Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Czy wersja na PS3/X360 będzie z czegoś okrojona poza oczywiście kwestiami grafiki/animacji?
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l psycha mi siada powoli, więc postanowiłem ograć na x360 moje obawy przed tym, że gra będzie zbyt niedorobiona w stosunku do nextgenów nawet w snach mi się objawiają =/ śniło mi się, że doczytywanie się obiektów i przeciwników jest nie do zniesienia i nie da się tak grać =/ oby to byl tylko zwalony sen, wywalone mam na grafe, ale boje się o to doczytywanie przeciwników że skampie się na jakiejś górce, żeby wyczaić przeciwników, a jak już wbije do obozu, to sie okaże, że jest ich tam 2x więcej, bo wcześniej się nie doczytali =/ W Ground Zeroes na PS4 nawet zdarzały mi się momenty, gdzie przeciwnicy się doczytywali. TO raczej nie będzie tylko bolączka pastgenowych wersji.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l ojejciu ale wy macie jazdy:) VerB_ nic nie mówiono o żadnych cięciach poza oczywistą grafą.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l To dobrze wiedzieć, ale to także oznacza, że na ps4/one może być trochę źle w tej kwestii, a na ps360 BARDZO źle Oby nie.W sumie cieszą mnie te puste tereny w otwartym świecie, bo to oznacza, że konsola nie będzie się aż tak męczyć. W sumie wydaje się to trochę Far Cry 3 przypominać pod względem eksploracji.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Sklepy Games4You ( Katowice, Czeladź, Sosnowiec, Zabrze ) mają już MGS na PS4 za 239 złotych Blakus Ty przystojny skurczybyku! http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/?p=3523146 W razie czego w nocy moze napisze krotkie wrazenia, choc moim pierwszym wrazeniom bym raczej nie ufal, od razu was ostrzegam, pewnie pokoj przemaluje na bialo podczas grania a potem skrobne jakas modlitwe a nie post opiniotworczy, z kolei moja druga opinia, jak juz emocje opadna moze bedzie bardziej wiarygodna c'nie. Anyway, pieknie rozpoczynam weekend. Edit: lol, podczas wlaczania gry, jak jest na ekranie obrazek z okladki gry pojawia sie napis... A Hideo Kojima game
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l W sumie mógłbym kupić i grać już od dzisiaj ale odpuszczam bo na Vicie przez Remote Play nie będę się męczył. Poniedziałek za to jest mój
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l W ogóle dowiadywał się ktoś kiedy konsoleigry wysyłają kopie ? Wziąłem wolne na 2giego, ale nie jestem pewien czy dostarczą grę do paczkomatu. Ahh, ostatnia prosta przed premierą, czyli przejście Peace Walkera... Może ponownie zrobię misję główną w GZ ?
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Dziewczyna ma lepszego blablacara w niedziele zamiast w poniedziałek i wtedy tez jedzie. :banderas: Cały poniedziałek w majtkach czekając na instalkę MGSa
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Panowie mam nowego MGS'a ! dziś będzie grane 1080/60 jak się bawić to się bawić Daj znac, czy jest jakis upgrade graficzny/techniczny wzgledem Ground Zero. PS. Mam nadzieje, ze ten "dibaleski" rog na glowie Snake to tylko na potrzeby cut-scenek, czy innych nie gameplay'owych motywow. Wyglada to dosc groteskowo.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l witam . ktoś może wie czy można gre dorwać dzisiaj gdzies w Krakowie ?
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Gdzie można się dokleić na krzywy ryj do jakiejś forumkowej ekipy grającej online ?
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l nie no kurfa wlaczylem sobie ground zeroes na 360 i mi jaranko opadlowbijam w srodek mapy do dzialka przeciwlotniczego i rozpierdalam wszystkich dookola, alarmu brak, odracam sie za siebie a tam 10 metrow przede mna stoi straznik, ktory oczywiscie nic nie widzial i nic nie slyszal, bo gra zaladowala go dopiero jak sie odrocilemjak pp ma wygladac tak samo, to ja to pjerdole i czekam do gwiazdki az sobie kupie ps4
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l a w warszawie mozna juz na ps4 kupic gdzies? Do Yana uderzaj (serio), dzis kupil i ma namiary. Aux otworzyl pudelko i pisal o jakichs kodach na dodatki. O co chodzi? W ogole jak sie ma sprawa ewentualnych DLC, byly jakies newsy?
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l widze ludzie nie potrafia spojrzec prawdziwe w oczy ze będą musieli grac w wersje gorszą nie tylko pod wzgledem grafiki i musza sobie odbijac minusikami niestety ale zminusowanie bomb prawdy nie zmieni nagle tego jak GZ na ps360 dziala w porownaniu do wersji na next genyistnieje szanse, ze w TPP to naprawili, ale jakos watpie.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l a w warszawie mozna juz na ps4 kupic gdzies? Do Yana uderzaj (serio), dzis kupil i ma namiary. można jak sie ma znajomości Aux otworzyl pudelko i pisal o jakichs kodach na dodatki. O co chodzi? W ogole jak sie ma sprawa ewentualnych DLC, byly jakies newsy? ja jeszcze nie otworzyłem podełka ale zakładam że te kody to mogą być jakieś drobne bzdety dlc dodawane do day 1 edyszyn, jakaś broń, pudło, strój itp (edycje specjalne też troche tego mają pododawane) co do dlc ogolnie pewnie bedzie sporo popierdółek jak właśnie jakieś bronie i stroje chyba nie było żadnej mowy o fabularnych DLC Edytowane 28 sierpnia 20159 l przez Yano
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Dodatkowa zawartość gry: broń Adam-ska Special Srebrna osobista tarcza balistyczna Karton Wetland Mundur Blue Urban Doładowanie PD Metal Gear Online Chyba o tym mowa.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l nie no kurfa wlaczylem sobie ground zeroes na 360 i mi jaranko opadlo wbijam w srodek mapy do dzialka przeciwlotniczego i rozpierdalam wszystkich dookola, alarmu brak, odracam sie za siebie a tam 10 metrow przede mna stoi straznik, ktory oczywiscie nic nie widzial i nic nie slyszal, bo gra zaladowala go dopiero jak sie odrocilem jak pp ma wygladac tak samo, to ja to pjerdole i czekam do gwiazdki az sobie kupie ps4 Na ps4/xone takie rzeczy się nie działy nigdy? Bo słabo to brzmi a chcę kupic na x360
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l widze ludzie nie potrafia spojrzec prawdziwe w oczy ze będą musieli grac w wersje gorszą nie tylko pod wzgledem grafiki i musza sobie odbijac minusikami niestety ale zminusowanie bomb prawdy nie zmieni nagle tego jak GZ na ps360 dziala w porownaniu do wersji na next geny istnieje szanse, ze w TPP to naprawili, ale jakos watpie. Za minusy to wiadomo, pluton egzekucyjny, ale osobiście nie mogę się z Tobą zgodzić z jednej prostej przyczyny. Wersja cyfrowa na trójce nie sprezentowała mi takich atrakcji. Zawsze strażnicy i pojazdy są do zobaczenia przez lornetkę, a jak zna się ich trasy patrolowe i wiadomo gdzie ich szukać to można sobie oznaczyć wszystkich na początku misji i później po prostu dostosować się do ich położenia. Gram codziennie w GZ przez ostatni tydzień i hajp sięga zenitu :<
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Czlowiek sobie kulturalnie napyerdala w MGSa a tu e-koledzy z forumka takie hejty cisno MESJASZ GEAR SOLID