Opublikowano 28 sierpnia 20159 l plan na najbliższe 4 dni: - unikać wszystkie spoilery fabularne - modlić by steelbook dotarł bez ani jednej ryski
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l plan na najbliższe 4 dni: - unikać wszystkie spoilery fabularne - modlić by steelbook dotarł bez ani jednej ryski To samo tylko z mysla o konsoli i steelbooka xD
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Ja olałem tego steelbooka, wole grać w premiere niż czekać dodatkowy dzień na pudełko z metalu.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Ja olałem tego steelbooka, wole grać w premiere niż czekać dodatkowy dzień na pudełko z metalu. Lepiej wyrwać pierwszego lepszego paszteta na imprezie niż cierpliwie się postarać poderwać jakąś piękność? Każdy ma co lubi ;-)
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Listunio będziesz rukał to pudełko czy co? xD Pudełko ładne ale wole grać w mesjasza.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l http://www.mediamarkt.pl/oferta-specjalna/konsola-sony-playstation-4-500-gb-metal-gear-solid-v-the-phantom-pain,id-1099381 Dlaczego jestem biedakiem...
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l soul cos pisal czy sie zapadl pod ziemie? zapadł sie pod mother base Tez bym nie pisał tylko gral na jego miejscu xd
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Panowie co ten MGS to ja nawet nie 6 h za mną coś cudownego, gra ma syndrom Wiedźmina wciąga jak bagno, bałem się o tą bazę o te misje zupełnie nie potrzebnie wszystkie jest zrobione genialnie! Początek gry O_O 0_o no robi to robotę, o ile grafa na samym początku nie powala, tak później jest już tylko lepiej no i te 60fps Ten klimat, te dźwięki, ten gameplay, jedną misję robiłem wczoraj ze 3 razy i mało mi było ! Kładąc się spać myślałem, że jestem afganistanie Fabułka póki co trzyma poziom także nie wiem czego oni chcą w tych reckach, może później coś się zaczyna dziać dziwnego. Bansai zrób koledze fajnego siga, nie bądź wiśnia Edytowane 28 sierpnia 20159 l przez Soul
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l plan na wtorek: - wstać, wys,rać się, umyć zęby - pracować cały dzień - wrócić do domu zbyt zmęczonym, żeby skupić się na gierce i tak do piątku
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Skoro we Wrocławiu tak wygląda sytuacja to nie pozostaje nic innego jak kupić grę już w poniedziałek, preorder w Euro do kasacji
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Sklepy Games4You ( Katowice, Czeladź, Sosnowiec, Zabrze ) mają już MGS na PS4 za 239 złotych
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l plan na wtorek: - wstać, wys,rać się, umyć zęby - pracować cały dzień - wrócić do domu zbyt zmęczonym, żeby skupić się na gierce i tak do piątku Weź Ty możesz bierz jakieś witaminy czy coś
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Sklepy Games4You ( Katowice, Czeladź, Sosnowiec, Zabrze ) mają już MGS na PS4 za 239 złotych drogo, wole jednak zaczekac na euro agd i ich steelbook bo nie potrafie patrzec jak slaba i zalosna jest okladka tej czesci
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l psycha mi siada powoli, więc postanowiłem ograć na x360moje obawy przed tym, że gra będzie zbyt niedorobiona w stosunku do nextgenów nawet w snach mi się objawiają =/śniło mi się, że doczytywanie się obiektów i przeciwników jest nie do zniesienia i nie da się tak grać =/oby to byl tylko zwalony sen, wywalone mam na grafe, ale boje się o to doczytywanie przeciwnikówże skampie się na jakiejś górce, żeby wyczaić przeciwników, a jak już wbije do obozu, to sie okaże, że jest ich tam 2x więcej, bo wcześniej się nie doczytali =/