Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

Opublikowano

Swoja drogą jak to jest w ogole możliwe, że Kojima nie zna inglisha? Tyle lat w branży international. Wstydzi sie czy co?

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 467,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD  

Opublikowano

bez rewelacji? czlowieku genialny jest, do tego ta gra wyglada lepiej niz wszystkie exy microsoftu z dzisjszej konferencji

Opublikowano

mało metagon, tylko ta na koncowce wlasciwie, duzo elementow ze starych trailerow i to co sie tam wyprawia, to juz jakies jaja

5/10.

Opublikowano

Na końcu widzimy

Liquida i Solida. W dodatku wcześniej któryś z nich wskakuje do Metal geara. Będzie się nieźle działo w tej części.

Trailer z przed roku lepszy, ale ten też robi wrażenie. Tę grę trzeba będzie kupić.

Edytowane przez agst

Opublikowano

Świetny trailer, oglądam już 4 raz :obama:

Opublikowano

swietny trailer.

ta dwa dzieciaki na koncu to pewnie snake i liquid.

mam nadzieje, ze nieprzedobrza w kwestii scenariusza.

Opublikowano

11/10 GOTY JAWNOGRZESZNICY 

:fsg:

Opublikowano

trailer dosyć nietypowy, ktoś wie kto był narratorem? czy to nowy głos BB? bo jeśli tak to średni :/

a pod koniec

to był młody liquid i solid? jeśli tak to spoko, w sumie podejrzenia o ich pojawienie się były od dawna

ale dziwi mnie co innego - jakim kurde cudem młody liquid wsiada do metal gear'a który wygląda jak REX z jedynki?

czy rex był już gotowy do użycia ze 20 lat przed wydarzeniami mgs1? jakoś w to wątpie

ktoś obczaja?

Opublikowano

W ogóle ile pytań zostaje zadanych po obejrzeniu tego zwiastuna:

Paz żyje?

Skull Face działa z BB?

Kto podkłada głos pod Zero?

Dlaczego Liquid i Soilid są razem?

Poza tym wydaje mi się, że Hayter jest w grze - 0:30 i słowa "Witch each change, I changed too"

Ktoś coś wie? Xd Jacyś hardcorowi fani muszą tu być. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

ale dziwi mnie co innego - jakim kurde cudem młody liquid wsiada do metal gear'a który wygląda jak REX z jedynki?

czy rex był już gotowy do użycia ze 20 lat przed wydarzeniami mgs1? jakoś w to wątpie

ktoś obczaja?

Metal Gear ZEKE. 

i co Yano, rog urosl? :P

Opublikowano

To raczej nie Paz, poza tym jak się przyjrzeć to ta dziewczyna ma podobną fryzurę do "rudego Mantisa" - może to jakaś wskazówka.

Wątpliwe jest, żeby ten dzieciak na końcu to był Solid, bo we wcześniejszych częściach wspominano, że on dorastał w USA (Kiddieland itd.). Poza tym w zakończeniu MGS1 byla mowa o ośmioraczkach, może jakiś klon po prostu przeżył dłużej.

Opublikowano

W ogóle ile pytań zostaje zadanych po obejrzeniu tego zwiastuna:

Paz żyje?

Skull Face działa z BB?

Kto podkłada głos pod Zero?

Dlaczego Liquid i Soilidus są razem?

Poza tym wydaje mi się, że Hayter jest w grze - 0:30 i słowa "Witch each change, I changed too"

Ktoś coś wie? Xd Jacyś hardcorowi fani muszą tu być. 

swietna uwaga, to jest na bank hayter :D

Opublikowano

Metal Gear ZEKE. 

i co Yano, rog urosl? :P

mimo ze zeke i rex są do siebie dosyć podobne to jednak "głowa" jest wyraźnie z rexa, a i nogi też bardziej przypominają rexa

być może jest zeke ale przebudowali go i upodobnili do rexa względem tego co było w PW

długość rogu sie zmienia ale nie przypuszczam że on serio nie rośnie, tylko że w pierwszej fazie (zakrwawiona morda) był dłuższy odłamek wbity a potem został spiłowany

Edytowane przez Yano