Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Fuji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A o której jest ten cały TaiPei Game Show ? , bo kojima miał coś na tym show nam przekazać/pokazać , może datę premiery , mam nadzieję że nie jakąś znowu durną czapkę

Opublikowano

Oprócz tego Kojima coś tam przebąkiwał w swoim stylu o tym, że "chciałby zobaczyć remake MGS1 z otwartym światem" (lol), ale ciężko o ludzi, którzy to zrobią. Niech lepiej myśli o MG i MG2 a nie o odgrzewaniu drugi raz stosunkowo młodej i imo dobrze starzejącej się część serii.

Opublikowano

zastanawiam sie jak on widzi remake jedynki z otwartym światem skoro ta część dzieje sie głównie w bazie. musiał by sporo pozmieniać

też bym chętnie zobaczył MG i MG2 w jakiejś przystępniejszej formie, albo przynajmniej jakieś ciekawe streszczenie fabuły być może w formie "filmu" (ale nie kinowego tylko cut scenkowego)

Opublikowano

No też tego nie czuję, typ się zajawił na otwartą strukturę poziomów i się zapędza w rozważaniach.

Swoją drogą, okazuje się, że GZ ma jednak "upscaling", tyle, że do 1080i. Na dobrych TV to pewnie nie ma sensu, ale na słabszych tv lub monitorkach warto sobie to przełączyć.

Opublikowano

#kotlet

mówię ci bierz wersję na ps4 (przy okazji nabędziesz parę goty gierek jak Blooodborne, Transistor, czy Uncharted 4). 60 fps robi w tej grze ogromną różnicę. Na analizach DF past genowy MGS GZ widocznie lubi dropnąć, nawet poniżej 20 fps (co jest już mega widoczne). Ja tam w ogóle czekam na pudełkowy zestaw GZ + TPP na ps4. jeśli nie wydzie kupię odzielnie.

Opublikowano

Bossowie ze starych MG przykład czegoś, co pasowałoby dosyć mocno przemodelować. No i jedną walkę z BB też xd (sprej i zapalniczka).

nobody :

Szczerze to żaden z tych tytułów mnie nie nie zachęca na tyle, żeby sprzęt kupić przed 2016 (Transistor swoją drogą czeka na PC), a możliwość sprawdzenia, nawet biedniejszego, MGS V będzie kur.wesko kusząca. No bo nie będę się wygłupiał i pożyczał sprzętu od ziomka/kupował i sprzedawał jak spece z CW. Zobaczymy.

Opublikowano

Jak dla nie combo MGS V in 1080/60, Bloodborne, U4, Batek i Dying Light są wystarczająco kuszące, by wyhaczyć ten sprzęt choć w okolicach premiery TPP, ale jak chcesz.  8)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

uwaga spoilery z mgs3 !!!!

w sumie w mgs3 scena z volginem....

który sie usmażył niby...

jak na standardy MGSa to napewno nie jest sceną która jednoznacznie pokazuje że umarł, równie dobrze mógł przeżyć

Opublikowano (edytowane)

Klimat wręcz wylewa sie z ekranu. Od samego patrzenia w głowie mi sie przewraca, co może Kojima nam zaserwować w V. Oby poprzeczka była równie wysoka, co powyższy filmik. Proszę nie wrzucajcie juz filmików, bo one dołują.. Raz ze cisza w temacie. Dwa, wciąż brak daty premiery :(

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

No ja jak po tak dlugiej ciszy widze nowy post w temacie, mimowolnie pierwsza moja mysl to: "data premiery?" :ohboy:

Niestety chwile pozniej wchodze zeby po raz enty sie zawiesc. :frog: Podobnie mam jak widze post w temacie Yakuzy Isshin.