jandersun 4 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Metal Gear wygląda na ZEKE, pewnie Cool Face odzyskał go z dna oceanu. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Eh, myślałem że w tym hangarze w którym stał BB i "Buźka" to właśnie stoi nieukończony Rex A co do Big Shell, no cóż, nie moja wina że wygląda dokładnie tak samo jak z MGS2. Poza tym, Kojima sam mówił że będzie sporo nieścisłości w timeline, więc kto wie. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 kim jest typ w berecie, wiadomo cos? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 No chyba jednoznacznie widać że Miller Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Martwi brak przybliżonej daty premiery na tym zwiastunie. Jeśli do środy nie padnie nawet ogólnikowe "2015", to zagramy sobie dopiero w 2016. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 no oby nie 2016 bo wpadną na pomysł wydania drugieo dema za hajs w 2015 Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Nie straszcie. 2015 musi być mocarny jak 2005 w PALu. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Miło będzie pozwiedzać Shadow Moses i Big Shell jako Big Boss. IMO na pewno zobaczymy też młodego Solida, skoro Rex jest już prawie skończony. Jak dla mnie GOTY. Ciągle mnie zastanawia o co chodzi z tym rogiem. To nie jest Rex Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 (edytowane) Tego rogu to nabawil sie chyba podczas tej zasadzki gdzie padlo tylu Diamond Dogs, mozna zwrocic uwage ze kiedy kleka posrod zwlok, rog jest znacznie wiekszy niz na innych scenach czy wczesniejszych materialach z gry, pewnie jakis gruz mu sie w czasie wybuchu wbil do glowy, stracil przytomnosc, ocknal sie, zobaczyl masakre i zaczal wyć. Chwile pozniej zaczal sobie wcierac prochy zmarlych do ryja wiec chyba mu odwalilo od tego uderzenia w glowe Edytowane 9 czerwca 2014 przez Bansai Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Tu macie mirror do trailera:https://www.facebook.com/vgtrailers/posts/614272165336139 Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Tego rogu to nabawil sie chyba podczas tej zasadzki gdzie padlo tylu Diamond Dogs, mozna zwrocic uwage ze kiedy kleka posrod zwlok, rog jest znacznie wiekszy niz na innych scenach czy wczesniejszych materialach z gry, pewnie jakis gruz mu sie w czasie wybuchu wbil do glowy, stracil przytomnosc, ocknal sie, zobaczyl masakre i zaczal wyć. Chwile pozniej zaczal sobie wcierac prochy zmarlych do ryja wiec chyba mu odwalilo od tego uderzenia w glowe Jeśli ta postać w ogóle jest Big Bossem. Nawet on sam może myśleć, że tak jest, a wcale nie musi być to prawda Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 (edytowane) Na to wygląda ,że to jest MG ZEKE z PW i chyba go wykradamy ze swojej Mother Base. ps.Przecież ostatnie nasza walka w PP będzie z młodym Solid Snejkiem Trailer jak zykle OSOM. Edytowane 9 czerwca 2014 przez masta_g Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 (edytowane) Trailer w angielskiej wersji, teraz wiadomo czemu sobie wtarł popiół w twarz. https://www.youtube.com/watch?v=k6bf-PEyh2c#t=15 edyta: link na mega, gdyby zaraz skasowali: chrome://mega/content/secure.html#!IRZDjCoA!mSpdxBtYSIa8NIoLVLxA6IcX8wZ_St3kzcjtopcwldY Edytowane 9 czerwca 2014 przez Zarathustra Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 (edytowane) Na to wygląda ,że to jest MG ZEKE z PW i chyba go wykradamy ze swojej Mother Base. ps.Przecież ostatnie nasza walka w PP będzie z młodym Solid Snejkiem Trailer jak zykle OSOM. ciekawe tylko czy będziemy podczas tego ostatniego starcia grać jako solid czy jak bb. Jeśli jako bb, to jak technicznie będzie wyglądać walka, którą bb ma przegrać? ogólnie zapowiada się megatona i gra 11/10 (oczywiście tylko dla fanów). Edytowane 9 czerwca 2014 przez Kalinho_PL Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 no normalnie tak jak w modern warfare 2 na przyklad na koniec misji w rezydencji dostajesz kulke i padasz i akcja mzienia bohaterow na soap trailer fajny ale jakos tak dziwnie z tym odlamkiem w glowire i z ta raczka terminatora takie troch to przekombinowane nie bylo mowy o tym w mg1 i mg2 tak dziwnie wyglada ten big boss jak poskladany z jakis lezacych obok smieci ale gra sie zapowiada mocno nie moge sie jej doczekac Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Oprócz tego odłamka niczym z InFamous to wszystko gra jak należy i jak przy poprzedniej odsłonie łykam kolekcjonerkę jak wejdzie w nasz kraj gra Goty , kilka razy obejrzałem zwiastun i jak pomyślę ile będę się w niej bawił to ehh..... Data premiery Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Ten odłamek przypominający rog to pewnie metafora jego przemiany,a reke terminatora z tego co kojarze miał w mg1 wiec wszystko sie zgadza.Trailer sztos,byle tylko przez ten sandbox i ogromny teren nie wkradła sie nuda Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Jeśli Hideo tego nie spieprzy jakimiś dziwnymi pozbawionymi logiki twistami typu pierdyliard klonów to śmierdzi mi najbardziej klimatycznym i dojrzałym metalem.Patrząc na te 2 trailery to znacznie podkręcili poziom brutalności.Liczę,że długość scenek będzie podobna do mgs4. Cytuj
walek 96 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Eh, myślałem że w tym hangarze w którym stał BB i "Buźka" to właśnie stoi nieukończony Rex A co do Big Shell, no cóż, nie moja wina że wygląda dokładnie tak samo jak z MGS2. Poza tym, Kojima sam mówił że będzie sporo nieścisłości w timeline, więc kto wie. W czworce biegalismy sobie po Shadow Moses, a tuta widze, bedziemy hasac po platformie wiertniczej (Big Shell) ludzaca przypominajacej ta z MGS2. Trailer oczywiscie mistrzowski, gra pewnie bedzie swietna (jak to nieparzyste mgs'y), ale wkurzajaca jest ta archaiczna mechanika. No coz, tak to jest z tymi cross-platformowymi grami. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 wkurzajaca jest ta archaiczna mechanika (...) Nie, żeby mnie to jakoś ruszało, ale z czystej ciekawości zapytam: mógłbyś rozwinąć tę myśl? Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Tak zapytam z ciekawości to warto kupować Ground Zeroes na PS3?Jest to w miare ok zrobiona wersja czy tylko resztki zlepione po edycji na PS4? Troszkę ciśnienie mam na tego MGSa i nie wiem czy brać już teraz na trójeczkę czy czekać do momentu jak kupię nową zabawkę Sony:/ Cytuj
artex 28 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Tak zapytam z ciekawości to warto kupować Ground Zeroes na PS3?Jest to w miare ok zrobiona wersja czy tylko resztki zlepione po edycji na PS4? Troszkę ciśnienie mam na tego MGSa i nie wiem czy brać już teraz na trójeczkę czy czekać do momentu jak kupię nową zabawkę Sony:/ Warto , gra nie wygląda tragicznie , wręcz przyzwoicie , no i można kombinować z przechodzeniem misji , cena na us ps store jest tym bardziej przyjazna. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 (edytowane) Mamy chyba oficjalne potwierdzenie ze w MGS V nie gramy Big Bossem: No chyba ze ponad 20 lat zwalczal pamiec miesniową Edytowane 9 czerwca 2014 przez Bansai Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 Tyle pytań i wątpliwości, a mnie po głowie chodzi głównie dlaczego Boss ma mechaniczną łapę, a Miller nie... Trailer fajny, ale jakiś taki mało wymowny. Nadal nie wiem czego się spodziewać po tej grze, ani nawet co to będzie tym razem za konflikt. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi