Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Przypomnę, że prawilny steelbook dają w sieci RTVEuroAGD. Ten z kolekcjonerki średnio mi leży. A zamiast ręki wolałbym figurkę.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Dokładnie, najładniejszy steelbook zamówiony a nie jakieś góvno obesrane i robo ręka za 400zł xD
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Tą reką to co najwyzej moglbym sobie zrobic dobrze gdybym mial jakis mecha-fetysz, kompletnie bezuzyteczna rzecz moim zdaniem. Jako ogromny fan serii bardzo chcialbym miec kolekcjonerke, no ale jak w przypadku GTA, jesli ow kolekcjonerka mocno ssie no to nie bede wyrzucal pieniedzy w bloto. A MGS prawilnie zamowiony w Euro, oby tylko faktycznie to byl ten steelbook xD solid nie ruchał BO NIE MIAŁ CZASU Tylko tego nie mial? Cytujac Kojime: "Farewell sausage" XD
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l No jak będzie inny albo wcale nie dadzą to się nieźle w(pipi)ie :czesc:
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakiś sklep sam dopisał to, co konieczne Ten.. a co tak drogo ? Pewnie Kanada. Z tego samego sklepu: Edytowane 23 sierpnia 20159 l przez Hela
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l xD ten o Kratosie, to podsumowanie całego scenariusza serii. Małe zjechanie z tematu.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Ekskluzywny Let's play kanału Kinda Funny, który pojawi się wraz z recenzjami, będzie obejmował tylko 5 pierwszych misji w Afganistanie, bez prologu. Także trochę lepiej niż mogliśmy przypuszczać po pierwszym, ogólnym ogłoszeniu, że coś takiego się w ogóle pojawi.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Wiadomo o której godzinie embargo schodzi?edit: dobra, już wiem, jutro o 10 rano Edytowane 23 sierpnia 20159 l przez Dahaka
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Przypomnę, że prawilny steelbook dają w sieci RTVEuroAGD. Ten z kolekcjonerki średnio mi leży. A zamiast ręki wolałbym figurkę. Rozumię ze samego steelbooka nie da sie kupic?
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Dziwna sprawa, ze w oficjalnym wydanu kolekcjonerskim go brakuje, a inne sklepy tymczasem go dorzucaja. Czyzby za drogo Shinkawa sobie je ceni ? Edytowane 23 sierpnia 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l ale spoilera w necie wyczytałem. Jak sie okaże prawdziwy to troche (pipi)owy ten nowy mgs
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Przypomnę, że prawilny steelbook dają w sieci RTVEuroAGD. Ten z kolekcjonerki średnio mi leży. A zamiast ręki wolałbym figurkę. Preorder na dildo protezę odwołany. Steelbook w eurortvagd zamówiony. Dziękuję moi drodzy Diamond Dogs
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Ej, ale co wy macie do tej ręki, początkowo też wydawało mi się to słabe, ale po pewnym czasie uznałem, że całkiem fajny pomysł taka ręka/proteza Big Bossa, zwłaszcza ta japońska, w skali 1:1. Wydaje mi się, że po ukończeniu gry ludzie będą mocno żałować, że nie kupili tej limitki. Edytowane 23 sierpnia 20159 l przez YETI
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l No jak by u nas dali też 1:1 to by było sztywniutko, no i jeszcze ten obrzydliwy steelbook.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Pewnie było ale ciężko znaleźć. Jak wypada ground zeroes (bo TPP będzie miał taką samą różnice) pomiędzy PS4 a Ps3/Xbox 360?
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Jakby ktoś chciał przypomnieć sobie cokolwiek z poprzednich części i skorzystać w tym celu z MGS-owej Wiki - na NeoGAF napisali, że strona została zaktualizowana i zawiera spoilery z TPP.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Trzeba unikać, ja dziś przypomniałem sobie Pewce Walker a już niedługo...V Victory
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Ej, ale co wy macie do tej ręki, początkowo też wydawało mi się to słabe, ale po pewnym czasie uznałem, że całkiem fajny pomysł taka ręka/proteza Big Bossa, zwłaszcza ta japońska, w skali 1:1. Wydaje mi się, że po ukończeniu gry ludzie będą mocno żałować, że nie kupili tej limitki. Swoja edycje kolekcjonerska Wieśka 3 odkupiłem od Voyteca z tym, ze sie wahałem, kilka razy zmieniając decyzje . Dziś jestem jej dumnym posiadaczem , który niemalże codziennie na nią spogląda(figurka). Skoro moja pierwsza myśl była, by kupić kolekcjonerkę z reka BB to ta na pewno jest trafna. Tym bardziej, ze to ostatni MGS spod skrzydeł Kojimy(A Hideo Kojima Game), także nie żałuje
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Dokładnie, ostatnia gra od Hideo, więc również nie żałuję 399zł, zresztą przy MGS 4 też kolekcjonerki nie żałowałem
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l O 2 godzinie mija embargo, więc nic dziwnego, że się pojawi. Przypomniał tak gdyby ktoś po prostu nie wiedział ; BTW Avek nie pasuje do Ciebie