Opublikowano 11 lipca 20159 l szkoda, chciałbym żeby wyszła następna część spod ręki Kojimy np: już w czasach MG lub MG2 gdzie sterujemy na przemian big bossem i solidem było by to ciekawe spojrzenie jak dwa przeciwne obozy prowadzimy sami do starcia
Opublikowano 12 lipca 20159 l Jakby zrobili pełny remake Metal Gearów to również bym się nie pogniewał ;-]
Opublikowano 12 lipca 20159 l Jakby zrobili pełny remake Metal Gearów to również bym się nie pogniewał ;-] Wydaje mi sie, ze to nie mozliwe bedzie w najbliższym czasie poniewaz bardzo reklamuja MGS legacy collection na stronie konami. Ale przyznam, że MGS4 remaster pewnie ładnie by wyglądał
Opublikowano 12 lipca 20159 l na comic conie pokazano nowe figurki z mgsv - jest tam figurka przypominająca mantisa z rudymi włosami, podpisana "trzecie dziecko/syn", czy jakos tak edit// http://metalgear.wikia.com/wiki/Tretij_Rebenok
Opublikowano 12 lipca 20159 l na comic conie pokazano nowe figurki z mgsv - jest tam figurka przypominająca mantisa z rudymi włosami, podpisana "trzecie dziecko/syn", czy jakos tak edit// http://metalgear.wikia.com/wiki/Tretij_Rebenok
Opublikowano 12 lipca 20159 l to akurat bylo oczywiste ze to mantis... brakuje jeszcze małej nataszy oremenenko i małego indiana z gatling gunem Edytowane 12 lipca 20159 l przez Andżej
Opublikowano 13 lipca 20159 l ... brakuje jeszcze małej nataszy oremenenko i małego indiana z gatling gunemplus GF aka Null
Opublikowano 13 lipca 20159 l brakuje jeszcze małej nataszy oremenenko Romanenko Edytowane 14 lipca 20159 l przez Bzduras
Opublikowano 14 lipca 20159 l Z ostatniej chwili : http://uk.ign.com/articles/2015/07/14/hideo-kojimas-name-removed-from-metal-gear-solid-5-box-art?utm_campaign Czy Konami na prawdę chce zniszczyć Hideo i wymazać jego nazwisko z każdego miejsca w grze? Ciekawe czy w ogóle będzie napisane gdziekolwiek A hideo Kojima Game w samej produkcji ? Widać, że korporacje się nie patyczkują i zniszczą każdego
Opublikowano 14 lipca 20159 l Kojima Productions już nie istnieje, usuwają nazwisko Kojimy z gry, ciekawe, co dalej :potter:. Mam tylko nadzieję, że to nie przez jakieś gwiazdorzenie Kojimy .
Opublikowano 15 lipca 20159 l jesli to nie najwiekszy skandal promujacy gre i trolling, to wlasciwie to slabo widze przyszlosc Konami.
Opublikowano 15 lipca 20159 l w europiei stanach tak, ale u siebie raczej nie maja sie o co martwic. gry muzyczne, automaty, etc. na tym sie zarabia ;]
Opublikowano 15 lipca 20159 l ja slyszalem ze konami na zlosc kojimie zmieni big bossa na weak bossa przed samym koncem wydania gierki takze ten po tym co odwalili z tym doktorkiem z trailera, to nie zdziwilbym sie jakby to byl czesci kampani marketinowej dorobiony do zwyklego odejscia kojimy ze studia
Opublikowano 15 lipca 20159 l może chcą wziąć ludzi pod włos - udają jakąś wielką walke z kojimą żeby ludzi przechytrzyć i żeby powiedzieli "kupimy tą gre bo kochamy kojime i skoro to jego ostatnia gra to musimy kupić! pokażemy wam że robicie błąd wywalając go" (pomijajac że takie podejscie jest na ręke konami a nie koniecznie kojimie) oczywiscie to teoria spiskowa godna ekansika ale to temat o mgs xD
Opublikowano 15 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok
Opublikowano 15 lipca 20159 l a ja skisłem Będzie piękne zdjęcie na fejkbooka z tą okładką w premiere Czy ktos sie orientuje czy w japani bedzie jakis wielki szał 1-ego wrzesnia z okazji premiery na ulicach?
Opublikowano 16 lipca 20159 l Ja po premierze MGSV nie interesuje sie więcej konami. Jedynie zamierzam śledzić perypetie pana Kojimy. Może jakis jego projekt trzeba będzie wesprzeć, czy cos.. Zaś z klasa pokarze konami moje białe dupsko, tym zapyziałym żółtkom Koniec z kupowaniem od nich gier. A na automatach to ja nie gram od premiery Tekken 2 i 3, ale to i tak Namco Edytowane 16 lipca 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 16 lipca 20159 l No jezeli kojima wystartuje na kickstarterze i wyciagnie reke po kolejny hajs od graczy to bylby to juz szczyt szytow.
Opublikowano 16 lipca 20159 l No jezeli kojima wystartuje na kickstarterze i wyciagnie reke po kolejny hajs od graczy to bylby to juz szczyt szytow. Jeśli nie znajdzie producenta, ktory pojdzie mu na ręke i powie "Kojima - masz tu hajs i rób swoje czary" to tak się stanie. Poza tym jak to znowu? Na prawdę sądzisz, że płatne demo GZ to był pomysł Hideo?
Opublikowano 16 lipca 20159 l Gdzie ja napisalem jakies znowu ? A kojima prywatnie ma strasznie duzo pieniedzy wiec powinien zalozyc swoje studio bez problemu tylko nie wiem co on mialby tworzyc, mgs jako marka zostaje w konami wiec kojima moze conajwyzej zrobic cos zupelnie nowego albo odcinac kupony robiac remake Kula World.