M.Bizon24 2 612 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Slyszalem, ze robiac platynowego aczika przechodzac pierwsza misje tylko sie czolgajac jak na snejka przystalo. W tym tempie to pod koniec gry liquid bedzie juz dorosly jak nie przestawia do tylu zegarka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Bronie ulepszamy poprzez je używanie, czy po prostu polepszamy je za pomocą jakiś materiałów/kasy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Jaki ból dupy bizona że mgsa nie ma jeszcze na zatoce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Pewnie ze bol, tez bym wolal zaczac od piatku bo bym dzisiaj prawdopodobnie mogl walnac recke z calej ukonczonej fabuly a tak to 1 wrzesnia sobie kupie na steamie, sciagne i nie bede mial czasu w srodku tygodnia zagrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ale wiesz, że twoje opinia nikogo, bo wszyscy wiedzą jaka będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ale wiesz, ze mam na to wyj ebane, honest 8/10 sie nalezy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Za to opinia użytkownika, którego wkładem do tematów o grach są zdjęcia dup, trailery i nagrania z rekacjami na trailery, interesuje każdego. Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 +/- tak będzie wyglądać gra na pastgenach, jakby ktoś pytał. Może trochę mniej płynna. Oglądałem w 720p.Tak dobrze, to nie będzie. Ground Zeroes na PS3 wygląda obłędnie, biorąc pod uwagę wiek konsoli, ale framerate to tragedia. Cinematic 20fps na całego. Grać się da, ale cut-scenki się ciężko ogląda. Mówię w oparciu o Ground Zeroes, ale nie wierzę, żeby w Phantom Pain była jakakolwiek poprawa w tej kwestii. Z drugiej strony, w MGS4 wcale lepiej nie było od strony fps... Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Za to opinia użytkownika, którego wkładem do tematów o grach są zdjęcia dup, trailery i nagrania z rekacjami na trailery, interesuje każdego. PS. Nie bój nic, żadnej opinie nie będzie, bo nie będę miał na to czasu. Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 +/- tak będzie wyglądać gra na pastgenach, jakby ktoś pytał. Może trochę mniej płynna. Oglądałem w 720p.Tak dobrze, to nie będzie. Ground Zeroes na PS3 wygląda obłędnie, biorąc pod uwagę wiek konsoli, ale framerate to tragedia. Cinematic 20fps na całego. Grać się da, ale cut-scenki się ciężko ogląda. Mówię w oparciu o Ground Zeroes, ale nie wierzę, żeby w Phantom Pain była jakakolwiek poprawa w tej kwestii. Z drugiej strony, w MGS4 wcale lepiej nie było od strony fps... To właśnie kryło się w stwierdzeniu "mniej płynna". No dobra, niepotrzebnie napisałem "trochę" W każdym razie grać się da, i tyle się liczy dla biedaków z PS360, jak ja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) @Bzduras -> No w sumie racja, tak może wyglądać wersja na past-geny. Bardzo mnie zresztą ciekawi jak to będzie wyglądać na PS3. Chętnie kiedyś pogram na poczciwym chlebaku. @Nobody - z Bowiego mam tylko Man Who Sold, ale wykonanie Midge Ure, bardzo fajne zresztą. Lipa jest z kasetami, bo nie zawsze znajduję muzykę. Czasem są jakieś rozmowy, dźwięki. Czekam na porządną mapę z rozmieszczeniem muzyki. Na razie mam tylko 5 piosenek + kilka utworów związanych z MGS. Co do bossów to.. hmm, nie chcę wam psuć nastroju, ale poczytajcie recki w PE czy CDA. W skrócie - zapomnijcie o ciekawych bossach z MGS czy MGS3. Owszem, miałem już potyczkę z szefem, ale to było chu.jowe, dziwne i po prostu słabe. Sam filmik przed walką był ciekawszy. Może później będzie lepiej, zobaczymy. Już widzę jak biegniecie na szybko przez grę by zobaczyć zakończenie. Tu esencją jest zbieranie diamentów i marchewek. Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez aux 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 @Bzduras -> No w sumie racja, tak może wyglądać wersja na past-geny. Bardzo mnie zresztą ciekawi jak to będzie wyglądać na PS3. Chętnie kiedyś pogram na poczciwym chlebaku. @Nobody - z Bowiego mam tylko Man Who Sold, ale wykonanie Midge Ure, bardzo fajne zresztą. Lipa jest z kasetami, bo nie zawsze znajduję muzykę. Czasem są jakieś rozmowy, dźwięki. Czekam na porządną mapę z rozmieszczeniem muzyki. Na razie mam tylko 5 piosenek + kilka utworów związanych z MGS. Co do bossów to.. hmm, nie chcę wam psuć nastroju, ale poczytajcie recki w PE czy CDA. W skrócie - zapomnijcie o ciekawych bossach z MGS czy MGS3. Owszem, miałem już potyczkę z szefem, ale to było chu.jowe, dziwne i po prostu słabe. Sam filmik przed walką był ciekawszy. Może później będzie lepiej, zobaczymy. Już widzę jak biegniecie na szybko przez grę by zobaczyć zakończenie. Tu esencją jest zbieranie diamentów i marchewek. lól Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 To trochę słabo, jeżeli esencją MGSV jest zbieractwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 xdddddddddddddddddddddd już totalnie rozwiałem swoje wątpliwości, że mgs v nie jest grą dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 a powinno story które czyni lepszym człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Fajny filmik Aux - szacun za Dreamcasta (sam niedawno mojego odrestaurowałem i śmiga jak nowy), ale z tym goovnem w słoiku to już przegiąłeś Kurde, chyba się złamię i w najbliższym tygodniu zdobędę własny egzemplarz - a tak elegancko miałem wyebane na nowego Snejka... A teraz nie dość, że po raz ciul wie który przechodzę MGS3, to jeszcze Ground Zeroes muszę ponownie ukończyć, bo już zapomniałem, co tam się działo W każdym razie GZ na PS3 wygląda kozacko, więc jak PP trzyma ten sam poziom to posiadacze starych maszynek nie mają powodów do narzekań. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 No mówię jak jest. Sandbox, róbta co chceta, minerały zbierajta. 2015 ziomuś. Przecież gardzicie korytarzykiem, chcecie swobody, tego całego zbierania, ulepszania itp. Stary MGS skończył się w 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Niech odblokują mi już tego emgieesa na STEMIE bo nie wytrzymię. Czytając wasze wrażenia, czuje się, jakbym czytał o przygodach Geralta, ale z kałachem w ręku. Główny wątek gdzieś tam jest, a wy siedzicie z w łapach i odblokowujecie kolejne wieże i zbieracie flagi po Wenecji. O CO TU CHODZI XD. Po 10h z MGS2 czy MGS3 to ja już sra,łem cegłami, a tutaj na razie mamy questy jak w WoWie. Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Olaboga dali gameplay do mgsa jak oni mogli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 A teraz nie dość, że po raz ciul wie który przechodzę MGS3, to jeszcze Ground Zeroes muszę ponownie ukończyć, bo już zapomniałem, co tam się działo Przecież tam były łącznie może cztery cut-scenki. Jak można raptem tyle zapomnieć? W każdym razie GZ na PS3 wygląda kozacko, więc jak PP trzyma ten sam poziom to posiadacze starych maszynek nie mają powodów do narzekań.Noooo, wygląd wyglądem, ale z dwojga złego wolałbym, żeby gra wyglądała gorzej, ale trzymała przynajmniej te 30fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Olaboga dali gameplay do mgsa jak oni mogli. Niech dają, ale nie kosztem rozmydlania fabuły. O to mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) no ale może dlatego że mają wyebane w fabułę i bawią się dobrą grą? wiem że dla ludzi którzy grali w emgieesy tylko dla fabuły to może być mindfuck, ale +100h przeznaczone na rozbudowę bazy, sprzętu i walki z pojazdami w co-opie Peace Walkera nie należało do rzadkich wyników. Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ja nie wiem czy wy graliście w peace walkera cz też nie ale po tym szoku który wywołuje V to podejrzewam że nie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ja juz zrobilem z 10 misji fabularnych, mialem juz 2 potyczki z bossami, w tym Quiet i dalej nie pcham fabuly nie dlatego ze nie jest ciekawa, ale dlatego ze poki co mam co robic, i to co robie sprawia mase frajdy. btw. w tej grze nic oprocz zolnierzy nie trzeba zbierac, wiec nie nazwalbym tego "esencja". Zolnierzy w sumie tez lapac nie trzeba, bo jak rosnie wspolczynnik Heroism to sami dolaczaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 No i ok, taka odpowiedź mnie uspokaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi