Bansai 11 198 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 mozecie byc spokojny, ten leak to sciema. musi byc sciemą, zapoznalem się z nim i to nie moze byc az tak idiotyczne. nawet jak na kojime Kojima ktos juz gra Jednak fake, ale bardzo dobry o.O Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 BB to Gray Fox. Quiet to Chico po zmianie płci i obcięciu sobie języka za zdradę. DD to poprzednie wcielenie Sniper Wolf Ale teraz poważnie. Jeśli sklonowali BB raz (a nawet dwa i trzy), jaki jest problem, by po kilku latach sklonować go kolejny raz, wrzucić do Genome Soldiers, a potem wcielić do Fox Hound? Nawet bym stwierdził, że tylko geny BB mogły sprawić, że ten koleś bym w FOX HOUND, bo jeśli chodzi o skilla, to totalnie się tam nie nadawał. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Ja dziś dopiero zrobiłem pierwsze do GZ. Wygląda super ale jakoś nie mogę się odnaleźć. ;/ Teren tej bazy jest naprawdę spory i widać że można się pobawić. Szkoda tylko że w te ~ 1,5 grania wcisneli tyle rzeczy tu skullface, chico, paz, tu jakieś zdrady, bomby w bebechach , zaraz już płonie motherbase, szczelaniny, boom [tu powinien być koniec] no ale nie jeszcze na szybkości szpital, kalectwo, przeskok w czasie 9lat, japierdl srsly? Strasznie żałuję że przed premierą V nie będę miał czasu lepiej skminić tego systemu, jeśli GZ to tylko 'demo' to w TPP będzie ogrom kombinowania. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 W niedzielę w nocy recenzje;) A raczej z pon na ndz. Oby tylko nie bylo spoilerow w reckach. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Recenzje na tydzień przed premierą, w obecnym klimacie branży i stanie Konami, to dla mnie miłe zaskoczenie. Oby nie zabiły hype'u. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 i kolejny filmik z konsolą limitką a nie jakieś am rendery i fotoszopy. Wygląda fajnie, jaram się. https://www.youtube.com/watch?v=YhFo0BjIun0 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Ten filmik już był i pochodzi z oficjalnego kanału Konami. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 jak jakis dev decyduje sie by embargo na recki zniesc tyle przed premiera to mozna isc w ciemno, ze jest co najmniej bardzo dobrze Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 (edytowane) Będę brał limitkę z ramieniem, ciekawe czy też jak na filmiku będzie można umieścić w nim pada Ps.mgdzie kupujecie swoje limitki i w jakich cenach? Edytowane 18 sierpnia 2015 przez Wesker Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 raczej nie umieścisc bo tylko Japonia dostaje limitkę w ramieniem 1:1. reszta świata dostanie w skali 1:2 Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Wycofują limitki, co się dzieje? Ultima, cdp, konsoleigry, mają brak możliwości zamówienia?! Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Pewnie u dystrybutora tylko 50-100 sztuk, kilka sklepów dało do oferty i tak naprawde jesli ludzie czekali to oni te preordery skończyli w jeden dzień. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 pisałem do Asi z CDP 2-3mies temu w tej sprawie i już wtedy było mało dostepnych sztuk limitki. Teraz blizej premiery, to tez wszystko poszło. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 (edytowane) Co jest największym sekretem serii? Edytowane 18 sierpnia 2015 przez Hela Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 że sasaki to klon bb:D No i ze wszystko to "sen" Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Witam wszystkich :-) Mam kilka pytań odnośnie MGS V Nie bijcie za mocno ale na kilka ładnych lat wypadłem z obiegu. Grałem w MGS 1 2 3 4 i Portable OPS Czy muszę jakoś nadrabiać fabułę Peace Walkera żeby nie tracić za dużo? Czy Ground Zeros będzie zawarty w Phantom Pain? Jak nie to czy trzeba go nadrabiać fabularnie? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=8EafM9F1ejk dla tych co lubują się w serii ;-] 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Witam wszystkich :-) Mam kilka pytań odnośnie MGS V Nie bijcie za mocno ale na kilka ładnych lat wypadłem z obiegu. Grałem w MGS 1 2 3 4 i Portable OPS Czy muszę jakoś nadrabiać fabułę Peace Walkera żeby nie tracić za dużo? Czy Ground Zeros będzie zawarty w Phantom Pain? Jak nie to czy trzeba go nadrabiać fabularnie? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka No najlepiej ograć właśnie Peace Walkera, bo Ground Zeroes i Phantom Pain to jego bezpośrednie kontynuacje. Ground Zeroes nie będzie zawarty z Phantom Pain no chyba, że ktoś zdążył trafić na pre-ordera na cdp.pl w którym dodawali Ground Zeroes w pudełku. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 (edytowane) Czy muszę jakoś nadrabiać fabułę Peace Walkera żeby nie tracić za dużo? Jak nie masz czasu na granie, to polecam obejrzeć: Montaż wszystkich scenek, najważniejszych nagrań, skróconych walk z bossami i momentów gameplay'u. Świetny do odświeżenia gry. Największe co stracisz oglądając, nie grając, to budowanie swojej bazy - rekrutowanie żołnierzy, research, rozbudowywanie kolejnych elementów itd.. Przydaje się to powiązanie z Mother Base grając w GZ. Edytowane 19 sierpnia 2015 przez Hela Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Witam wszystkich :-) Mam kilka pytań odnośnie MGS V Nie bijcie za mocno ale na kilka ładnych lat wypadłem z obiegu. Grałem w MGS 1 2 3 4 i Portable OPS Czy muszę jakoś nadrabiać fabułę Peace Walkera żeby nie tracić za dużo? Czy Ground Zeros będzie zawarty w Phantom Pain? Jak nie to czy trzeba go nadrabiać fabularnie? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka No najlepiej ograć właśnie Peace Walkera, bo Ground Zeroes i Phantom Pain to jego bezpośrednie kontynuacje. Ground Zeroes nie będzie zawarty z Phantom Pain no chyba, że ktoś zdążył trafić na pre-ordera na cdp.pl w którym dodawali Ground Zeroes w pudełku. http://www.youtube.com/watch?v=lrio-F0dpH4 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 (edytowane) “A history of METAL GEAR and PlayStation” https://www.youtube.com/watch?v=VP0dNijW630&feature=youtu.be Zapomniałem o misji z bananem z PW... Edytowane 19 sierpnia 2015 przez Hela Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Czyli launch trailer się robi. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Robi się. Myślę, że będzie to ostatni trailer MGSa jaki zobaczymy spod ręki Kojimy, więc mam nadzieję, że będzie odpowiednio epicki. W tej chwili również trwa Review Event dla członków prasy, ale także dla popularnych mega-fanów/youtuberów. Jest na nim np. Yong - https://www.youtube.com/user/YongYea/videos, który jest odpowiedzialny za najlepsze analizy trailerów/gameplay'ów 5tki. Jestem bardzo ciekaw konkretnie jego wrażeń. Embargo pewnie będzie do poniedziałku, jak zaczną się pojawiać recenzje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi