Daffy 10 629 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 10 wrzesnia mam urodzinki, zonka glowkowac nad prezentem juz nie musi 1 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 to bedzie najlepszy mgs w dziejach i pierwszy klasyk tej generacji - zobaczycie!!!!! czekam, czekam, CZEKAM Nie, bo gra wychodzi tez na 9 letnie sprzęty z 512mb ramu, ograniczenia na każdym kroku, ale gierka i tak będzie najlepszym MGS tuż za jedynką. 2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 ej 1 września to wtorek, czy to troche nie podejrzane? premiery zwykle są w piątki Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 “As much as possible, Snake will act based on the player rather than doing things like making spontaneous comments or flirting with women,” he said. “In fact. this time, Snake won’t really speak much at all. MGS5 is an open world game focused on giving freedom to the player who will drive Snake’s action. Snake himself will be more of a silent protagonist similar to Mad Max in Mad Max 2. It’s the characters around him who will expand the story.” Trochę mnie to niepokoi i mam nadzieje,że to tylko odnosi się do części gameplayowej,a nie scenek. Troche sie wlasnie obawialem ze przez skupienie na otwartym swiecie ucierpi historia ale ... nawet jesli to na pewno nie bedzie jakiejs tragedii, wierze ze Kojima dostarczy pod tym wzgledem. Ciezko mi tez wyobrazic sobie BB stojacego jak kolek kiedy wszyscy dookola cos mowia. Choc scenka z Ocelotem na pustyni zdecydowanie popiera te teze z drugiej strony jednak na trailerach i gameplayach mielismy sytuacje gdzie podczas scenek mozna bylo posluchac glosu Sutherlanda. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 No (pipi)a mgs bez egzystencjalnych rozkmin snake'a to nie to samo. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Cóż czyli we wrześniu kupno PS4+MGS i parę innych gierek jakie wyjdą do tego czasu. Staram się nie oglądać nic z nadchodzacego MGSa by nie psuć sobie radochy z grania. Bo przy MGS4 żem się tyle tego naoglądał,że potem tego żałowałem ale hype znów zaczyna u mnie rosnąć.Ostatni raz się tak nakręcałem w 2013roku jak obejrzałem trailer z E3. Ale będzie granie Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 (edytowane) Zawsze przecie można zmusić BB do gadania, przez codec, patrząc na coś interesującego P.STrochę się jepłem z ta data premiery. Edytowane 4 marca 2015 przez MEVEK Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Goty premiera, akurat nagram się w wieśka i wbija mesjasz generacji. biore najdroższą edycje gry 1 Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 (edytowane) Goty premiera, akurat nagram się w wieśka i wbija mesjasz generacji. biore najdroższą edycje gry Myślałem tez nad tym, ale niektóre kolekcjonerki nie daja SteelBook'ow, a ja na tokowe choruje. Pożyjemy zobaczymy.. tymczasem pieniążki juz sie zbierają.. Edytowane 4 marca 2015 przez MEVEK 1 Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Akurat 1 września mam urodziny Teraz tylko odświeżyć sobie trójeczke i Peace Walker i oczekiwać tego dnia. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 ja kupilem mgs4 w wydaniu kolekcjonerskim i w sumie po jakims czasie bez zalu sprzedalem - figurka byla slaba, wersja kolekcjonerska nie miala tej kartonowej obudowany do pudelka, soundtrack byl okrojony, a making of nic ciekawego w sumie nie zawieral Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Znając Hideo to pewnie z 1 września przesuną na październik. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Znając Hideo to pewnie z 1 września przesuną na październik. A potem na święta Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 a po świętach wysadzi wszystkie istniejące kopie śmiejąc nam się w twarz Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Goty premiera, akurat nagram się w wieśka i wbija mesjasz generacji. biore najdroższą edycje gry Mam nadzieję, że te edycje nie pójdą na pniu. Hype jest tak nakręcony tą demówką, trailerami, że będzie grubo Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 ile ta gra jest lat w produkcji? kiedy pojawily sie pierwsze wzmianki? pamietam jakies dwa screeny, jeden ten maly smoluch z psem, a drui "snake" skradajacy sie kolo wozu pancernego. bedzie dobre 5 lat. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 V has come to! Potwierdzona data premiery konsol (1 wrzesnia) i PC (15 wrzesnia) The PC version of Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain will release on September 15, 2015 - two weeks after the game's console launch on September 1, Konami has announced. http://www.videogamer.com/pc/metal_gear_solid_5_the_phantom_pain/news/metal_gear_solid_5_the_phantom_pain_isnt_coming_to_pc_until_two_weeks_after_console.html Dokladna zawartosc kolekcjonerki: Content:Half Scale Replica of Snake’s Bionic Arm Collectible SteelBook Behind the Scenes Documentary & Trailers Blu-ray Disc MAP Exclusive Packaging DLC items WEAPON & SHIELD PACKWindurger S333 Combat Special Revolver Adam-ska Special Handgun Maschinen aktische Pistole 5 Weiss Special Handgun Rasp Short-Barreled Shotgun Gold Personal Ballistic Shield (Olive Drab) Personal Ballistic Shield (Silver) Personal Ballistic Shield (White) Personal Ballistic Shield (Gold) CARDBOARD BOXESCardboard Box (Rocky Terrain) Cardboard Box (All-Purpose Dryland) Cardboard Box (Wetland) SNAKE COSTUMESFatigues (Black Ocelot) Fatigues (Gray Urban) Fatigues (Blue Urban) Fatigues (All-Purpose Dryland) Other‘VENOM SNAKE’ EmblemMGO BOOSTMETAL GEAR ONLINE XP BOOSTMGO ItemsMetal Gear Rex Helmet AM MRS-4 GOLD Assault Rifle WU S. PISTOL GOLD http://www.mygameslounge.com/sonyplaystation/ps4/ps4news/konami-confirm-metal-gear-solid-v-release-give-collectors-day-1-edition-details 2 Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 (edytowane) Dżizas, ale chu.jowa kolekcjonerka, biorę w dniu premiery! Edytowane 4 marca 2015 przez aux Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Kolekcjonerka straszny zawod, nie przepadam tez za tym box coverem, no ... ale ... tez biore w dniu premiery Bede do ludzi wyciagal pomocna dlon Snake'a Cytuj
jakubde85 14 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Wiadomo czy będzie beta MGS Online ? Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Dziś wyszedł news w który Kojima mówi, że to dla niego ostatni MGS XDDDD Humorek mu dopisuje hehe. Cytuj
[InSaNe] 2 508 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Ale się podjarałem tą premierą! Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 @jakub O becie nic nie mowili na razie. Tak bardzo pragne Konsola to kolor reki Snake'a a pad ma robic za kolor broni. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Trzeba przyznać, że ładna, klasa i bogactwo bije od niej. Co do tej limitki, nie jest zła, wprawdzie liczyłem na jakąś fajna figurkę, a nie rękę, ale pewnie się skuszę. Cena zapewne z 500zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi