Zetta 3 378 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 60 fps > Grafika zawsze Dokladnie najwazniejszy staly framete i brak bugow. Zmeczylem sie po splatynowaniu Wiedzmina do tego stopnia ze teraz odpoczywam graja w Kingdom Hearts 2.5 Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Mam możliwość załatwienia sobie limitki z JAP. Warto? Pójdzie mi na europejskiej konsoli? 1 Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Biorę z bratę wersje na PS3, mam nadzieję, że nie odj.ebią nic z portem i będzie dało rade grac. 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Czy jest gdzieś full lista utworów różnych wykonawców użytych w MGS5? Od razu napiszę, ze to co poniżej to nie jest komplet: http://uk.ign.com/articles/2015/06/01/music-for-metal-gear-solid-5-the-phantom-playlist Po czym wnoszę? Na którejś z prezentacji w momencie kiedy Snejk wyskakiwał z heli na piasek pustyni usłyszałem ten znakomity utwór: Nie ma go na liście IGN-u A może poczekaj i dowiesz się sam w grze jakie są kawałki? Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Mam możliwość załatwienia sobie limitki z JAP. Warto? Pójdzie mi na europejskiej konsoli? Pojsc pojdzie ale pewnie wzrorem GZ beda tylko napisy a nie EN Voice Acting. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Biorę z bratę wersje na PS3, mam nadzieję, że nie odj.ebią nic z portem i będzie dało rade grac. Sam wziąłem wersje i na PS3 i na PS4, gdyż oby dwa wydania GZ były jak najbardziej grywalne. Ostatnio Konami wrzuciło do sieci screeny porównujące wszystkie wersje i z PS360 moim zdaniem wyciska to ostatnie soki więc nie ma się czego wstydzić czy bać. Gameplay'owo przecież będzie dokładnie taki sam jak na current-genach, więc pykaj śmiało i ciesz się za.(pipi)istą pozycją (jak już wyjdzie of course). 1 Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Mam możliwość załatwienia sobie limitki z JAP. Warto? Pójdzie mi na europejskiej konsoli? Mieszkam w Tokio i sam sprowadzam steel booka z UK (dzieki wet_willy) bo gralem w 1 2 3 i 4 w japonskiej wersji jezykowej ktorej sie nie da na angielska wersje jezykowa zmienic i sie za cholere wczuc nie moglem pomijajc fakt ze kminie japonski wiec nie polecam Edytowane 25 sierpnia 2015 przez zettastrongerleo Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Akcja wydobycia 40-tonowego wieloryba na brzeg w Helu http://polska.newsweek.pl/akcja-wydobycia-wieloryba-z-baltyku,artykuly,369280,1.html#fp=nw Przypadek, czy nowa akcja marketingowa Moby Dick Studio? A tak na serio - to zastanawiam się czy brać tylko na PC (bo wychodzi wcześniej i wygląda lepiej), czy na PC i PS4, bo jestem debilem jeśli chodzi o trofea, mam wszystkie w MGS3 i GZ i multi będzie wcześniej. Edytowane 25 sierpnia 2015 przez Hela Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 ile wczesniej na pc? te kilka godzin czy więcej? Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Raczej chodzi o kilka godzin. Edytowane 25 sierpnia 2015 przez Papaj Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Tylko kilka(naście) godzin, które niestety przy moim poziomie nakręcenia na grę robi różnicę na tyle, że poważnie się nad tym zastanawiam, zwłaszcza że mam 31go wolne. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) eeej spokojnie, te pare godzin to już nie jest jakaś wielka różnica. Ja zagram pewnie gdzieś koło 19-tej dopiero. Robota, odebrać, zjeść coś.. luuuzik Edytowane 25 sierpnia 2015 przez qraq_pk Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (pipi)a jak mnie kusi, żeby ograć na x360... ale nie chce mesjasza ogrywać w podwersji. Chcę max wrażeń wizualnych, cobym został zmieciony jeszcze bardziej.A nowy sprzęt dopiero pod koniec roku, albo w styczniu będę miał JAK ŻYĆ Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Dżizas, modern people problems Nie masz PS4, jedynej słusznej platformy do mesjasza? Mówi się trudno, graj na czym możesz - X360, PS3, Xbone też się nadają. PC nie wymieniłem bo gardzę. Przecież to będzie ta sama genialna gra, kto by się przejmował teksturkami czy oświetleniem. 1 1 Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Tylko kilka(naście) godzin, które niestety przy moim poziomie nakręcenia na grę robi różnicę na tyle, że poważnie się nad tym zastanawiam, zwłaszcza że mam 31go wolne. Wiesz może, o której w poniedziałek będzie można już ściągnąć grę ze Steama ? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Tylko kilka(naście) godzin, które niestety przy moim poziomie nakręcenia na grę robi różnicę na tyle, że poważnie się nad tym zastanawiam, zwłaszcza że mam 31go wolne. Wiesz może, o której w poniedziałek będzie można już ściągnąć grę ze Steama ? Zdaje się, że powinna być dostępna od 13, bo Nowa Zelandia jest 11 godzin godzin do przodu od polskiego czasu. 1 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Dżizas, modern people problems Nie masz PS4, jedynej słusznej platformy do mesjasza? Mówi się trudno, graj na czym możesz - X360, PS3, Xbone też się nadają. PC nie wymieniłem bo gardzę. Przecież to będzie ta sama genialna gra, kto by się przejmował teksturkami czy oświetleniem.+1, wczoraj męczyłem GZ na trójce i w porównaniu do next genów jest duża różnica, ale to nie znaczy, że trzeba się zmuszać do grania, bo grafika. Wręcz odwrotnie, gra się wybornie i jeśli nie masz obok telewizora z odpaloną wersją PS4/Xbone/PC i nie jesteś jednym z ludzi, którzy marudzą, że tekstura liscia na palmie na dziesiatym planie jest niedopracowana to nie ma problemów z wczutką. Trochę jak z GTA V - na next genach jest wyraźnie ładniej, ale wersje past genowe nie stają się przez to niegrywalne i nadal są wspaniałe jak na możliwości tych konsol. Edytowane 25 sierpnia 2015 przez Bzduras Cytuj
[InSaNe] 2 491 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (pipi)a jak mnie kusi, żeby ograć na x360... ale nie chce mesjasza ogrywać w podwersji. Chcę max wrażeń wizualnych, cobym został zmieciony jeszcze bardziej. A nowy sprzęt dopiero pod koniec roku, albo w styczniu będę miał JAK ŻYĆ W 2008 roku kupiłem specjalnie dla MGS 4 zestaw PS3 + gra + ładny książkowy poradnik. Po wymaksowaniu i zdobyciu rangi Big Boss puściłem cały zestaw dalej Polecam tę metodę. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) No to Konami potwierdzilo ze w podstawowa online zagramy bez mikrotransakcji a w rozbudowane co znaczy pelno roznych mozliwosci rozbudowy bedzie trzeba juz placic Cos czarno to online widze mam nadzieje ze sie myle Bedzie pewnie jak to na komorkach bywa zaczynasz za darmo by pozniej by nadarzyc za przeciwnikami musisz zaczac placic idiotyzm Edytowane 25 sierpnia 2015 przez zettastrongerleo 2 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Hideo skurczybyku znów zagrałeś na naszych emocjach i po raz kolejny Ci się to w 100% udało! Najlepszy trailer ostatnich lat - tyle wspomnień, tyle uderzeń w serca fanów. Edytowane 25 sierpnia 2015 przez Starh Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Pierwsza połowa trailera... <3 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 No to Konami potwierdzilo ze w podstawowa online zagramy bez mikrotransakcji a w rozbudowane co znaczy pelno roznych mozliwosci rozbudowy bedzie trzeba juz placic Cos czarno to online widze mam nadzieje ze sie myle Bedzie pewnie jak to na komorkach bywa zaczynasz za darmo by pozniej by nadarzyc za przeciwnikami musisz zaczac placic idiotyzm typie, nie siej fermentu. powiedzieli oficjalnie, podczas gameplayu pokazujacego alternatywne sposoby przejscia misji, ze mikrotranzakcje nie beda odblokowywaly unikalnych bajerow, tylko skroca czas potrzebny na odblokowanie tego, co mozna odblokowac bez hajsu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi