Gość Szprota Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Obniża rozdziałke do 720p,zmniejsza jakość tekstur i ps3 spokojnie pociągnie BTW MGS4 jest coś w stylu Deusa Exa Human Revolution? Edytowane 1 Września 2012 przez LionelPL Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 A grałeś kur.wa w jedynke? W dwójkę? Czy chociaż trójkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 690 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Wyglada to swietnie i znowu jestem nakrecony na MGSa. Po MGS4 fabularnie nic gorszego juz nie zrobia wiec jestem dobrej mysli. Ciekawe jak duzy bedzie downgrade graficzny w wersji konsolowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Kojima wspominał coś o skryptach ala Uncharted ? Mógł by się tu oddać swoim reżyserskim ambicją , o ile jego devi umieli by to zrobić. Aha, czy czwórka chronologicznie zamyka już historię i GZ , piątka ewentualne wszystko inne ma być w środku? Wiem że to Koji, ale może jest to jakoś postanowione. Edytowane 1 Września 2012 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 trailer ma 11 minut. gdzie ten 15 minutowy? jazda jeepem itd? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 ign uploaduje Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=L5IVOs5Pxh8&feature=player_embedded FILMIK Z ANG NAPISAMI Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 no pojawil sie na ign ten sam. idz pan w pizdu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Te filmik są wrzucone przez Konami, a nie przez IGN. W newsie wspominali, że transfer na konferencji jest słabiutki i wrzucanie filmiku z gamplayem może zająć jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 690 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Troche wiecej gameplay'u, jakosc slaba ale cos tam widac http://www.youtube.com/watch?v=WDl4ApkQBWM Edytowane 1 Września 2012 przez Ins 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Wygląda niesamowicie, nie grałem nigdy w MGS, ale robi robotę. Przy okazji, na końcu jest znaczek x360, czyli gra będzie multiplatformą, ale chyba nikt normalny nie będzie o to dupy spinał. Masz racje mi to ti to , że gra wyjdzie na Ps3/x360. Gra była odpalana na Pc mimo to żadnego oznaczenia wersji PC na końcu nie było , w ogóle wyjdzie to na blaszaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) No... nie, no fajnie. Grę, która ma wyjśc tylko na konsole pokazują na PC... z ustawieniami grafiki, które niemal na pewno nie są osiągalne na PS360. Edytowane 1 Września 2012 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Czy ja wiem czy to jest nieosiągalny poziom? O ile dobrze pamiętam w Gearsach były lokacje z takimi samymi warunkami pogodowymi i wyglądało to świetnie. Tutaj wygląda to podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Volgin czy Gene? chyba voldemort ale mogę się mylić , Ale fakt grafika ekstra ciekawe jak będzie z fabułą i tak jaram się . Ciekawe jak to będzie wyglądało na konsolach Edytowane 1 Września 2012 przez Sig Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Czy ja wiem czy to jest nieosiągalny poziom? O ile dobrze pamiętam w Gearsach były lokacje z takimi samymi warunkami pogodowymi i wyglądało to świetnie. Tutaj wygląda to podobnie. Tak.. ale zwróć uwagę na modele postaci, szczególnie ubrania. W dodatku tekstury i oświetlenie. Na wstawkach może i zobaczymy taki (lub podobny) poziom oprawy.. ale gdzieś tak w 15-20fps Poza tym raczej nie bez powodu gra chodziła właśnie na PC. Całość miała też na celu pokazanie nowego silnika w akcji, w wysokiej rozdziałce i z dobrym frameratem. e: Z drugiej strony jak przypomniałem sobie materiały z Beyond 2 Souls to.. rzeczywiście dałoby radę coś takiego osiągnąć na tych starych maszynkach. Tyle tylko, ze to multiplatforma.. więc ciekawe czy dadzą rade utrzymać dobry poizom na obydwu konsolach. Edytowane 1 Września 2012 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Tekstury z pewnością ucierpią, ale oświetlenie ... nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 690 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WDl4ApkQBWM Dłuższy gameplay. Strone temu to wrzucilem Ogolnie jezeli chodzi o oprawe to jest to poziom do osiagniecia przez obecne konsole, ale po prostu jakos nie chce mi sie wierzyc, ze Konami podola zadaniu. Prawdopodobnie bedzie lekki downgrade i spadki frameratu. Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Modele postaci też raczej nie powinny zbytnio ucierpieć. Już w 4 były przekozackie a nie zapominajmy, że to 2008 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Jak dla mnie, nie ma co się obawiać o oprawę. Ja liczę na jakiś unowocześnienie gameplayu względem MGSa 4...znaczy się MGSa 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Aha zapędziłem się z filmikiem. ;p Co do grafiki to przypomnijcie sobie MGS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) MS3 wyglądał rewelacyjnie jak na swoje czasy (tak na dobrą sprawę to woda w MS3 wygląda lepiej niż w MGS4 .. ale mniejsza o to) tyle, ze w porównaniu do MGS2 zaliczył 2 poważne downgrade'y. Framerate z 60 na 30fps i rozdziałka sporo poniżej 480/576i (prawdopodobnie coś w granicach 400i). Teraz nie ma mowy o takim downgradzie bo już MGS4 chodził poniżej 720p (chyba 1024x576) i mało kiedy trzymał te 30fps. Edytowane 1 Września 2012 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Przecież ten snake wygląda niemal jak big boss z pierwszego metal geara. W którym roku ma się dziać ta gra? Czyżby to była ostatnia część historii big bossa, po której następują już wydarzenia z metal geara? Może nawet zakończenie tej gry będzie historią z metal geara, ale z perspektywy big bossa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 690 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) tyle, ze w porównaniu do MGS2 zaliczył 2 poważne downgrade'y. Framerate z 60 na 30fps i rozdziałka sporo poniżej 480/576i (prawdopodobnie coś w granicach 400i). Yup. Pamietam jaki bylem rozczarowany gdy odpalilem gre i przywital mnie dwukrotnie nizszy framerate niz w poprzedniej czesci =/ PS. Nie wiem jak oni to zrobia, ale chce Franka Yaeger'a, mlodego Solida i finalowej walki miedzy Nakedem i Solidem karwa Edytowane 1 Września 2012 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Przecież ten snake wygląda niemal jak big boss z pierwszego metal geara. W którym roku ma się dziać ta gra? Czyżby to była ostatnia część historii big bossa, po której następują już wydarzenia z metal geara? Może nawet zakończenie tej gry będzie historią z metal geara, ale z perspektywy big bossa? Możliwe, że MGS5 to będzie taki remake Metal Gearów bo GZ to niby prolog do piątki. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi