Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Fuji

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Milan_
Opublikowano

No ale to już jest troche przegiete, zostawianie gazetek jeszcze jakos mozna wyjasnic, facet znajduje gazetke i ja przeglada, ale pierwsze słysze zeby jeep sie rozbil  o konskie łajno, tym bardziej kłuje napalanie sie z odl. 0,5m żołnierza na plakat na chodzacym kartonie, ten wizerunek zolnierza z daleka jeszcze mozna przelknac.

No i troche boli fakt ze postrzelony  w hełm zolnierz wraca na posterunek jak gdyby nic.

Opublikowano (edytowane)

I tak znajac zycie uzyje tych patentow raz i bede gral normalnie nie wybijajac sie z immersji. Mi to kompletnie nie przeszkadza, pewnie nawet zolnierzy bede na barana zanosil do helikoptera :P

Edytowane przez Bansai
Gość _Milan_
Opublikowano

zgadzam się, pierwszy raz rzuciłem na powaznie magazynkiem dopiero w GZ, a  gazetke moze dwa razy pdorzucilem w mgs2, bo mozna bylo samemu ja przejrzec.

10/10 wiadomo

Opublikowano

w peace walkerze itemów jest od zaje.bania, a używałem tylko kilku. spoko milan jak nie będziesz chciał kartonem grać to rzucisz magazynkiem czy coś w ten deseń i nic z immersji nie stracisz.

Gość _Milan_
Opublikowano

jeszcze zobaczycie jak bedzie wyciskał  z konskiej kupy płyny na tej pustyni, nasrać, podejsc, trojkąt i tyle w temacie.

Opublikowano (edytowane)

zgodnie z przewidywaniami motherbase może służyć do multi i atakowania baz innych graczy

co potencjalnie daje bardzo dużo mapek do multi bo będą je robic gracze. oczywiście o ile będzie więcej trybów niż tylko to co widać na filmiku, ale myśle że będzie też coś w stylu TDM gdzie 2 grupy graczy zbierają sie u kogoś w bazie i walczą

przy okazji widać że ustawienie i kolory bazy można zmieniać dosyć konkretnie, tak że ta wcześniej pokazywana pomarańczowa baza specjalnie pewnie miała przypominać baze z mgs2, ale można też zrobić kompletnie inną, fajnie :D

Edytowane przez Yano
Opublikowano

analiza powyższego trailera pokazującego multi w bazie innego gracza

sporo w niej spekulacji i zgadywania, ale wydaje się że przynajmniej część spekulacji jest prawdopodobna

Opublikowano (edytowane)

Premiera pod koniec tego roku, zobaczycie.

Ten kawalek z motherbase przypomina mi troche multi z serii Souls, takie wtargniecie do swiata innego gracza i PvP, okraszone okazjonalnym wykradaniem ekwipunku z bazy, ciekawie, mam tylko nadzieje ze na multi znajda sie tez klasyczne tryby z MGO 1 i 2, cos cicho siedza na ten temat.

Edytowane przez Bansai
Opublikowano (edytowane)

Oj zaluj, jesli lubisz wyzwanie to bardziej skillowe multi do dnia dzisiejszego na konsolach nie powstalo, w tej grze albo strzelales w glowe albo wycierano Toba podloge, same headshoty z kolei do latwych nie nalezaly, sensowny recoil oraz crouch-dodge lub box-dodge graczy skuteczne to utrudnialy i trzeba bylo naprawde sporo grac zeby ogarniac. Bardziej skillowi czasami zamiast broni uzywali tylko nozy i CQC, tez sie dalo :). Pelna customizacja serverow pozwalala tez na serwery stricte poswiecone samej walce na CQC czy noze.

Nie wspominajac juz o BARDZO obszernej customizacji postaci, od butow, az po czapki, w nowym codzie sie (pipi)a jaraja ze bedzie mozna spodnie wybrac gdzie w MGO miales buty, spodnie, koszule/bluze/kombinezon (na wielu z nich mozna tez bylo strzelic jakis obrazek), kabury (od prostych na udo az po bardziej skomplikowane na cala sylwetke), rekawiczki, okulary/google/headsety az po helmy, czapki i berety. Oczywiscie wszystko dalo sie przemalowac, kamuflaz lub zwykly kolor. O broniach juz nie wspominam, wystarczy wiedziec ze jest to samo co w singlu mgsa + ten sam poziom customizacji kazdej z nich ;)

To multi to byl po prostu czysty geniusz, ale niestety kazule woleli grac w cos prostszego, ale w sumie im sie nie dziwie, majac statystyki 0:20 w kazdym meczu ciezko czerpac przyjemnosc z grania, to multi wymagalo cierpliwosci, nie dalo sie wejsc i ownowac :P.

Ok, rozpisalem sie. No po prostu kocham kur.wa to multi, bede je wspominal po wsze czasy :D

377102.jpg

Licze ze MGO3 mnie nie zawiedzie, ale niestety wiesc ze robi je jakies amerykanskie studio nie napawa optymizmem.

Edytowane przez Bansai