Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Fuji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda, chciałbym żeby wyszła następna część spod ręki Kojimy

np: już w czasach MG lub MG2 gdzie sterujemy na przemian big bossem i solidem

było by to ciekawe spojrzenie jak dwa przeciwne obozy prowadzimy sami do starcia

• Plusik 1
Opublikowano

Jakby zrobili pełny remake Metal Gearów to również bym się nie pogniewał ;-]

Wydaje mi sie, ze to nie mozliwe bedzie w najbliższym czasie poniewaz bardzo reklamuja MGS legacy collection na stronie konami.

Ale przyznam, że MGS4 remaster pewnie ładnie by wyglądał   :gayos:

Opublikowano (edytowane)

to akurat bylo oczywiste ze to mantis... brakuje jeszcze małej nataszy oremenenko i małego indiana z gatling gunem

Edytowane przez Andżej
Opublikowano

Z ostatniej chwili :

http://uk.ign.com/articles/2015/07/14/hideo-kojimas-name-removed-from-metal-gear-solid-5-box-art?utm_campaign

Czy Konami na prawdę chce zniszczyć Hideo i wymazać jego nazwisko z każdego miejsca w grze? Ciekawe czy w ogóle będzie napisane gdziekolwiek A hideo Kojima Game w samej produkcji  :whyyy: ?

Widać, że korporacje się nie patyczkują i zniszczą każdego

:mog:

Opublikowano

Kojima Productions już nie istnieje, usuwają nazwisko Kojimy z gry, ciekawe, co dalej :potter:. 

Mam tylko nadzieję, że to nie przez jakieś gwiazdorzenie Kojimy :obama:.

Opublikowano

ja slyszalem ze konami na zlosc kojimie zmieni big bossa na weak bossa przed samym koncem wydania gierki takze ten

po tym co odwalili z tym doktorkiem z trailera, to nie zdziwilbym sie jakby to byl czesci kampani marketinowej dorobiony do zwyklego odejscia kojimy ze studia

Opublikowano

może chcą wziąć ludzi pod włos - udają jakąś wielką walke z kojimą żeby ludzi przechytrzyć i żeby powiedzieli "kupimy tą gre bo kochamy kojime i skoro to jego ostatnia gra to musimy kupić! pokażemy wam że robicie błąd wywalając go"  (pomijajac że takie podejscie jest na ręke konami a nie koniecznie kojimie)

oczywiscie to teoria spiskowa godna ekansika ale to temat o mgs xD

Opublikowano

a ja skisłem  :kaz:

Będzie piękne zdjęcie na fejkbooka z tą okładką w premiere  :rayos:

Czy ktos sie orientuje czy w japani bedzie jakis wielki szał 1-ego wrzesnia z okazji premiery na ulicach?

Opublikowano (edytowane)

Ja po premierze MGSV nie interesuje sie więcej konami. Jedynie zamierzam śledzić perypetie pana Kojimy.

Może jakis jego projekt trzeba będzie wesprzeć, czy cos..  Zaś z klasa pokarze konami moje białe dupsko, tym zapyziałym żółtkom :)

Koniec z kupowaniem od nich gier. A na automatach to ja nie gram od premiery Tekken 2 i 3, ale to i tak Namco :D

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

No jezeli kojima wystartuje na kickstarterze i wyciagnie reke po kolejny hajs od graczy to bylby to juz szczyt szytow.

Jeśli nie znajdzie producenta, ktory pojdzie mu na ręke i powie "Kojima - masz tu hajs i rób swoje czary" to tak się stanie. 

Poza tym jak to znowu? Na prawdę sądzisz, że płatne demo GZ to był pomysł Hideo?   :reggie:

Opublikowano

Gdzie ja napisalem jakies znowu ? A kojima prywatnie ma strasznie duzo pieniedzy wiec powinien zalozyc swoje studio bez problemu tylko nie wiem co on mialby tworzyc, mgs jako marka zostaje w konami wiec kojima moze conajwyzej zrobic cos zupelnie nowego albo odcinac kupony robiac remake Kula World.