YETI 11 042 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Ciekawe czy MGS znów będzie miał najlepszy trailer z pośród wszystkich gier z E3. No i liczę na datę premiery. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 bieda straszna na tym trailerze, to ma być nextgen? 1 Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 bieda straszna na tym trailerze, to ma być nextgen? Nie wiem,czego się spodziewałeś po cross-genowej grze. Gameplay wygląda dobrze,a scenki pewnie będą podkręcone i zmiażdżą suty. Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 pudło gotybędę przyprawiać o zawał przeciwników 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 jestem pewien że materiały z mgsv przyćmią wszystko, znowu. Naprawdę, żadne crashe, ucharedy, halo i inne pif [afy nie moga rywalizować z dobrze zmontowanym i klimatycznym trailerem od Kojimy. Ja czekam tylko na to i pewnie znowu bedzie muzyka z kosmosu, i znowu bedzie mnostwo analiz, i znowu bedzie wielkie wow. No i znowu znajda sie kretyni mowiacy o przestarzałej fizyce. Boze jak sie jaram, do tego stopnia ze mam w (pipi)e czy hayter wroci czy nie. 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 I znowu spoilerów w kur.wę, ja chyba po raz pierwszy odkąd mam Net, podziękuję za to wydarzenie. Choć ciężko będzie. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 a tam spoilery, później się okazuje że 80% gry biega sie Raidenem więc ciężko tu mówić o bezpośrednich spoilerach, w analizach tego ostatniego 9min trailera nie widziałem żeby ktos rozgryzł kim jest osoba z której żąłodką wyjmuje sie wiadomo co, dopiero w demówce się okazało kto to. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 (edytowane) A gdzie pudełko z wersją na XO ? Nie ma, bo w Nipponie nie było jeszcze premiery XO. Ciekawe czy MGS znów będzie miał najlepszy trailer z pośród wszystkich gier z E3. No i liczę na datę premiery. Premiera na wiosnę 2015. Inaczej być nie może. pudło goty No właśnie, nie bardzo. Miał Kojima z tego zrezygnować, ale widać, że w kilku kwestiach jest niereformowalny. No i szkoda, że nie wynajął jakiegoś gościa do pisania dialogów. Ale taki już urok serii. Edytowane 8 czerwca 2014 przez Kasias Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 ja ci dam mgsa bez pudlawypad 1 Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 a jaka gra zasługuje na pudło Kasias? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 Pudło i tak nigdy nie było koniecznością. Po prosta jedna z licznych, opcjonalnych gadżetów. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 pudło to jedna z ikon serii MGS, choć i tak nikt normalny z tego nie korzysta, to dobrze że jest, tak samo zresztą jak i cigarety. Gdy jeszcze paliłem, to lubiłem sobie pyknąć E-Cygareta Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Jest już nowy trailer, może nie jest tak dobry jak ten pokazany rok temu, ale trzyma poziom. Oczywiście po zwiastunie mętlik i 100 pytań, ale to chyba standard jeżeli chodzi o zwiastuny MGS. Ktoś wie o co chodzi z tą datą premiery? Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=BROY_XkCnaM Edycja: I po filmie. Edytowane 9 czerwca 2014 przez Shankor Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 wlasnie obejrzalem, ale po japonsku z japonskimi napisami, wiec koncowke odpuscilem bo nic nie czailem. zapowiada sie nieziemsko. Cytuj
Timmy 1 800 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=NgxzdVro8_8 Tutaj jeszcze śmiga. Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Niezła niespodzianka w poniedziałkowy poranek. Trailer osom, jak zwykle zresztą. Piosenka genialna, zawsze po tych trailerach lecę na iTunes Jak zwykle czekam na analizę trailera. Rozśmieszyło mnie "coming 1984". Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 e3 już zdało trailer wspaniały,Hideo bóg. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Trailer podobnie jak na poprzednim e3 jest świetny, ile ciekawych informacji można wyciągnąć. To będzie mega tytuł, świetnie zmontowany choč hideo troche przesadza z chwaleniem się jego montażem hehe. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Miło będzie pozwiedzać Shadow Moses i Big Shell jako Big Boss. IMO na pewno zobaczymy też młodego Solida, skoro Rex jest już prawie skończony. Jak dla mnie GOTY. Ciągle mnie zastanawia o co chodzi z tym rogiem. 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 (edytowane) big boss w shadow moses? rex skończony? Edytowane 9 czerwca 2014 przez _Milan_ 1 Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 I big shell ale wlasnie ten róg, też mnie to ciekawi, z początku myślałem, że to rana ale odstaje Boss smaruje się też prochami zmarłych? Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 (edytowane) Miło będzie pozwiedzać Shadow Moses i Big Shell jako Big Boss. IMO na pewno zobaczymy też młodego Solida, skoro Rex jest już prawie skończony. Jak dla mnie GOTY. Ciągle mnie zastanawia o co chodzi z tym rogiem. nie ma tam ani Big Shell ani Rex'a. Idziesz na zbyt duże skróty myślowe próbując sobie połączyć fabułe w spójną całość. Big Shell stworzono po 2007 roku, Rex'a na początku lat 2000. Sporo przed 1984. Młodego Solid'a może i zobaczymy, ale wydaje mi się że bardziej jako ciekawostkę, gdzieś na drugim, albo 3cim planie. Za to Eli, to IMO jest młody Liquid. Edytowane 9 czerwca 2014 przez Ekansik Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 myslałem że wie coś czego cały internet nie wie, a kolega po prostu poleciał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi