Opublikowano 18 czerwca 20159 l 2015 to podwójne GOTY Wieśka i TPP. Obie gry deklasują konkurencję i są zarazem bardzo od siebie odmienne. Jabłka i pomarańcze > jakieś ogryzki po ogórkach.
Opublikowano 18 czerwca 20159 l Obie są w jakiś sposób rewolucyjne i to jest najważniejsze. Wiesiek może się pochwalić pierwszym tak wspaniałym światem z przemyślanymi questami w historii action crpg, PP natomiast otwartym światem w kategorii skradanek, chyba, że o jakiejś grze zapomniałem, ale skoro mógłbym zapomnieć to nie była rewolucyjna
Opublikowano 18 czerwca 20159 l ciekaw jestem czy bedą dlc do tego jakies. Znając pazerność konami to pewnie cale multum.
Opublikowano 18 czerwca 20159 l czy ja dobrze gdzies wyczytalem, czy ma byc demo do pobrania? a moze chodzilo o ten 40minutowy material? obejzalem do konca i wyglada swietnie - multum opcji i mozliwosci, skradanie sie jak i realizacja tych wzszystkich innych rzeczy, zbieranie resourców roznej masci - wydaje się to sprawiac mega frajde, customizacja broni, rozwój bazy matki, narazie po tym gameplaju stwierdzam z fusów, ze bedzie murowane 9/10, a nie znamy jeszcze fabuly, ktora w mgs zawsze jest moze i nieraz kontrowersyjną, ale mocną stroną graficznie bardzo dobrze, a biorąc pod uwage 60 fps i otwarty swiat to moze nawet i swietnie. no i te zamilowanie kojimy do szczegolow i smaczkow.... mój hype sie odrodzil, miejmy nadzieje ze tak samo odrodzi się we wrzesniu milosc do mgsow aczkolwiek zgodze sie z bizonem - jesli zdecydowaliby się na rimejki (a raczej reboot) serii MG, to wolalbym to zobaczyc w znacznie powazniejszym i mocniejszym tonie... Edytowane 18 czerwca 20159 l przez Andżej
Opublikowano 19 czerwca 20159 l o ton sie nie boj. stworzyli demo opisujace mechanike, bys mogl sie zaznajomic co mniej wiecej bedzie do robienia, ale fabule to juz musisz sam odkryc. a po szpitalu wnioskuje ze bedzie dosyc upiornie miejscami.
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Ciekawe kiedy to demo wyjdzie. Mam nadzieje ze dosyc niedlugo a nie tydzien przed premierą
Opublikowano 19 czerwca 20159 l To ma być jakieś demo? Myślałem, że GZ aka "płatny prolog" to już było demo
Opublikowano 19 czerwca 20159 l mowili że chyba ten fragment pokazany na E3 będzie do ściągnięcia i pogrania jako demo
Opublikowano 19 czerwca 20159 l http://www.gamersyde.com/download_metal_gear_solid_v_the_phantom_pain_e3_gameplay_demo-35024_en.html Jakość żyleta, waga 8.4gb
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Zastanawiam się czy bardzo będzie położony nacisk na kooperacje by wymasterowac gre na 100%,tak jak to było w przypadku peace walkera. Dobrze słyszałem, że w on-line nie będzie trofek żadnych do zdobywania?
Opublikowano 20 czerwca 20159 l No i bardzo dobrze ze nie bedzie trofeow za online. Brawo za taka decyzje!
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Juz jest lista: http://www.pssite.com/news-42363-wyciekly_trofea_z_metal_gear_solid_v__the_phantom_pain.html bedzie masterowanie... Élite Terminer toutes les missions au rang S.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Hmm, wygląda przyzwoicie. Masterowanie wszystkich misji na S było dla mnie oczywiste, ale nie widzę żadnych triali, które moim zdaniem są bezsensowne w GZ. Jest dobrze.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Nie bijcie ale nie śledziłem tematu,ten MGS ma mieć jeden całkiem otwarty świat czy będzie podział na duze otwarte lokacje?
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Gdzie najlepiej zamówić pre order ? Ma ktoś jakieś sprawdzone miejsca w których wyślą tak żeby gra była u mnie na 1 szego września a nie na 2 giego ?
Opublikowano 20 czerwca 20159 l wyobraz zoom na cyce w scenie ze sniper wolf na sniegu albo na the boss przy torturach. W mgs1 scena z Meryla ma dobrze dobrane wytlumaczenie + easteregg, w mgs3 masz kadry z oczu z Eva w triggerach a w mgs4 masz nie dosc ze przewijajace sie przez cala gre go wno w majtach z muchami, to jeszcze gra sama ci serwuje brazzers POV w przypadku tragiczny postaci - dla mnie troche lol. To tak jakby wrzucic podobny moment do endingu mgs4 na cmentarzu i wytlumaczyc w stylu "JAPONIA, taki styl ziomus". I teraz wez obejrzyj filmiki z po walkach z BB squad, drebin powaznym glosem opowiada dramatyczna historie crying wolf, ktora w dziecinstwie stracila cala rodzine i udusila swojego malenkiego braciszka aby przestal plakac gdy ukrywali sie przed militia i nagle BAM ZOOM NA CYCE HIDEO DAJESZ DAJESZ ON ZARAZ DOJDZIE. Oczywiscie sa tu kojimowcy, ktorych takie cos jara a mi to po prostu nie pasuje i kazde takie glupoty pietnuje w mgsach. czysta brudna prawda o tych nołnejmach z BB wnusiu. serio ta odsłona pomimo kilku kozackich scen i akcji niesamowicie odstaje od poprzednich czesci. miałkie to było fhuj, moze i lepiej że Quiet przez całą grę będzie milczeć, bo w odróżnieniu od wspomnianej czwórki intryguje
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Gdzie najlepiej zamówić pre order ? Ma ktoś jakieś sprawdzone miejsca w których wyślą tak żeby gra była u mnie na 1 szego września a nie na 2 giego ? JA zawsze brałem w ultimie i mialem na czas. besides - jakie od razu poruszenie w temacie jak e3 w trakcie Edytowane 20 czerwca 20159 l przez oFi
Opublikowano 20 czerwca 20159 l wyobraz zoom na cyce w scenie ze sniper wolf na sniegu albo na the boss przy torturach. W mgs1 scena z Meryla ma dobrze dobrane wytlumaczenie + easteregg, w mgs3 masz kadry z oczu z Eva w triggerach a w mgs4 masz nie dosc ze przewijajace sie przez cala gre go wno w majtach z muchami, to jeszcze gra sama ci serwuje brazzers POV w przypadku tragiczny postaci - dla mnie troche lol. To tak jakby wrzucic podobny moment do endingu mgs4 na cmentarzu i wytlumaczyc w stylu "JAPONIA, taki styl ziomus". I teraz wez obejrzyj filmiki z po walkach z BB squad, drebin powaznym glosem opowiada dramatyczna historie crying wolf, ktora w dziecinstwie stracila cala rodzine i udusila swojego malenkiego braciszka aby przestal plakac gdy ukrywali sie przed militia i nagle BAM ZOOM NA CYCE HIDEO DAJESZ DAJESZ ON ZARAZ DOJDZIE. Oczywiscie sa tu kojimowcy, ktorych takie cos jara a mi to po prostu nie pasuje i kazde takie glupoty pietnuje w mgsach. czysta brudna prawda o tych nołnejmach z BB wnusiu. serio ta odsłona pomimo kilku kozackich scen i akcji niesamowicie odstaje od poprzednich czesci. miałkie to było fhuj, moze i lepiej że Quiet przez całą grę będzie milczeć, bo w odróżnieniu od wspomnianej czwórki intryguje dziwna opinia, zwazywszy ze design tych postaci i ich historie byly o wiele lepsze niz te ze Snake Eater'a. w sumie to na szybko moglbym przyjac ze dla mnie podium z bossami wyglada nastepujaco, wg czesci: 1, 4, 3, 2.
Opublikowano 26 czerwca 20159 l relacja z godzinnej rozgrywki w mgs5 (wideo jest raczej mieszanką wcześniejszych trailerów zmontowanych tak by w miare odwzorowywały omawianą rozgrywke - jednak nie jest to nowy gameplay)
Opublikowano 26 czerwca 20159 l wrazenia z koncowki tej misji pierwszej misji Edytowane 26 czerwca 20159 l przez Najtmer
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Ogólnie PP to rozwinięcie pomysłu z Peace Walkera, który Kojima wymyślił pare lat temu. Szkoda, że PW został wydany na PSP a nie na dużą konsole. Na pewno dużo więcej by na tym zyskał. Fabuła nie była taka zła ale rozgrywka straszbie kanciasta. I te walki z dinozaurami to była dopiero głupota. Dodajac takie rzeczy do uniwersum MGS. Ale nie powiem - bawiłem się świetnie platynując Peace Walera
Opublikowano 26 czerwca 20159 l I te walki z dinozaurami to była dopiero głupota. Dodajac takie rzeczy do uniwersum MGS. masz na mysli powiązania z monster hunterem? to były zwykłe jaja Edytowane 26 czerwca 20159 l przez Yano