Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 467,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD  

Opublikowano
  Cytat

Jestem trochę sfrustowany. Nakręcają Hype przez całe lata na tą grę, poźniej obcinają rękę snejka do skali 1:2 i jeszcze nie wiadomo czy ta limitka ps4 w ogóle będzie dostępna w europie. Wiedźmin też powinien mieć limitkę PS4 tylko dla ludzi mieszkających w Polsce w takim razie oraz miecze w skali dodane do kolejcjonerki  :sir:

Takie limitki tam to nic nowego. Japonia zawsze dostaje najbardziej dopakowane takie edycje.

Opublikowano
  W dniu 7.03.2015 o 09:34, Paliodor napisał(a):

Cytat

Jestem trochę sfrustowany. Nakręcają Hype przez całe lata na tą grę, poźniej obcinają rękę snejka do skali 1:2 i jeszcze nie wiadomo czy ta limitka ps4 w ogóle będzie dostępna w europie. Wiedźmin też powinien mieć limitkę PS4 tylko dla ludzi mieszkających w Polsce w takim razie oraz miecze w skali dodane do kolejcjonerki  :sir:

Takie limitki tam to nic nowego. Japonia zawsze dostaje najbardziej dopakowane takie edycje.

Jesli jest 100% pewność, ze będzie chodzić w języku angielskim to możemy robić zrzutkę na tamtejsze kolekcjonerki. Ktoś by brał w tedy ?

Opublikowano

Ja bym sie skusil. Choc dla mnie ENG nie jest wymogiem, chce te edycje. Pewnie tez postaram sie te plejke 4 kupic.

Opublikowano
  W dniu 7.03.2015 o 12:59, Bansai napisał(a):

Ja bym sie skusil. Choc dla mnie ENG nie jest wymogiem, chce te edycje. Pewnie tez postaram sie te plejke 4 kupic.

Plejki nie posiadają blokady regionalnej? Mówię o grach na płytach

Opublikowano

Też dostaliści reklamę na maila od playstation pl, w której jest napisane "solid snake powróci 1 września"? Hehe

Opublikowano
  W dniu 8.03.2015 o 15:38, Wesker napisał(a):

Też dostaliści reklamę na maila od playstation pl, w której jest napisane "solid snake powróci 1 września"? Hehe

Poka poka bo ja nie dostałem nic

Opublikowano

A tak prawdę mówiąc to Kojima nie ściemniał z ta data premiery na E3 2014, chociaż tym razem...

C O M I N G 1 9 8 4 - Pierwszy Września  :fsg:  :fsg:  :fsg:  :fsg:

P.S

tylko rok nie byl znany :P

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

chyba chodziło im o Solid 60fps / 1080p   :P

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Szara nakładka najładniejsza imo. Ta czerwona, czy pomarańczowa, tez daje rade. zamówię obie, :)

Opublikowano

edycje kolekcjonerskie

http://muve.pl/playstation-4/playstation-4/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-edycja-kolekcjonerska-ps4/89612

http://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/akcja/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-edycja-kolekcjonerska

https://cdp.pl/gry/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-ek-pud-ps4.html?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=sprint_7&utm_content=20150312mgs5ek

Opublikowano

Ciekawe tylko czemu w Muve wysyłka planowana jest 15.09

Opublikowano

Wersja językowa: Pełna angielska - może sprowadzają z Kanady

Opublikowano

Wszystkie te kolekcjonerki w Polsce mają taką wersję. Wiadomo, że mają być jakieś napisy, albo coś?

Opublikowano
  W dniu 14.03.2015 o 09:20, Lipa napisał(a):

Wiadomo, że mają być jakieś napisy, albo coś?

Nie będzie. CDP pisało o tym kiedyś, że KONAMI to mega trudny partner do współpracy i raczej na 90% gra będzie w wersji oryginalnej.