Daffy 10 582 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 nie ogladam, jeszcze tydzien, here's to you (pipi)a Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Strasznie licze na to by na koncu gry ujrzec (wrzuce w spoiler bo nie wiem czy mozna pisac co sie dzialo w MG) walke Big Bossa z Snakiem, ewentualnie ostatnia scene to poczatek gry Metal Gear Byloby to piekne zakonczenie Sagi. Kto sie ze mna zgadza łapka w góre! Edytowane 25 sierpnia 2015 przez Redmitsu 4 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 podobne cisnienie przy premierze bede miec chyba na tej generacji tylko przy remake ff7 o ile wczesniej square nie zniszczy mi go informacjami, ze zrobili z tego tepowego slashera Cytuj
Sefiro 23 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Strasznie licze na to by na koncu gry ujrzec (wrzuce w spoiler bo nie wiem czy mozna pisac co sie dzialo w MG) walke Big Bossa z Snakiem, ewentualnie ostatnia scene to poczatek gry Metal Gear Byloby to piekne zakonczenie Sagi. Kto sie ze mna zgadza łapka w góre! Było by fajnie... ale na bank tak nie będzie bo to...Kojima Ktoś tam chyba nawet powiedział, że: "fani znienawidzą zakończenie MGSV" Edytowane 25 sierpnia 2015 przez Sefiro 1 Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 czy ten trailer co wypuscili dzisiaj posiada jakies drobne "spoilerki" czy można spokojnie oglądać? Skoro trailer pochodzi prosto od kolesia, który grę stworzył to chyba możesz obejrzeć, bo pokazał w nim tyle ile chciał żebyś zobaczył przed premierą. 1 Cytuj
Bzduras 12 579 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Na samym końcu trailera widać całą ekipę BB, a po prawej stronie na chwilę pojawia się Eli, który przecież nienawidzi BB Łodafak, Hideo znów gwałci mój mózg Edytowane 25 sierpnia 2015 przez Bzduras Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Tak apropo tego, że niby Haytera nie dałoby się ukryć. Kojima cały plant w MGS2 ukrył to Haytera w MGSV by nie ukrył? 5 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 wg mnie w tamtych czasach bylo latwiej, w dobie internetu ukrycie takiej bomby jak raidena i plant raczej by nie przeszlo Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Strasznie licze na to by na koncu gry ujrzec (wrzuce w spoiler bo nie wiem czy mozna pisac co sie dzialo w MG) walke Big Bossa z Snakiem, ewentualnie ostatnia scene to poczatek gry Metal Gear Byloby to piekne zakonczenie Sagi. Kto sie ze mna zgadza łapka w góre! Obstawiam, że nie gramy Big Bossem Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Co się dzieje w tym temacie, aż się boje oglądać tego trailera i dalej tu zaglądać. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Zwiastun jest bezpieczny do oglądania. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 4 minuty scen z poprzednich czesci, a potem idzie robot Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Kurcze aż poważnie się zastanawiam nad L-4 na dwa tygodnie bo coś mi się wydaje ze nie oderwę się od pada. Hideo TY mój mały trollu umiesz nakręcić hype jednym trailerem.....Phantom Pain przybywaj!!!!! Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Moze ten Skullface to jakies nazwiazanie do spalenia twarzy BB przez Solid-a O_O KOJIMA DAWAJ MNIE TA GRE Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Kur.wa ale mnie hypujecie na te gre. No przez was jeszcze zamowie od razu mimo ze mam gierki nieograne na polce. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Jeżeli ktoś się zastanawia czy oglądać, nie ma zadnych spoilerów, Kojima tylko przypomina nam, że 1.09 wychodzi mesjasz 2015 roku. Moze ten Skullface to jakies nazwiazanie do spalenia twarzy BB przez Solid-a O_O KOJIMA DAWAJ MNIE TA GRE Na e3 był chyba trailer, gdzie Skullface jedzie razem z BB jeepem. Więc raczej, to nie jest jedna postać. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Tak zaawansowany metal gear, przepraszam Optimus Prime w wersji japonskiej ze stojaca pyta wladajacy ognistym biczem ? Jezus maria jak on przekombinowal setting, w bazie na pewno sa teleporty mogace zawstydzic maszyne czasu z tegorocznego terminatora Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Na e3 był chyba trailer, gdzie Skullface jedzie razem z BB jeepem. Więc raczej, to nie jest jedna postać. Moze ten Skullface to jakies nazwiazanie do spalenia twarzy BB przez Solid-a O_O KOJIMA DAWAJ MNIE TA GRE No i? Fight Club ogladales? Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 No w sumie, może przez ten odłamek w głowie coś mu się pomieszało. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Tak zaawansowany metal gear, przepraszam Optimus Prime w wersji japonskiej ze stojaca pyta wladajacy ognistym biczem ? Jezus maria jak on przekombinowal setting, w bazie na pewno sa teleporty mogace zawstydzic maszyne czasu z tegorocznego terminatora majo wormhole fulton revovery, protezy teleportujące przeciwników i żywego tyranozaura Cytuj
Janush 224 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Nigdy nie grałem w żadną część Metal Gear Solid, a więc nie ogarniam też o co chodzi w fabule. Mimo to V podoba mi się, jak patrzę na filmiki i chętnie bym ją ograł. Czy jest sens kupować ta część zakładając, że wcześniej kupię sobie nowy numer Pixela i przeczytam artykuł o historii serii ? Na 100% nie będę teraz specjalnie tylko dla tej jednej gierki ogrywał wszystkich poprzednich części. Cytuj
Paliodor 1 787 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Ok,nie wytrzymałem i zamówiłem sobie w końcu Ground Zeroes. Kasa miała iść na co innego ale kurcze no to MGS i starałem się tłumić hype ale tego się nie da zrobić. Jak dobrze pójdzie to jutro może będę sobie pykał w to "demko" Najgorsze,że coraz bardziej zastanawiam się nad tą limitowaną PS4 z MGS5.Chyba przestanę wchodzić na neta Edytowane 25 sierpnia 2015 przez Paliodor Cytuj
Bzduras 12 579 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Bizon jak zawsze cos tam pierdzi, bo niedowidzi. Tam w ogóle nie ma Mantisa obok, no przecież. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Nigdy nie grałem w żadną część Metal Gear Solid, a więc nie ogarniam też o co chodzi w fabule. Mimo to V podoba mi się, jak patrzę na filmiki i chętnie bym ją ograł. Czy jest sens kupować ta część zakładając, że wcześniej kupię sobie nowy numer Pixela i przeczytam artykuł o historii serii ? Na 100% nie będę teraz specjalnie tylko dla tej jednej gierki ogrywał wszystkich poprzednich części. Stracisz dużo, ale sam gameplay w V wydaje się być na tyle solid (HE HE ) że powinien cię zaspokoić jako gracza. Cytuj
WisnieR 2 738 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Jeszcze tylko 4 godziny MGS:PW The Movie przede mną, potem szybko Ground Zeroes The Movie (nie zapłace 39zł za demo jak jakaś koza do dym...., nawet jeżeli to dzieło Kojimy) i 1go lecę do sklpu po moją kopię V. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi