Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

Opublikowano

DOBRA (pipi)E TO

Gdzie najlepiej złożyć pre-order na PS3 ? Biorę wolne w pracy i napierdalam !

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 465,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD  

Opublikowano

Soul, nie było tej PS4 w barwach MGSV? Chyba, że wolisz czarną, poza tym dobrej zabawy życzę z mesjaszem.

PS. Soul pewnie teraz ma zapchaną skrzynkę na forum "ej, załatwisz jeden egzemplarz?" ;)

Konsoli w barwach jeszcze brak, po za tym jakoś wygląd jej mnie nie porwał, ta z Batmanem dużo fajniejsza :) 

Czarna to czarna no i 1 TB :D

Opublikowano

Aha, dla ludzi zainteresowanych ze Szczecina. Na pytanie czy MGS V będzie dostępny na miejscu w wersjach dla PS3 i X360 za każdym razem dostawałem odpowiedz że będzie ciężko, więc nie ma co czekać i lepiej zamawiać z neta ;).

Opublikowano

O fuck... A liczyłem, że skocze do Kaskady 2go jak wróce z delegacji. Może być problem widzę....

Opublikowano

No ja pytałem po wszystkich sklepach pokroju Play&Go czy Menago. Chociaż w Euro też nie potrafili mi udzielić informacji czy będzie 

Opublikowano

Tak samo jak kolega XM zamówiłem w konsoleigry.pl i Tobie również polecam, (lub pre-order w Ultimie, wtedy Ci ew. przyjdzie dzień przed premierą) ;-)

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano

Ja ostatecznie zamówiłem z CDP,  razem z przesyłką (Inpost) 209 zł (wersja na Ps4). Nie wiem jak teraz, bo cena wyszła razem z promocją przy płaceniu PayPalem, pierwsze 2000 zakupów w sklepie - 15% zniżki. Jeśli nadal jest to imo się opłaca.

Opublikowano

Raczej tak, ale mi to pasuje właśnie. Ground Zeroes specjalnie zostawiłem sobie, aby ograć tuż przed premierą, więc weekend spędzę przy tym :)

Opublikowano

Aha, dla ludzi zainteresowanych ze Szczecina. Na pytanie czy MGS V będzie dostępny na miejscu w wersjach dla PS3 i X360 za każdym razem dostawałem odpowiedz że będzie ciężko, więc nie ma co czekać i lepiej zamawiać z neta ;).

W Play&Go trzeba sobie zaklepać wersję na pastgeny. Ja mam zamówioną od miesiąca i Robert stwierdził, że nie będzie problemu z dystrybucją.
Opublikowano

No ja byłem wczoraj i dostałem info że z pastgenami to nie wiadomo :/. NVM, już zamówiony na konsoleigry

Opublikowano

dzięki i to się nazywa preorder kurde, że przed premierą się gra :D bez kolejek nerwów i do tego za całe 35 funtów :banderas:

Opublikowano

Ale przyszło pocztą?

MOże cdp.pl też wyślą wcześniej... Marzenie...

Opublikowano

Ja to się boje że mi na wtorek nie przyjdzie, nie ufam za bardzo euro ale ten steelbook  :banderas:

Opublikowano

pocztą, promocja była na Simply Games, zresztą oni co jakiś czas rzucają promocje 

Nie na pojedynczym łóżku

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

Ja to się boje że mi na wtorek nie przyjdzie, nie ufam za bardzo euro ale ten steelbook  :banderas:

Euro wysyła w dzień premiery. Taki u nich preorder. Doswiadczyłem tego zamawiając u nich W3.