maciucha 11 598 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 (edytowane) Zobaczycie, że wyjdzie z tego drugi Luke Skywalker i podbije całą stawkę F1 . Edytowane 6 Lutego 2011 przez maciucha Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 (edytowane) oby...czuje sie chuyowo...jakby byl to moj znajomy Edytowane 6 Lutego 2011 przez Szymek_PL_ Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Zobaczycie, że wyjdzie z tego drugi Luke Skywalker i podbije całą stawkę F1 . On w pelni sprawny byl sredniakiem na miejsca 7-8, to nie wiem jakim cudem ma po wypadku stac sie kierowca z czolowki. 1 4 Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Obsolete, wiedzę że nie znasz się zbytnio na tym sporcie i nie wiesz, że większość zależy od bolidu. Idź najlepiej na jakiś youtube i zobacz onboard Kubicy z Monako w tamtym roku, a potem kogoś innego... Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Próbujesz być fajny? Kubica ma dużo talentu i nieraz pokazywał tyle, że dobrego teamu mu brak. Zresztą po co ja na takie coś odpisuję.. Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 To zrzucanie winy na bolid staje sie juz nudne. Zlej baletnicy... ale ok, zyjcie teoriami wymyslanymi przez polska telewizje. Kubica bylby juz 7-krotnym mistrzem swiata w F1 gdyby nie ten zly bolid. A Skode zrzucili do rowu Ruskie. 1 Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 (edytowane) Bolid w F1 jest najważniejszą rzczą by zdobyć tytuł. Przekonałeś mnie kubica nie ma talentu, tylko jak wytłumaczysz że 2010 r. miał 5x więcej pkt. od partnera z zespołu. W monaco i spa pokazał co potrafi a w tych wyścigach liczy się bardziej talent niż w innych. Edytowane 6 Lutego 2011 przez MaroS Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgadzam się z kolegą sami fachowcy i mówię tu o fachowcach prze duże F a nie tych pismakach czy o nas polakach którzy znają się najlepiej że Kubica jest jednym z najlepszych kierowców na świecie udowadniając to właśnie na najtrudniejszych technicznie torach. Ostatnie info: Operacja zakończy się około 20.00 lekarze walczą o przywrócenie sprawności ręki Potwierdziły się liczne złamania i zmiażdżenie ramienia Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Obsolete, nie znasz się. Ja też nie jestem ekspertem F1 ani tym bardziej fanem, ale od czasu do czasu włączę Polsat dla Kubicy i zobaczę wyścig. Tam jest śmietanka najlepszych kierowców na świecie. Ich umiejętności stoją na takim poziomie że nie wiem czy jest możliwość polepszenia ich. Obecnie w F1 chodzi o jak najlepszy wóz, ci monterzy, mechanicy robią wszystko żeby ulepszyć swoje bolidy, bo wiedzą że tylko tym da się coś osiągnąć. Że jeden bolid jest lepszy od drugiego to widać choćby na prostych gdzie Robert wącha opary z rury Hamiltona, Massy czy Vettela. Przynajmniej ja to tak odbieram, zwykły Polsatowy "fan" F1, ale z tego co wiem inni mają podobne zdanie. Jedno co akurat dla Kubicy jest dobre, to to że jest gwiazdą w swoim teamie, a nie jak w BMW tym drugim. Miejmy nadzieję że Robert szybko wróci do zdrowia, a czy wróci do ścigania, to naprawdę obecnie sprawa drugorzędna Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 W monaco i spa pokazał co potrafi a w tych wyścigach liczy się bardziej talent niż w innych. Są trzy takie tory, gdzie bolid schodzi na dalszy plan i umiejętności potrafią wywindować kierowcę, oprócz tych dwóch jest jeszcze Suzuka. Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Oj sorry, moze i sa to najlepsi kierowcy, ale roznice pomiedzy poniektorymi sa przeogromne. TOP8 moze jest bardzo blisko siebie jesli chodzi o umiejetnosci, ale pozniej to juz wiekszosc to samochod. Maluchem mistrz idioty w Porshe nie wyprzedzi na prostej. Przyklad... Witalij... jest przecietnym kierowca jesli chodzi o F1 (samo F1 w sobie to juz zupelnie inna stawka i tak) i widac bylo, ze Kubica swoje robil, a on wiecej poza torem czasu spedzil. Renault wreszcie ma bolid, ktorym by powalczyli... ale na chwile obecna nie ma kto nim powalczyc. Szkoda Roberta i otwarcia sezonu, gdzie naprawde zapowiadalo sie ekscytujaco (nawet o tym dzis myslalem z rana, a potem news o wypadku mnie doszedl ;/). Formula 1 jest fajna, ale nabiera prawdziwego smaku jak sie ma tam rodaka i mu sie kibicuje - nie ma co sie oszukiwac. Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Menedżer Kubicy: "Lekarze przywrócili już krążenie w dłoni oraz ustawili złamane kości. Teraz trwa walka o to, by wszystkie mięśnie i ścięgna działały jak należy" Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 To zrzucanie winy na bolid staje sie juz nudne. Zlej baletnicy... ale ok, zyjcie teoriami wymyslanymi przez polska telewizje. Kubica bylby juz 7-krotnym mistrzem swiata w F1 gdyby nie ten zly bolid. A Skode zrzucili do rowu Ruskie. Jaje...<facepalm> W balecie liczą się umiejętności, a nie sprzęt mechaniczny. Swoją drogą to ciekawe jak wytłumaczysz słabe wyniki choćby Lotusa z zeszłego sezonu skoro wszystkie bolidy są takie same. Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Niech Robert wraca, bo samemu Webberowi będzie mi głupio kibicować. Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Alonso przyjechał do szpitala w którym jest Robert. Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Jeśli pamięć mnie nie myli to razem z Kubicą są dobrymi znajomymi poza torem ? jeszcze za czasów gokartów Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Lubią się co nie zmienia faktu, że to gbur. Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 21:15 - Kuzaj w TVN 24: według moich informacji dłoń Kubicy zostanie uratowana Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Kuzaj czyta foruma :potter: Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 (edytowane) Za eurosportem: 21:36 - Musimy poczekać przynajmniej tydzień, by zobaczyć czy ręka przetrwa - powiedział profesor Igor Rossello, który operował prawą rękę Roberta Kubicy. Polskiemu kierowcy wszczepiono implanty w celu rekonstrukcji kości oraz unaczyniono tkanki. Operowano także połamaną nogę. Rossello zaznaczył, że jest umiarkowanie zadowolony. Operacja trwała ponad siedem godzin. Kubica zostanie w szpitalu na intensywnej terapii, gdzie przez tydzień lekarze będą badać jego rękę. No to czekamy. Edytowane 6 Lutego 2011 przez ako Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 http://f1.pl/Artykul.82+M590c0ec71da.0.html Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) Filnik onboardu z kierowcy ktory startowal zaraz za Robertem. Ok 3:34 widac ze barierka przebila auto doslownie na wylot...wbila sie przez silnik a wystaje nakies pol metra z tylu. Koszmarnie to wyglada Edytowane 7 Lutego 2011 przez Magik Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Wyglądało to jak wypadek śmiertelny. Cud, że pilotowi nic się nie stało... Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 (edytowane) http://f1.pl/Artykul.82+M57cde428168.0.html – Robert jest przytomny. Rozmawiałem z nim. W porównaniu z sytuacją sprzed 24 godzin nastąpiła bardzo pozytywna, wręcz zdumiewająca poprawa stanu jego zdrowia – oznajmił Morelli. – Robert powiedział, że odczuwa skutki wypadku. Narzeka na ból ręki i nogi, ale sytuacja jest zdecydowanie lepsza niż wczoraj. edit/// można być dobrej nadzieji: http://f1.pl/Artykul.82+M53b8bbfaafb.0.html Edytowane 7 Lutego 2011 przez MaroS Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Podobno jest w stanie poruszać lekko palcami. Jest duża nadzieja na powrót. Złamania się zrosną, najgorsza ta ręka. No i jak z psychiką Roberta. Trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi