Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

Opublikowano

szkoda, chciałbym żeby wyszła następna część spod ręki Kojimy

np: już w czasach MG lub MG2 gdzie sterujemy na przemian big bossem i solidem

było by to ciekawe spojrzenie jak dwa przeciwne obozy prowadzimy sami do starcia

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 466,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD  

Opublikowano

Jakby zrobili pełny remake Metal Gearów to również bym się nie pogniewał ;-]

Wydaje mi sie, ze to nie mozliwe bedzie w najbliższym czasie poniewaz bardzo reklamuja MGS legacy collection na stronie konami.

Ale przyznam, że MGS4 remaster pewnie ładnie by wyglądał   :gayos:

Opublikowano

BANasVP.jpg

Mam nadzieje ,że soundtrack też trafi do Europy w przyzwoitej cenie.

Opublikowano

to akurat bylo oczywiste ze to mantis... brakuje jeszcze małej nataszy oremenenko i małego indiana z gatling gunem

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

... brakuje jeszcze małej nataszy oremenenko i małego indiana z gatling gunem

plus GF aka Null
Opublikowano

brakuje jeszcze małej nataszy oremenenko

Romanenko

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Z ostatniej chwili :

http://uk.ign.com/articles/2015/07/14/hideo-kojimas-name-removed-from-metal-gear-solid-5-box-art?utm_campaign

Czy Konami na prawdę chce zniszczyć Hideo i wymazać jego nazwisko z każdego miejsca w grze? Ciekawe czy w ogóle będzie napisane gdziekolwiek A hideo Kojima Game w samej produkcji  :whyyy: ?

Widać, że korporacje się nie patyczkują i zniszczą każdego

:mog:

Opublikowano

Kojima Productions już nie istnieje, usuwają nazwisko Kojimy z gry, ciekawe, co dalej :potter:. 

Mam tylko nadzieję, że to nie przez jakieś gwiazdorzenie Kojimy :obama:.

Opublikowano

jesli to nie najwiekszy skandal promujacy gre i trolling, to wlasciwie to slabo widze przyszlosc Konami.

Opublikowano

w europiei stanach tak, ale u siebie raczej nie maja sie o co martwic. gry muzyczne, automaty, etc. na tym sie zarabia ;] 

Opublikowano

ja slyszalem ze konami na zlosc kojimie zmieni big bossa na weak bossa przed samym koncem wydania gierki takze ten

po tym co odwalili z tym doktorkiem z trailera, to nie zdziwilbym sie jakby to byl czesci kampani marketinowej dorobiony do zwyklego odejscia kojimy ze studia

Opublikowano

może chcą wziąć ludzi pod włos - udają jakąś wielką walke z kojimą żeby ludzi przechytrzyć i żeby powiedzieli "kupimy tą gre bo kochamy kojime i skoro to jego ostatnia gra to musimy kupić! pokażemy wam że robicie błąd wywalając go"  (pomijajac że takie podejscie jest na ręke konami a nie koniecznie kojimie)

oczywiscie to teoria spiskowa godna ekansika ale to temat o mgs xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok 

kojimacover.jpg

Opublikowano

a ja skisłem  :kaz:

Będzie piękne zdjęcie na fejkbooka z tą okładką w premiere  :rayos:

Czy ktos sie orientuje czy w japani bedzie jakis wielki szał 1-ego wrzesnia z okazji premiery na ulicach?

Opublikowano

Ja po premierze MGSV nie interesuje sie więcej konami. Jedynie zamierzam śledzić perypetie pana Kojimy.

Może jakis jego projekt trzeba będzie wesprzeć, czy cos..  Zaś z klasa pokarze konami moje białe dupsko, tym zapyziałym żółtkom :)

Koniec z kupowaniem od nich gier. A na automatach to ja nie gram od premiery Tekken 2 i 3, ale to i tak Namco :D

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

No jezeli kojima wystartuje na kickstarterze i wyciagnie reke po kolejny hajs od graczy to bylby to juz szczyt szytow.

Opublikowano

No jezeli kojima wystartuje na kickstarterze i wyciagnie reke po kolejny hajs od graczy to bylby to juz szczyt szytow.

Jeśli nie znajdzie producenta, ktory pojdzie mu na ręke i powie "Kojima - masz tu hajs i rób swoje czary" to tak się stanie. 

Poza tym jak to znowu? Na prawdę sądzisz, że płatne demo GZ to był pomysł Hideo?   :reggie:

Opublikowano

Gdzie ja napisalem jakies znowu ? A kojima prywatnie ma strasznie duzo pieniedzy wiec powinien zalozyc swoje studio bez problemu tylko nie wiem co on mialby tworzyc, mgs jako marka zostaje w konami wiec kojima moze conajwyzej zrobic cos zupelnie nowego albo odcinac kupony robiac remake Kula World.