Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

Opublikowano

Czy wersja na PS3/X360 będzie z czegoś okrojona poza oczywiście kwestiami grafiki/animacji?

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 469,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD  

Opublikowano

psycha mi siada powoli, więc postanowiłem ograć na x360

moje obawy przed tym, że gra będzie zbyt niedorobiona w stosunku do nextgenów nawet w snach mi się objawiają =/

śniło mi się, że doczytywanie się obiektów i przeciwników jest nie do zniesienia i nie da się tak grać =/

oby to byl tylko zwalony sen, wywalone mam na grafe, ale boje się o to doczytywanie przeciwników

że skampie się na jakiejś górce, żeby wyczaić przeciwników, a jak już wbije do obozu, to sie okaże, że jest ich tam 2x więcej, bo wcześniej się nie doczytali =/

W Ground Zeroes na PS4 nawet zdarzały mi się momenty, gdzie przeciwnicy się doczytywali. TO raczej nie będzie tylko bolączka pastgenowych wersji.

Opublikowano

ojejciu ale wy macie jazdy:) 

VerB_ nic nie mówiono o żadnych cięciach poza oczywistą grafą.

Opublikowano

To dobrze wiedzieć, ale to także oznacza, że na ps4/one może być trochę źle w tej kwestii, a na ps360 BARDZO źle :D

Oby nie.

W sumie cieszą mnie te puste tereny w otwartym świecie, bo to oznacza, że konsola nie będzie się aż tak męczyć. W sumie wydaje się to trochę Far Cry 3 przypominać pod względem eksploracji.

Opublikowano

Sklepy Games4You ( Katowice, Czeladź, Sosnowiec, Zabrze ) mają już MGS na PS4 za 239 złotych  :sorcerer:

Blakus Ty przystojny skurczybyku! :fsg:

http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/?p=3523146

W razie czego w nocy moze napisze krotkie wrazenia, choc moim pierwszym wrazeniom bym raczej nie ufal, od razu was ostrzegam, pewnie pokoj przemaluje na bialo podczas grania a potem skrobne jakas modlitwe a nie post opiniotworczy, z kolei moja druga opinia, jak juz emocje opadna moze bedzie bardziej wiarygodna c'nie.

Anyway, pieknie rozpoczynam weekend. :fsg:

Edit: lol, podczas wlaczania gry, jak jest na ekranie obrazek z okladki gry pojawia sie napis...

A Hideo Kojima game

:niedobrze:

Opublikowano

W sumie mógłbym kupić i grać już od dzisiaj ale odpuszczam bo na Vicie przez Remote Play nie będę się męczył. Poniedziałek za to jest mój ;)

Opublikowano

W ogóle dowiadywał się ktoś kiedy konsoleigry wysyłają kopie ? Wziąłem wolne na 2giego, ale nie jestem pewien czy dostarczą grę do paczkomatu. Ahh, ostatnia prosta przed premierą, czyli przejście Peace Walkera... Może ponownie zrobię misję główną w GZ ?

Opublikowano

Dziewczyna ma lepszego blablacara w niedziele zamiast w poniedziałek i wtedy tez jedzie.

:banderas: :banderas: :banderas:

Cały poniedziałek w majtkach czekając na instalkę MGSa :banderas:

:banderas:

Opublikowano

Ja to samo we wtorek

QNw0w1L.gif

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Panowie mam nowego MGS'a !

dziś będzie grane :fsg:

1080/60  

jak się bawić to się bawić

11950883_371154419746300_931371516_n.jpg

Daj znac, czy jest jakis upgrade graficzny/techniczny wzgledem Ground Zero. 

PS. Mam nadzieje, ze ten "dibaleski" rog na glowie Snake to tylko na potrzeby cut-scenek, czy innych nie gameplay'owych motywow. Wyglada to dosc groteskowo. :)

Opublikowano

witam . ktoś może wie czy można gre dorwać dzisiaj gdzies w Krakowie ?

Opublikowano

No Witam DIAMOND DOGS  :lapka:  :cool:

dzięki Bansai.

Opublikowano

Gdzie można się dokleić na krzywy ryj do jakiejś forumkowej ekipy grającej online ?

Opublikowano

nie no kurfa wlaczylem sobie ground zeroes na 360 i mi jaranko opadlo

wbijam w srodek mapy do dzialka przeciwlotniczego i rozpierdalam wszystkich dookola, alarmu brak, odracam sie za siebie a tam 10 metrow przede mna stoi straznik, ktory oczywiscie nic nie widzial i nic nie slyszal, bo gra zaladowala go dopiero jak sie odrocilem

jak pp ma wygladac tak samo, to ja to pjerdole i czekam do gwiazdki az sobie kupie ps4

Opublikowano

a w warszawie mozna juz na ps4 kupic gdzies?

Do Yana uderzaj (serio), dzis kupil i ma namiary.

Aux otworzyl pudelko i pisal o jakichs kodach na dodatki. O co chodzi? W ogole jak sie ma sprawa ewentualnych DLC, byly jakies newsy?

Opublikowano

widze ludzie nie potrafia spojrzec prawdziwe w oczy ze będą musieli grac w wersje gorszą nie tylko pod wzgledem grafiki i musza sobie odbijac minusikami  :yao:
niestety ale zminusowanie bomb prawdy nie zmieni nagle tego jak GZ na ps360 dziala w porownaniu do wersji na next geny

istnieje szanse, ze w TPP to naprawili, ale jakos watpie.

Opublikowano

a w warszawie mozna juz na ps4 kupic gdzies?

Do Yana uderzaj (serio), dzis kupil i ma namiary.

można jak sie ma znajomości ;)

Aux otworzyl pudelko i pisal o jakichs kodach na dodatki. O co chodzi? W ogole jak sie ma sprawa ewentualnych DLC, byly jakies newsy?

ja jeszcze nie otworzyłem podełka ale zakładam że te kody to mogą być jakieś drobne bzdety dlc dodawane do day 1 edyszyn, jakaś broń, pudło, strój itp (edycje specjalne też troche tego mają pododawane)

co do dlc ogolnie pewnie bedzie sporo popierdółek jak właśnie jakieś bronie i stroje

chyba nie było żadnej mowy o fabularnych DLC

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Dodatkowa zawartość gry:

• broń Adam-ska Special
  • Srebrna osobista tarcza balistyczna
  • Karton Wetland
  • Mundur Blue Urban
  • Doładowanie PD Metal Gear Online

Chyba o tym mowa.

Opublikowano

Do preorderów dawali jakieś głupoty typu broń, stój itp.

Opublikowano

nie no kurfa wlaczylem sobie ground zeroes na 360 i mi jaranko opadlo

wbijam w srodek mapy do dzialka przeciwlotniczego i rozpierdalam wszystkich dookola, alarmu brak, odracam sie za siebie a tam 10 metrow przede mna stoi straznik, ktory oczywiscie nic nie widzial i nic nie slyszal, bo gra zaladowala go dopiero jak sie odrocilem

jak pp ma wygladac tak samo, to ja to pjerdole i czekam do gwiazdki az sobie kupie ps4

Na ps4/xone takie rzeczy się nie działy nigdy? Bo słabo to brzmi a chcę kupic na x360

Opublikowano

widze ludzie nie potrafia spojrzec prawdziwe w oczy ze będą musieli grac w wersje gorszą nie tylko pod wzgledem grafiki i musza sobie odbijac minusikami :yao:

niestety ale zminusowanie bomb prawdy nie zmieni nagle tego jak GZ na ps360 dziala w porownaniu do wersji na next geny

istnieje szanse, ze w TPP to naprawili, ale jakos watpie.

Za minusy to wiadomo, pluton egzekucyjny, ale osobiście nie mogę się z Tobą zgodzić z jednej prostej przyczyny. Wersja cyfrowa na trójce nie sprezentowała mi takich atrakcji. Zawsze strażnicy i pojazdy są do zobaczenia przez lornetkę, a jak zna się ich trasy patrolowe i wiadomo gdzie ich szukać to można sobie oznaczyć wszystkich na początku misji i później po prostu dostosować się do ich położenia.

Gram codziennie w GZ przez ostatni tydzień i hajp sięga zenitu :<

Opublikowano

Czlowiek sobie kulturalnie napyerdala w MGSa a tu e-koledzy z forumka takie hejty cisno :frog:

pRVA4qz.jpg

:dunno:

MESJASZ GEAR SOLID :fsg: