Opublikowano 18 czerwca 201410 l Metal Gear 1 i 2 bo nie wiem jak w nie zagrac na sprzetach ktore mam dostepne. http://www.bluemsx.com/ Masz chyba pc? Edytowane 18 czerwca 201410 l przez mate5
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Dokladnie, 30 minut gameplay'u https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN Edytowane 18 czerwca 201410 l przez Bansai
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Jednak mgs2 i 3 tylko na duzym ekranie. No i serio polecam zacząć od trójki. Chyba że grafika i sterowanie z 98' nie są ci straszne, to jedynkę. Imo warto. Przecież sterowanie w MGS 3 a w jedynce mało się różni. Najpierw zagrałem w 3 i przymierzając się do jedynki myślałem że będzie w tym względzie przepaść, a tu praktycznie mechanika się nie zmieniła. Chodzi mi o kamerę tpp dodaną w wersji Subsistence z 06 i obecną w wersji hd. Te z pierwszych dwóch zjadliwe są tylko dla ludzi, którzy ogrywali te tytuły w czasach psxa-ps2. Mój znajomy uwielbia mgsy, ale bardziej przez pryzmat wspomnien z psxa, czy uaktualnionego sterowania z mgs4. I co? Przyzwyczajony do gier tpp w typie Dead Space, GTA V, Tomb Raider ad 2013, serii Unchated oraz TLOU zwyczajnie przeżywa przy kontroli postaci w MGS3 HD katusze. MGS z psxa to moja gra życia, tuż za nią MGS3 po poprawieniu kamery, ale prawda jest taka że ludzie którzy mają już za sobą 7 generację, a nie doświadczyli tego szokera w latach 1998-2000, zwyczajnie nie podzielą naszych wrażeń. IMO wystarczy zacząć i ukończyć MGS3 HD// Subsistence, a kiedy przyzwyczai się do sterowania spróbować "jedynki". Edytowane 18 czerwca 201410 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Prawilnie przypominam ze za niecale 30 minut rozpocznie sie jakis stream PODCZAS ktorego bedzie nam dane obejrzec 30 minut rozgrywki z mesjasza skradanek !
Opublikowano 19 czerwca 201410 l http://www.twitch.tv/konami573ch jak ktoś nie lubi youtuba to podaje link do twicha
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Ja nie dam rady :-( Ale moze Kojima udostepni to nagranie do pobrania w hd po prezentacji, oby :-D
Opublikowano 19 czerwca 201410 l przecież▲ te nbalon jest bez sensu zupełnie baza z ruskami a on ciagle jakies balony wypuszcza w powietrze i oczywiscie nikt tego nie widzi boze
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Balon jest bekowy to fakt i do tego podnosi działka AA i transportery opancerzone,ale i tak rozgrywka wygląda o niebo lepiej niż w poprzednich częściach i może w końcu będzie jakaś przyjemność z grania,a nie tylko biegania od filmiku do filmiku.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l w sumie nie pokazali nic ciekawszego niż w pierwszy trailerze gdy ratował Milera więcej przegadania o niczym
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Z balonami będą dobre akcje bo wszystko co nimi zabierzemy leci do bazy i tam możemy ustawiać działka czy rekrutowac żołnierzy. Podobno mają być tez jakieś misję związane z obrona bazy.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l widać sporo czasu trzeba będzie poświecić na 'zbieractwo' środków żeby odwalać takie akcje jak bombardowania itp.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l przecież▲ te nbalon jest bez sensu zupełnie baza z ruskami a on ciagle jakies balony wypuszcza w powietrze i oczywiscie nikt tego nie widzi boze Brrrrr, przecież Fulton to żadna nowość, system był efektywny już w MGS: Peace Walker, więc nie ma się tutaj czego przyczepić. Że Rosjanie nie widzą, jak ich koledzy lecą w górę? A od kiedy to MGS-y stawiają na realizm, skoro to arcade'owe skradanki? Gameplay bomba, zresztą kto ograł Ground Zeroes, ten wie, że w kwestii rozgrywki ta część jest mocarna. Teraz jeszcze datę premiery poproszę.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Dla kogos kogo boli Fulton, wezwanie helikopteru i mozolna ewakuacja/porywanie zolnierzy rowniez bedzie wykonalna opcja.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l może w końcu będzie jakaś przyjemność z grania,a nie tylko biegania od filmiku do filmiku.Jedynka ukonczona dobre 20 razy. Dwójka 4. Trójka blisko tuzin. Czwórka 5-krotnie i dobre 200h spędzone w PW na ps3. Mów za siebie, co? @ Bansai Szkofa że póki co alternatywy dla zdobywania pojazdów brak.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Gdyby MGS miał skopany gameplay to nie ukończyłbym każdej odsłony po 4-5 razy. I nie dla samych filmików bo od takich rzeczy jest opcja Theater.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Ale swietnie sie to zapowiada. Wyglada pieknie, choc stream slabej jakosci. Jak szacujecie szanse na premiere w 2015?
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Jak szacujecie szanse na premiere w 2015? Będzie ciężko, choć jak pamiętam Ground Zeroes na marzec 2014 zapowiedziano bodajże pod koniec października 2013. Chciałbym jak cholera ograć MGS V w przyszłym roku, ale obawiam się, że poczekam sobie do wiosny 2016.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Ale swietnie sie to zapowiada. Wyglada pieknie, choc stream slabej jakosci. Jak szacujecie szanse na premiere w 2015? 1 styczeń 2015
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Gra wyglada niemalze na gotowa, takze podejrzewam ze czynnikiem tutaj bedzie to jak predko sprzeda sie zadowalajaca Konami ilosc konsol.
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Platmoforma akurat nie jets jakos super wykonana i szczegółowa jest mocno monotonna już podobna scenierai na mapce z MW3 byla o wiele lepsza i bardziej klimatyczna a tutaj zwykle big shell w jednym i tym samym kolorze