bardzo wysokim poziomie (no ale to opinia wysnuta po zrenderowanych skrinach i paru filmikach) jak na tak duzy obszar (a rozumiem ze za punkt odniesienia masz killzone'a, ktory ma za(pipi)ista grafike, ale to tylko sznurek lokacji, nowe sie laduja, a stare znikaja, odciazajac procesor). poza tym liczy sie gameplay, a tutaj crysis moze sie jedynie pochwalic przyjemna fizyka i niszczeniem palm. reszta (hmmm.. jaka reszta? strzelanie?) jest srednia, wlacznie z fabula na poziomie planktonu. Edytowane 27 stycznia 2011 przez Najtmer Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Rage przypomina mi o Half-Life2... :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi