Mejm 15 361 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Mam wrazenie, ze ludzie, ktorzy probuja tlumaczyc jak swietnym pomyslem jest sprzedawanie dema gry za 130zl to ci sami ktorzy kupowali zbroje dla konia w Oblivionie za 5$. Cytuj
walek 96 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Inni wydawcy moga mnie w dupe co najwyzej cmoknac, nikt nie ma takiej drugiej serii dla mnie jaka jest MGS (byl jeszcze FF, kiedys tam ... przed XIII). I skonczcie juz (pipi)a pocic te gorzkie zale bo az niedobrze sie robi od czytania tego samego w kolko, tak, wiemy kto ma z tym problem, dosadnie to juz zostalo przez ow osoby uzewnetrznione, gratuluje powsciagliwosci, ale juz wystarczy. Kazdy ma prawo robic co chce z wlasnymi pieniedzmi, 79 zl za Ground Zeroes i Peace Walker (45 zl?) - no sory ale ja wyruchany sie nie czuje. Peace Walker to tylko w promocji na PS3? NA PS4 tez bedzie? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Inni wydawcy moga mnie w dupe co najwyzej cmoknac, nikt nie ma takiej drugiej serii dla mnie jaka jest MGS (byl jeszcze FF, kiedys tam ... przed XIII). I skonczcie juz (pipi)a pocic te gorzkie zale bo az niedobrze sie robi od czytania tego samego w kolko, tak, wiemy kto ma z tym problem, dosadnie to juz zostalo przez ow osoby uzewnetrznione, gratuluje powsciagliwosci, ale juz wystarczy. Kazdy ma prawo robic co chce z wlasnymi pieniedzmi, 79 zl za Ground Zeroes i Peace Walker (45 zl?) - no sory ale ja wyruchany sie nie czuje. Peace Walker to tylko w promocji na PS3? NA PS4 tez bedzie? Tylko PS3 i promocja chyba juz nieaktualna bo byla tylko w pre-orderze, ale reki uciac nie dam. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Peace Walker nie wyszedł na ps4. Cytuj
artex 28 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Ech, kasy z konta nie ściągnęli, preorder nie działa, ale nie mogę normalnie kupić, bo wg. systemu już kupiłem i mogę tylko ściągnąć niedziałającą wersję. Ślicznie, chyba samo Sony mówi mi, żebym nie kupował. Ja miałem podobnie , ale skapnąłem się że nie ustawiłem automatycznego dodawania funduszy , także preorder poszedł się walić , kupiłem za pomocą PC , ale czy działa sprawdzę dopiero jak z roboty wrócę. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Ciekawi mnie jeszcze czy da sie podciagnac wersje ps3 > ps4 tak jak bf4, czy coda. jesli nie to wezme obie jak sie dawac dymac to najlepiej na 2 baty :-D Cytuj
jandersun 4 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Ech, kasy z konta nie ściągnęli, preorder nie działa, ale nie mogę normalnie kupić, bo wg. systemu już kupiłem i mogę tylko ściągnąć niedziałającą wersję. Ślicznie, chyba samo Sony mówi mi, żebym nie kupował. Ja miałem podobnie , ale skapnąłem się że nie ustawiłem automatycznego dodawania funduszy , także preorder poszedł się walić , kupiłem za pomocą PC , ale czy działa sprawdzę dopiero jak z roboty wrócę. Też nie ustawiłem automatycznego dodawania kasy. Próbowałem kupić przez PC, niestety system uznaje, że już kupiłem i mogę najwyżej ściągnąć niedziałający plik preorderowy. A usunąć się tego nie da. Oczywiście mógłbym założyć dodatkowe konto specjalnie na GZ, ale na razie poczekam, może coś się zmieni. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Jak ktoś chce grać na pałę i jak najszybciej, byle skończyć grę to faktycznie długo mu nie zejdzie. Dopiero kombinowanie ze światem gry, planowanie trasy, szperanie po kątach i tego typu rzeczy wydłużają rozgrywkę. O tym było wiadomo od dawna, co zauważył Kasias - nie ma co robić spiny i dramy. Niesmak po tym zagraniu ze strony Konami pozostaje, owszem, ale równie dobrze można zwyczajnie cieszyć się grą. I jak najbardziej jest to możliwe, bo gra - mimo tego, że krótka fabularnie i uboga w treść - na to pozwala w stopniu niespotykanym do tej pory w serii. Otwarta miejscówka, lepsze AI przeciwników, stealth, możliwości kombinowania i replayability - tym Ground Zeroes się obronił w moich oczach. Nie żałuję wywalonej nań kasy, choć mam niedosyt i naturalnie chciałoby się więcej. Kiedyś Polyphony wypuściło takie dwa płatne dema (GT4: Prologue i GT5: Prologue), ale jednak wydawcy nie poszli w ich ślady. Myślę, że w tym przypadku może być podobnie - fala hejtu na Konami jaka przelała się w internetach powinna odstraszyć innych od podejmowania takich kroków. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Nie wiem czy było, jak było to usunę. Uwaga, to jest (chyba) mocny spoiler, nagrania z losów paru postaci. Ale towar mocny, widać że gra ma wydźwięk anty-wojenny. Serio, Kojima do*ebał do pieca. Niby tylko zapis audio, ale +18 NSFW http://www.youtube.com/watch?v=zSKH_N9JLzk Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 kurde chcialem kupic i sie okazalo, ze nie ma tematu ze skladkami ;/ Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 ukradnij włacha. kogo nie stać, niech czeka do 2015 i stfu bo chooyem wjeje już od tego narzekania. Weźcie jeszcze pikietę sobie odpie.rdolcie pod Ambasadą Japonii, że się nie zgadzacie z imprialistycznymi metodami wyzysku graczy. Cytuj
Milo 56 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Ja tylko mam nadzieje jeszcze że tej misji nie bedzie w Phantom Pain bo mnie chyba roz(pipi)ie jak ją jeszcze raz będę musiał przechodzić!!! Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Ja tylko mam nadzieje jeszcze że tej misji nie bedzie w Phantom Pain bo mnie chyba roz(pipi)ie jak ją jeszcze raz będę musiał przechodzić!!! Oj tam.Dodatkowe 10min cię nie zbawi. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Ja tylko mam nadzieje jeszcze że tej misji nie bedzie w Phantom Pain bo mnie chyba roz(pipi)ie jak ją jeszcze raz będę musiał przechodzić!!! A ja chcę żeby była bo tego nie kupie. Niech będzie jako opcjonalna zawartość. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Uwaga, Uwaga ! Oglaszam ze Kojima ogarnal dziury po kulach na pojazdach. Sprawdzone info. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Czy ta misja Deja Vu na podstawie MGS1 jest normalnie w grze, czy tylko jako dlc? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Czy ta misja Deja Vu na podstawie MGS1 jest normalnie w grze, czy tylko jako dlc? Kazda wersja PS3/PS4 ja posiada, aby ja odblokowac trzeba zebrac wszystkie naszywki XOF Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Z tymi naszywkami to się dzisiaj wkurzyłem. Zebrałem wszystkie (i upewniłem się potem z poradnikiem na YT, że faktycznie nic nie pominąłem), a mimo tego na liczniku mam 8/9. Chyba trzeba będzie wywalić save i zaczynać od początku. Trochę się zawiodłem. Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 (edytowane) PS. Milan, tak jak Hayter to Snejk tak Bauer to Bauer, podczas tekstu "don't fight it" w trakcie duszenia skojarzylo mi sie chyba z 10 scen z calego serialu 24 <spoiler> Ziomek. Przecież to jest wink od Kojimy właśnie. On purpose to było. Seria MGS od dwójki na ps2 z jej dziwnymi zmianami staczała się w dół. W trójce bigboss zamiast solid snake a w czwórce jakiś stary dziad. Kojima sam wykopał grób swojemu stworzeniu. Umrzyj. Do Keifa nic nie mam, ale dla mnie to juz zawsze bedzie Bauer i nie chce go w roli BB. Dla takich ludzi jak Ty, powinna wyjść osobna wersja zakończenia MGS4, gdzie Snake i BB mówią tym samym głosem. Najlepiej jeszcze bez napisów i obrazu, żebyś się bardziej wkur.wiał. Ide z moja prywatna teoria ze Ground Zeroes to propaganda Patriotow w postaci filmu majaca na celu gloryfikowanie Big Bossa (w 4ce byl ten temat poruszony) i z oczywistych wzgledow musieli zatrudnic znanego aktora podkladajacego glos snejka natomiast w Phantom Pain'ie bedzie juz normalnie Hayter. WUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!? ( )_________O Edytowane 21 marca 2014 przez Ekansik 2 Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 (edytowane) DO KASACJI! Edytowane 21 marca 2014 przez Ekansik Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 (edytowane) Dla takich ludzi jak Ty, powinna wyjść osobna wersja zakończenia MGS4, gdzie Snake i BB mówią tym samym głosem. Najlepiej jeszcze bez napisów i obrazu, żebyś się bardziej wkur.wiał. I moze jeszcze na rozowym tle cnie ? Edytowane 21 marca 2014 przez Bansai Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Chcesz mieć ciemne tło do braku obrazu? Hmmm. That's Intresting. A David Hayter pewnie powróci. Ale jak już to jako Solidus Snake. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Chcesz mieć ciemne tło do braku obrazu? Hmmm. That's Intresting. A David Hayter pewnie powróci. Ale jak już to jako Solidus Snake. Czern to prawie jak roz, nom. Tak tak, wroci jako Solidus, a w kolejnej czesci jako Chico. Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 Nie ku.rwa! Wróci jako Big Boss, który nie jest Big Bossem z propagandowego filmiku patriotów! SEEEMS LEGIT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi