Zetta 3 378 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Typie nie sieje i mam nadzieje ze masz racje. Zagramy zobaczymy ja to poprostu jednak czarno widze Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Pierwsza połowa trailera... <3 Jak czytam teraz CW to mam ochote isc na chemioterapie XD Trailer genialny, ostatni od Kojimy, wiec znalazlo sie miejsce na retrospekcje, no i ten twist jak Snake idzie przez korytarz no i ten METAL GEAR SAHELANTHROPUS 7 dni! Typie nie sieje i mam nadzieje ze masz racje. Zagramy zobaczymy ja to poprostu jednak czarno widze Jakis koles z konami potwierdzil na twitterze ze tokeny uzywane do inwazji beda do zdobycia bez placenia pieniedzy. 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Trailer urywa! Piękna piosenka, piękne wspomnienia! Kojima mistrz! From Zero to Omega. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 wezcie sobie skarpetki bezuciskowe zdrowe zalozcie, bo za chwile powybuchacie od tego cisnienia. bedzie co bedzie, nie ma sensu robic teraz dramatow, bo cos tam. nawet jesli sie ukrywali jak szczury z jakimis platnosciami, to koniec koncow zjedza wlasny ogon i gracze pokaza jednego wielkiego planetarnego fallusa. cieszmy sie ze zostalo juz niewyobrazalnie malo czasu. a najlepiej to jesli macie pisac ze sie spusciliscie z podniety to hmmm, idzcie na spacer lub ustawcie sie z dziewczyna, bo potem nie bedzie na to czasu. Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Skull Face to BB. Teraz pytanie: Jak? Czy przejmie on skullface'a spojrzenie na świat i tym samym się w niego zmieni, czy co? Nieźle namieszał Kojima (ofcorz in plus). Do tego ten Metal Gear - IMO jest straszny. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Nowy i ostatni zarazem trailer łapie za serca, piękne podsumowanie okraszone świetnym utworem. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Robi wrażenie. Pre-order już dawno jest, teraz tylko modlić się, żeby na końcu nie było jakiegoś przypału jak w MGS IV i będzie git Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Robi wrażenie. Pre-order już dawno jest, teraz tylko modlić się, żeby na końcu nie było jakiegoś przypału jak w MGS IV i będzie git Przypal to byl w MGS2 jak Snake za Rayem wskoczyl do wody i sie utopil Edytowane 25 sierpnia 2015 przez zettastrongerleo Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Zdziwiło mnie to camo czachy na mordzie w urywku z MGS3, a tu nagle ten korytarz. :o Widać Kojima wiedząc, że już nigdy nie zrobi Z.O.E. 3 postanowił wrzucić protoplastę Jehuty. Jak tym da się grać i rozwalać sowietów to 10/10. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Robi wrażenie. Pre-order już dawno jest, teraz tylko modlić się, żeby na końcu nie było jakiegoś przypału jak w MGS IV i będzie git Przypal to byl w MGS2 jak Snake za Rayem wskoczyl do wody i sie utopil blagam cie, przestan uzywac tych chvjowych emotek. ekansik: moim zdaniem skullface zlapal bigbossa i zrobil mu pranie mozgu, przez co snake widzi go jako kompana, podziela poglady. "they made me speak their words". jako ze wedlug kanonu big boss staje sie zly, na to by wychodzilo. tylko w takim razie kim jest Skullface? zarathustra: imho to pewne ze ktorys z trybow, byc moze juz platny zakladac bedzie budowe metal geara w FOB i jakies walki w afganistanie typu 3 x 3. Metal Gear musi byc sterowalny, skoro to ostatnia czesc. kojima zrobil za duzo smaku walka rex/ray i zoe. Edytowane 25 sierpnia 2015 przez Najtmer Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 3.97 co tam robi Mantis 2 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) , ty, faktycznie. obstawiam ze Mantis dziala na zlecenie Zero, juz w szpitalu chcial go dopasc. Edytowane 25 sierpnia 2015 przez Najtmer Cytuj
zielakpl 8 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Ciekawh twist z tym przejściem przez korytarz może boss powoli zamienia się w skullface? przekleję jeden post, który bardzo mi się podoba "Liczę na to że Kojima pokazał że Big Boss powoli zmienia się w człowieka z którym walczył, Skull Face'a dlatego też jest on tak jakby "zjawą" krocząca za BB w przed ostatnim trailerze. On sam zaczyna tracić człowieczeństwo i po prostu chce powielić plan Skull face'a by zostać potęgą militarną z bronią nuklearną, co prowadzi do rzeczy z pierwszego Metal Gear'a" Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Ostatecznie mam ambiwalentne uczucia. Z jednej strony cieszę się, że Kojima wreszcie będzie mógł zrobić coś innego, ale z drugiej strony szkoda, że to już koniec. Jeszcze knypek zaserwował tak nostalgiczny trailer na pożegnanie.Jeszcze (tylko) tydzień czekania. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Ostatecznie mam ambiwalentne uczucia. Z jednej strony cieszę się, że Kojima wreszcie będzie mógł zrobić coś innego, ale z drugiej strony szkoda, że to już koniec. Jeszcze knypek zaserwował tak nostalgiczny trailer na pożegnanie. Jeszcze (tylko) tydzień czekania. Ja się bardziej boję o to, ze dla Konami to nie koniec i teraz jakieś randomy będą klepać MGS jak Ubi swoje AC i wyjdzie im takie samo gó.wno obesrane. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Gry w świecie pewnie będą, ale nie widzę możliwości dopowiedzenia czegokolwiek w sadze Big Bossa/Solid Snake'a, więc chyba pełnoprawnego MGSa nie ujrzymy. No i zostają im jeszcze remastery. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 nie ma sie czym przejmowac. wystarczy nie pojmowac tego jako elementy calosci, tak jak mgr:r ktory niby jest kanoniczny, a tak naprawde nie ma nic wspolnego z saga. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Wlasnie skonczylem rozmawiac z moim lokalnym sklepem na Kilburn i jutro odbieram swoja kopie gry. Ok boss i will book one copy fo u. Hahaaaa. Bedzie chyba urlop do przyszlego tygodnia Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Właśnie oglądam wywiady z kojimą i ekipą i jestem pewny, że hayter pojawi się w grze Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Ja też jestem pewny. Trolują od dawna, Hayter powtarza że nie ma go w Metal Gear V - a taka gra przecież nie istnieje Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 David musi być przynajmniej w endingu. W poprzednim trailerze była nawet jedna kwestia ze zmieniającym się głosem, która brzmiała podobnie do niego. Cytuj
zielakpl 8 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 myślę, że jakby Hayter był w grze to już by to wyciekło też się łudziłem kilka lat, że zobaczę Davida w grzę może timeline skoczy na koniec gry do lat 90', może coś innego ale już mi przeszło Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 David musi być przynajmniej w endingu. W poprzednim trailerze była nawet jedna kwestia ze zmieniającym się głosem, która brzmiała podobnie do niego. Też mi się to rzuciło w uszy. Niby zwykły monolog Skullface'a, a w pewnym momencie barwa głosu identyczna jak u Haytera. No chyba, że ktoś już obalił ten "mit" Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 God damn it, dwa dni czytania tego tematu i też już mi ślinka cieknie. A byłem bardzo spokojnym człowiekiem i prawie zapomniałem już, że premiera się zbliża. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 czy ten trailer co wypuscili dzisiaj posiada jakies drobne "spoilerki" czy można spokojnie oglądać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi