Figaro 8 203 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 @Yano da się komfortowo grać bez wallhacka i slow motion podczas wykrycia? trochę każulstwem zalatywały te motywy na dotychczasowych prezentacjach Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 Za granicą już się męczę chce poniedziałku ultima grę wysłała bo właśnie sprawdziłem więc w pon po pracy mgs wita. Z waszych opinii wynika że wiesiek będzie miał godnego konkurenta do goty:) Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 raczej to Bloodborne ma drugiego godnego kandydata Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 Bb może w3 buty czyścić oczywiście w wersji pc;) 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 widze ludzie nie potrafia spojrzec prawdziwe w oczy ze będą musieli grac w wersje gorszą nie tylko pod wzgledem grafiki i musza sobie odbijac minusikami niestety ale zminusowanie bomb prawdy nie zmieni nagle tego jak GZ na ps360 dziala w porownaniu do wersji na next geny istnieje szanse, ze w TPP to naprawili, ale jakos watpie. Za minusy to wiadomo, pluton egzekucyjny, ale osobiście nie mogę się z Tobą zgodzić z jednej prostej przyczyny. Wersja cyfrowa na trójce nie sprezentowała mi takich atrakcji. Zawsze strażnicy i pojazdy są do zobaczenia przez lornetkę, a jak zna się ich trasy patrolowe i wiadomo gdzie ich szukać to można sobie oznaczyć wszystkich na początku misji i później po prostu dostosować się do ich położenia. Gram codziennie w GZ przez ostatni tydzień i hajp sięga zenitu :< Zgadzam się z kolegą Bzduras. Wybacz ale mam w GZ na PS3 nabite ponad 30h i ani razu nie miałem sytuacji aby strażnik doczytał mi się z du.py lub żeby alarmu nikt nie włączył, strzelałem ze snajperki we Wrony/Kruki i przypadkowo raz trafiłem w dach wieżyczki oddalone o ponad 100m, gdzie po chwili już przez radio strażnik piał iż do niego strzelają ale nie wie z skąd i mówię tutaj spokojnie o poziomie Normal bo na Hardzie to już w ogóle strażnicy są przeczuleni i słuch i wzrok mają doskonały. Za bardzo moim zdaniem się doszukujesz i robisz (pipi)burze a może po prostu jest fail z wersją na X360 i źle się załadowała. Polecam poluzować gumę od majtek i zawsze możesz wersje na X360 zaraz momentalnie opchać na allegro. Spokojnie znajdą się osoby które nie będą narzekać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 (edytowane) Bb może w3 buty czyścić oczywiście w wersji pc;) oczywiście. jak jest się grafik whore jest już recenzja Kosa na polygami; http://polygamia.pl/Polygamia/1,97394,18643811,metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-recenzja.html?bo=1 Edytowane 28 sierpnia 2015 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 978 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Gra daje kopa jak Bruce Lee wczoraj odpaliłem i odlecialem na kilka godzin. Od razu czuć klimat MGS który wciaga jak indor kluski. Teraz tylko dużo melisy dla żony i dzieci niech idą spać albo ich wywioze na zakupy do miasta :-) a ja sobie pogram Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Euro RTV AGD, MediaMarkt, Media Expert, Empik- jest szansa ze w którejś z tych sieci gra będzie przed 1-szym? MM dostalo ladne pismo, ze kary jak gra sie pojawi przed 01.09 godz. 00:01. Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 jak mi ktos powie jak wkleja się tutaj fotki to załączę kilka ale niestety nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 To jak, ci co sie tak strasznie wyklocali ze bedzie david hejter w grze to teraz grzecznie skasuja konto na forumie czy jak zwykle "to byl tylko trolling omg dales sie nabrac" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 rozwalają mnie użytkownicy ps4 xd po coś jest ten przycisk share na padzie, błagam nie róbcie zdjęcia telewizora xd Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Wiesz, zawsze mogl wlaczyc aparat w telefonie i robic zrzuty ekranu wiec nie narzekaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 (edytowane) O KUR.VA ALE TO JEST DOBRE ! Juz sam prolog jest kozacki Edytowane 29 sierpnia 2015 przez Codename Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 978 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Piszcie więcej... Człowiek musi czekać do wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Gra przyszla!!! Ale pracuje po 12h w Sobote i Niedziele. Problemy zachodniego swiata Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 A ja w sumie mam pytanie dla już grających. Jak wypada CQC ? Te same ruchy co w GZ (rzuty, combo, duszenia etc.), czy delikatnie zmienili ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 W recenzjach GT mowiło o dokładnie takim samym gameplayu i obłożeniu przycisków jak w GZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Fajnie tak poczytać, że coraz więcej osób ma już grę. W ogóle nie jestem zły, że swoją dostanę pewnie w środę.Wcale.PS. Digitalfoundry zrobiło porównanie pastgenowych wersji: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-can-last-gen-consoles-handle-mgs5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Szczurek i co z tego ze mam jak siedze w pracy do 20 a jutro od 08:00 do 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Gra przyszla!!! A ja w sumie mam pytanie dla już grających. Jak wypada CQC ? Te same ruchy co w GZ (rzuty, combo, duszenia etc.), czy delikatnie zmienili ? Wszystko dziala identycznie, aleee... jest chyba jakis bug, bo z reguly tylko 1 animacja CQC sie wlacza jesli probujesz typem rzucic, nie dziala to tak jak w GZ ze animacja rzutu jest zalezna od strony od ktorej zajdziesz straznika (te animacje sa obecne, ale rzadko sie wlaczaja w prownaniu do tej jednej co rzucasz kims przez pas), jest tez jakis problem z animacja kiedy rzucasz wroga na sciane, w GZ jak sie skradales za typkiem, chwytales go za kark i sru nim na sciane od tylu, w TPP jak sie skradasz za kims i chcesz to zrobic, to jest animacja jakbys od przodu do niego podszedl i miotnal nim na sciane, calkowicie brakuje tej animacji Nie jest to jakies straszne, ale rzucilo mi sie w oczy i mam nadzieje ze to poprawia. Sama gra jest swietna, mozliwosci ktore oferje sa ogromne, mozna sie skradac i robic to na milion spobow, lub po prostu wleciec do obozu heikopterem RAMBO style i wytluc wszystkich. Naprawde nie chce sie tu rozpisywac o kazdej mozliwosci i kazdym aspeckie jaka gra oferuje, bo by to chwile zajelo, jest tego w cholere, jest w grze co robic, no jest to najlepszy MGS pod wzgledem gameplayu, sama historia z kolei jest troche rozrzucona, ale poki co nie narzekam. Jedyny problem jaki z gra do tej pory mam, to wielkosc swiata, ktos kto niedawno gral w Wiedzmina nie bedzie zachwycony wielkoscia swiata w TPP, caly Kabul jest tyci, na oko jakas 1/4 glownej mapy w wiesku co powoduje maly problem z backtrackingiem, czesto misje poboczne odgrywaja sie w tych samych miejscach (nie wiem jak gowne bo tylko 6 zrobilem do tej pory) oraz jak lecimy z motherbase do Afganu to czesto witaja nas te same widoki. Ta gra powinna wyjsc tylko na next-geny. No ale jest bosko, animacje, plynnosc gry, gameplay, wszystko stoi na najwzyszym poziomie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Wszystko dziala identycznie, aleee... jest chyba jakis bug, bo z reguly tylko 1 animacja CQC sie wlacza jesli probujesz typem rzucic, nie dziala to tak jak w GZ ze animacja rzutu jest zalezna od strony od ktorej zajdziesz straznika (te animacje sa obecne, ale rzadko sie wlaczaja w prownaniu do tej jednej co rzucasz kims przez pas), jest tez jakis problem z animacja kiedy rzucasz wroga na sciane, w GZ jak sie skradales za typkiem, chwytales go za kark i sru nim na sciane od tylu, w TPP jak sie skradasz za kims i chcesz to zrobic, to jest animacja jakbys od przodu do niego podszedl i miotnal nim na sciane, calkowicie brakuje tej animacji Dzięki Bansai, właśnie na tak wyczerpującą odpowiedź liczyłem Imo animacje z GZ to rewelacja jeśli chodzi o CQC. 3 strike combo plus rozbrojenie to sam miód, zresztą tak samo jak chwyt zza rogu (wersja z obrotem) i uderzenie o ścianę. Oby TPP szybko uporało się z tym bugiem (choć to drobnostka) Ciekawi mnie też czy robili zmiany względem GZ jeśli chodzi o czas knockdownów. No nic, trzeba czekać na swoją kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza
popi_91 0 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 A ta misja główna z GZ znajduje się również w TPP? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Nie.Musisz kupić sobie GZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi