Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship 2011

Magik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mamy oficjalne potwierdzenie, iż Kubica dołączy do Ferrari.

Wystarczy porównac nos nowego bolidu z nosem Kubicy

Robert_Kubica.jpg

33822a5f5f297038972a0bf8be004f38,14,1.jpg

:sorcerer:

Edytowane przez maciucha
  • Plusik 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niepokojące informacje na temat stanu zdrowia Roberta Kubicy przekazał na konferencji prasowej stacji radiowej "BBC" były kierowca zespołu Scuderia Toro Rosso Jaime Alguersuari. - Z tego co wiem, to niestety nie może w tej chwili utrzymać szklanki w ręce - oznajmił Hiszpan.

To chyba juz zamyka temat Roberta w F1.

Trzeba liczyc na tego goscia od Porsche Cup :P

Opublikowano (edytowane)

Przy powrocie do pełni formy wyższa waga nie jest niczym złym. Najpierw musi w 100% wyzdrowieć, a zrzucenie kilku zbędnych kilo nie będzie problemem. Ważne, że noga, która była złamana jest w pełni formy, ręka najwyraźniej też jest w bardzo dobrym stanie, każdy kto choć trochę zna się na motoryzacji, wie, że do wachlowania wajchą od biegów w aucie WRC potrzeba sporo siły. Jestem mega zadowlony i ciesze się, że Algersuari był w wielkim błędzie.. Chyba żal mu dupę ściska, że kierowca, który ciągle walczy o powrót jest o wiele bardziej ceniony i wiele więcej osób na niego czeka niż na w 100% zdrowego Hiszpana...

Czekam na info i jakimś teście single-seatera

Edytowane przez orion50
  • Plusik 1
Gość slavssn
Opublikowano

Abstrahując od Kubicy, czy śledził ktoś tegoroczne testy przedsezonowe? Wiadomo, że ich wyników nie można brać na poważnie, ale naprawdę wierzę w to, że Lotus będzie walczył o podia, a cała stawka - pomijając outsiderów - się ścieśni. GP Australii już za tydzień, wprost nie mogę się doczekać.

Opublikowano

RedBull będzie mocny, McLaren będzie mocny, Ferrari ma dość poważne kłopoty, Lotus wydaje się być mocny, ale nie wiadomo na ile starczy im pary. Mercedes może podszczypywać czołówkę. Moim zdaniem Force India zrobi niespodziankę, Caterham będzie etatowym bywalcem Q2. Tyle ;)

Opublikowano

A przepraszam Co za idiota w gazetach piszę że Lotus to czarny koń sezonu 2012, wnioskując po testach ?. Odsyłam do poprzedniego sezonu, gdyż sytuacja była ta sama, a co wynikło wszyscy wiemy.

Choć osobiście przyznam że poprzedni sezon był najnudniejszym od dawna i nie mówię tak bo nie było Kubicy

Opublikowano

Kto jeżdził takimi gokartami ten wie jak to mocno daje w łapy. W wakacje jeździłem pare razy, to po 1,5h jeździe nie czułem rąk.

Szklanka, dobre sobie :rofl2:

Opublikowano (edytowane)

Wolna jazda to tez nie byla. Od niedzieli do Roberta nalezy rekord toru :)

Edit. Blad w tlumaczeniu. Robert "otarl sie" o rekord :P

Edytowane przez Magik
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Sądzę że problem z ręką jest, bo dlaczego nie jeździ ze zwykłą ? Wprawdzie nie jeździłem na skrzyni wyścigowej ale one mają krótkie przełożenia więc dużo czasu spędza się na zabawie nią, co wymaga siły w ręce, której pewnie Kubica nie ma.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...