Pupcio 18 420 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 A po co ma być po polsku jak każda część była po angielsku? 1 Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 A po co ma być po polsku jak każda część była po angielsku? A po co wiedzmin wyszedl po angielsku i nawet japonsku(z dubbingiem!), jak ksiazki sa po polsku? Takie (pipi)enie, nie jestesmy krajem trzeciego swiata zeby ktos nie ruszyl dupy zrobic polskie napisy. I nie chodzi tu o moja znajomosc angielskiego, bo i tak gram ang dub ang subs, ale o same podejscie wydawcow i gosci takich jak Ty, ktorzy mowia "po co to komu". Jak chociaz ze 2 osoby kupilyby gre ze wzgledu na obecnosc polskich napisow to chyba warto, nie? A takich osob byloby na pewno wiecej 3 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Co mnie angielski obchodzi? rozumiem, że to 5 lat pracy żeby była kinowa wersja? Konami śmierdzi od dłuższego czasu. Gdyby nie Hideo i guwniany PES to ta firemka powinna zdechnąć i nawet nie będę o niej wspominał. Bo takiego ciulatego podejścia do swoich klientów/fanów to nie ma nawet EA. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Nie warto copper bo jak ktoś nie grał w poprzednie części to nie wiem po co ma grać w V. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Przesadzasz, ta gra sie dzieje przed wszystkimi czesciami to raz, a dwa to nigdy nie zagrales w zadna serie od konca? W wiedzmina 3 tez sie nie oplaca grac bez ogrania 2ki i przeczytania ksiazek, a ludzie graja. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Przesadzasz, ta gra sie dzieje przed wszystkimi czesciami to raz... MGS3, PW, PO? Poza tym ta czesc to swoiste dopelnienie wizerunku Big Bossa w calej sadze, takze nie do konca sie zgadzam z tym co napisales. Gra zycia skonczona, wkrotce nadejcie kolejna. Ciekawe czy przebije Wieska... 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 To istnieją jeszcze konsolowcy ze stażem dłuższym niż ps3, którzy nie ogarniają angielskiego xd ?Ja nie ogarniam angielskiego, za to ogarniam rosyjski. W Metro grałem w tym właśnie języku... Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Przesadzasz, ta gra sie dzieje przed wszystkimi czesciami to raz [...], no to już bluźnierstwo. Ale rozumiem, że chciałem uogólnić temat. Ludzie będą grali w takie gry ponieważ są dobrze wykonane i wciągają bez reszty. Każdy znajdzie coś dla siebie, nie musząc znać fabuły wcześniejszej. Poza tym w wiedźku dowiadujesz się co działo się po trochu z książek jak i poprzednich części. Strzelam, że Konami zrobi podobne retrospekcje by grać nie był zagubiony. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Wątpię by marnowali materiał na przypomnienia poprzednich części. Raczej będą retrospekcje kluczowe dla danej sceny np. słowa The Boss na polanie czy coś w tym stylu. Kurde wypadałoby ograć PW przed PP ale cena na ps store woła o pomstę do nieba. A średnio chce mi się kupować HD Collection jak ogrywałem wersje na ps2. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Wątpię by marnowali materiał na przypomnienia poprzednich części. Raczej będą retrospekcje kluczowe dla danej sceny np. słowa The Boss na polanie czy coś w tym stylu. Kurde wypadałoby ograć PW przed PP ale cena na ps store woła o pomstę do nieba. A średnio chce mi się kupować HD Collection jak ogrywałem wersje na ps2. MGS : PW ma najwięcej kontentu ze wszystkich mgsów. Najwięcej jest nagrane na taśmach, także jest co słuchać przed TPP Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 A jak jest w końcu z tym Portable Opsem, bo ponoć nawet Kojima się go wyrzekł? Tylko w te części z PSP nie grałem. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 A jak jest w końcu z tym Portable Opsem, bo ponoć nawet Kojima się go wyrzekł? Tylko w te części z PSP nie grałem. Według fanów, społeczności i samego Hideo MGS : Portable Ops zalicza się do kanonu serii. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Tak, ale ostatnio odcinają się od PO, np. w grafikach promujących MGSV, są wszystkie kanoniczne częsci tylko nie PO. Przy czym w materiałach publicystycznych na stronie konami, fabuła PO jest normalnie opisana, jako część kanonu więc - chyba wszystko w normie I w sumie dobrze, bo warstwe fabularna, w tej konkretnej częsci, mile wspominam Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 stara fotka, jak widze... " A HIDEO KOJIMA GAME" Cytuj
zielakpl 8 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 dzisiaj jakieś embargo miało być zniesione? jakieś teksty miały się pojawiać? narazie coś cicho wszędzie Cytuj
artex 28 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 dzisiaj o godzinie 15 na ppe ma być jakiś temat odnośnie wersji ogrywanej przez komoda. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 1. Tomek "Quaz" Drabik: Czy to będzie gra roku? Bo ja oczekuję gry roku .Komodo: No ba! Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 ale biala z logiem MSF'u chyba troszke ladniejsza w ktorej strefie czasowej o 15 mija to embargo? Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Wrazenia z rozgrywki w linku... http://www.eurogamer.pl/articles/2015-06-09-metal-gear-solid-5-the-phantom-pain-wrazenia-z-rozgrywki Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Odnośnie BB Podobno możemy customizować go (wygląd etc) - WTF Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 no jak podobno? przeciez to nawet nie jest nowy ficzer. w Peace Walkerze byl system wytwarzania sprzetu. tutaj jest powrot, nawet na GSC chyba albo troszke pozniej pokazali proteze stun'ujaca. Raczej na inne wszczepy ciezko jest liczyc, ale ubrania, giwery jak i caly sprzet beda mialy levele Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 ground zeroes będzie częścią składową tPP czy trzeba sobie osobno kupić? Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 chwilowo GZ jest calkowicie osobna czescia, ale znajac rynek, to w przyszloscio bedzie dolaczany do TPP. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi