Kitty 152 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 kolega/koleżanka Dark Millennia Koleżanka badawczy? a nie przypadkiem defensywny? rex chyba mial miec funkcje zestrzeliwania pociskow nuklearnych z kazdego miejsca na Ziemii "przypadkiem" tak. Ta jego funkcja to była tylko zasłona dymna, żeby Otacon się zgodził kontynuować pracę. Przecież Liquid chciał wystrzelić w Chiny, więc REX miał też funkcję ofensywną. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 no tak, podalem tylko wersje ktora sprzedali emmerichowi, czyli ze mial byc machina obronna. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 badawczy? a nie przypadkiem defensywny? rex chyba mial miec funkcje zestrzeliwania pociskow nuklearnych z kazdego miejsca na Ziemii "przypadkiem" tak. Tak masz rację, trochę zbyt ogólnie to określiłem. Chodziło mi że Otacon nie był świadom tego iż mają z Rexa zrobić zabawkę z pociskami nuklearnymi. Chodziło mi głównie o to iż Rex był typowo defensywny przez co nie musiał być ani zwinny ani potężny, liczyła się tylko obrona i przetrwanie (dlatego też nóżki Rexa są moim zdaniem znacznie grubsze niż u ST-84 - wzorując się na trailerku). Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Ok, metal geary mozna wyjaśnić na różne sposoby ale mnie bardziej zastanawia zakończenie MGS:PW (spoiler alert): Gdyby pokonujemy Paz w stringach, to wpada ona do wody. Snake ma wy(pipi)ane i w ogole olewaja to, że mogła się utopić. I nagle pojawia sie w GZ cała i zdrowa. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 (edytowane) zostala wyciagnieta z wody przez belizyjskiego rybaka. Edytowane 4 lipca 2015 przez Najtmer Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 4 lipca 2015 Opublikowano 4 lipca 2015 Zastanawiam się też, czy Metal Gear Online będzie trzymać poziom. Trzymam kciuki, żeby multik dawał rade jak The last of us Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 Raczej to dwie rożne gry i dwa odmienne gameplaye, sądząc po trailerkach to jak najbardziej idą w dobrym kierunku. Osobiście nie mogę się doczekać i mam nadzieje iż stabilność matchy będzie na najwyższym poziomie bo w MGO jak dla mnie lagi są niedopuszczalne.... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 w jakim multiplayerze sa dopuszczalne? samo pvp w mgs, na chwile obecna, mnie średnio interesuje, ale za to mam nadzieje, ze patent z 2 bazą i nalotami na bazy innych graczy, wypali i bedzie grywalny Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) ja sie napalam na mgs5 ale MGO5 też przywitam z otwartymi rękami - mam ochote na walki online, jeśli mechanika gry (strzelanie, bronie, bieganie, rzucanie sie na glebe będą obecne w MGO tak jak są obecne w GZ to ja bede zadowolony i chętnie zagram w taką strzelanke online, i chetnie zobacze ulepszanie postaci, zmiane wizerunku i inne bajery - to może być naprawde cudowny multi'k Edytowane 5 lipca 2015 przez Yano Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 to zalezy od trybów zabawy - ciekwe czy bedzie cos w stylu 1 vs all ;] Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) 2 vs 8 Snake & Quiet/ Snake & Ocelot... Snake & DD Edytowane 5 lipca 2015 przez nobodylikeyou Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 lipca 2015 Opublikowano 5 lipca 2015 chyba w poprzednich MGO były tryby snake VS reszta, więc czemu teraz miało by nie być? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 ja sie napalam na mgs5 ale MGO5 też przywitam z otwartymi rękami - mam ochote na walki online, jeśli mechanika gry (strzelanie, bronie, bieganie, rzucanie sie na glebe będą obecne w MGO tak jak są obecne w GZ to ja bede zadowolony i chętnie zagram w taką strzelanke online, i chetnie zobacze ulepszanie postaci, zmiane wizerunku i inne bajery - to może być naprawde cudowny multi'k Obejrzyj sobie trailerki z MGO3 a zobaczysz że to co wymieniłeś będzie również i w grze ;-] @CoATi Wiadomo iż lagą nigdy nie są dopuszczalne ale kiedyś się tam pojawią. Bardziej chodziło mi o premierę gry, nie chce aby było podobnie jak z The Master Chief Collection gdzie multi było kompletnie niegrywalne. Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Pamiętajo to? Motyw "obcych" może być poruszony w MGSV i dawałbym 51% do 49% że będzie. Motyw podóży w czasie będzie juz zbyt pokręcony, ale niczego bym nie wykluczał. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Czy to prawda, że praktycznie na gwarancie będziemy mieli do czynienia z przeszczepem głowy Big Bossa? Cytuj
zielakpl 8 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Tak, był wyciek, że big boss to nie big boss stąd przeszczep głowy jest to potwierdzone Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 No raczej nie. Nic nie jest potwierdzone. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Czyli co naked-venom Snake to nikt inny jak gray fox ? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 kolejna clickbait plotka, jak to że Quiet to Chico z PW po zmianie płci Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 6 lipca 2015 Opublikowano 6 lipca 2015 Jak czytam te wasze spekulacje to przyznam, że Hideo mialby w czym wybierać jeśli chodzii o pomysły Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Najlepsze jest to ze on może aż tak nie popłynąć, tylko ludzi wprowadza w błąd. Każdy się spodziewa rozp. Ierdolu, a może być całkiem przyziemnie. Najbardziej mnie te głowy intrygują. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Dziwne jest też to ze BB ucieka ze szpitala przed jakimś duchem na jednorozcu (wiemy kim). I albo jest to jakiś halun wywołany przez młodego mantisa albo coś prawdziwego. Jeśli to zwid to czemu ocelot nie reaguje na to strzelanie do niczego? Sorry za dubla, nie ogarniam pisania z telefonu, tym bardziej dzikiego kopiowania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi