Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Nie no tak się nahajpowałem, że 2go lecę po limitkę PS4. Mam nadzieję, że jeszcze dostanę jakąś w Media lub Saturnie. PP, Wiesiek, Bloodborn... to wszystko na mnie czeka
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Tej, ale ten temat nie ma w nazwie "SPOILER" wiec dlaczego pojawia sie info, ze ktos juz walczyl z Quiet i jeszcze nie ma czachy pod nickiem? Tylko nie pszcie, ze bylo w trailerach bo ch.uj mnie to obchodzi. Akcja z sylwanem do przewidzenia. Pisalem zeby dac paru userom jedynie opcje chowania postow w tym temacie i by nie bylo placzu. Moderka 4/10.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Tej, ale ten temat nie ma w nazwie "SPOILER" wiec dlaczego pojawia sie info, ze ktos juz walczyl z Quiet i jeszcze nie ma czachy pod nickiem? Tylko nie pszcie, ze bylo w trailerach bo ch.uj mnie to obchodzi. Akcja z sylwanem do przewidzenia. Pisalem zeby dac paru userom jedynie opcje chowania postow w tym temacie i by nie bylo placzu. Moderka 4/10. No ale dziwisz sie, skoro jest osobny temat o spoilerach, ktory kazdy olal bo admini kaza w temacie o spoilerach pisac spoiler tagiem ? Przeciez to jest bez sensu i dlatego wszyscy dalej tutaj sobie pisza. Generalnie i tak wszyscy zbieraja diamenty i ma kto przechodzi watek fabularny.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l No post sobie wisiał 20 minut zanim ktoś raczył raport wysłać. Lepiej było płakać w temacie 'łolaboga spoilery!' bo przecież każdy GSR/Admin siedzi tutaj 24/h.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l znacie jakąś fajną oferte na xbonka? czy wszedzie juz jest podobnie z cenami?
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l No post sobie wisiał 20 minut zanim ktoś raczył raport wysłać. Lepiej było płakać w temacie 'łolaboga spoilery!' bo przecież każdy GSR/Admin siedzi tutaj 24/h. To co, mam zaraportowac bansaia za spoiler, z mojego poprzedniego posta? Myslisz, ze zadziala? xD
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Nie no wiadomo, ze gsr nie wypada raportowac. Bo i tak to nie dziala hehe
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l znacie jakąś fajną oferte na xbonka? czy wszedzie juz jest podobnie z cenami? konsoleigry.pl - 209zł + 15 przesyłka.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l okej Panowie więc jutro odbieram moją ps4 i zastanawiam się - ile czasu poświęcę na niezbędne ustawienia, jakieś updaty firmware, instalacje, czy cos?
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Raczej szybko ci pójdzie. Najdłużej trwa pobieranie i instalacja nowego firmware. Reszta to pikuś, rach ciach i grasz w Metala. Sama gra tylko za pierwszym razem "przygotowuje się" i trzeba oglądać niebieski ekran z paskiem, ale to idzie tak szybko że szok. W ogóle muszę pochwalić ekipę odpowiedzialną za Fox Engine. Gra jest technicznym cudem. Nie dość że jest śliczna i płynna, to jeszcze nie ma w niej upierdliwych loadingów. Wszystko jest elegancko ukryte w helikopterze. Japońce dali radę. Edytowane 31 sierpnia 20159 l przez aux
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Panowie, odnosnie zamowienia przedpremierowego w Euro AGD: Witaj, dokładamy starań, aby gra została dostarczona w dniu premiery. Adam [Ekspert RTV EURO AGD] odpowiedział 1 godzinę temu Źródło: http://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/konami-metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-ps4.bhtml#ixzz3kNZiluGC
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Czy są osoby które zamawiały w konsoleigry i mają już zmieniony status zamówienia na przygotowanie przesyłki/wysłane. Jak mi MGS przyjdzie dopiero w środę to się chyba w du.pe ugryzę =_= Edytowane 31 sierpnia 20159 l przez chrno-x
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Zna ktoś sklep na terenie Wrocławia, który dzisiaj mi MGSa sprzeda? Grajtanio.pl na Bielany Wrocławskie.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l FOB to rozumiem, ale to drugie? Nie da się zrobić ładniejszej i płynniejszej gry
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Raczej szybko ci pójdzie. Najdłużej trwa pobieranie i instalacja nowego firmware. Reszta to pikuś, rach ciach i grasz w Metala. Sama gra tylko za pierwszym razem "przygotowuje się" i trzeba oglądać niebieski ekran z paskiem, ale to idzie tak szybko że szok. W ogóle muszę pochwalić ekipę odpowiedzialną za Fox Engine. Gra jest technicznym cudem. Nie dość że jest śliczna i płynna, to jeszcze nie ma w niej upierdliwych loadingów. Super, tyle ze animacja Snake'a, porownujac to do konkurencji, to epoka lodowcowa. Jesli chodzi o sprawy techniczne, jedynie ten element drazni, No,ale od dluzszego czasu wiadomo, zee japonczycy przestali robic zaawansowane techniczne gry.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l może w scenkach ta poprawa płynności. Raportowano że w scenkach czasem framerate spada troszkę. Ja tam do animacji nie moge sie przyczepić po zobaczeniu Ground Zeroes. Nie jest to poziom uncharted, ale jest nieźle. Edytowane 31 sierpnia 20159 l przez qraq_pk
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Ja dzwonilem do Euro Panowie, odnosnie zamowienia przedpremierowego w Euro AGD: Witaj, dokładamy starań, aby gra została dostarczona w dniu premiery. Adam [Ekspert RTV EURO AGD] odpowiedział 1 godzinę temu Źródło: http://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/konami-metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-ps4.bhtml#ixzz3kNZiluGC Ja dzwoniłem do Euro w celu sprawdzenia statusu limitki. Odpowiedzieli, że wszystko ok dzisiaj po południu powinnem dostać maila,a jutro mogę odbierać
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Zna ktoś sklep na terenie Wrocławia, który dzisiaj mi MGSa sprzeda? Grajtanio.pl na Bielany Wrocławskie. Dzwoniłem, wszystko mają sprzedane, dostawa dopiero jutro popołudniu. Raczej szybko ci pójdzie. Najdłużej trwa pobieranie i instalacja nowego firmware. Reszta to pikuś, rach ciach i grasz w Metala. Sama gra tylko za pierwszym razem "przygotowuje się" i trzeba oglądać niebieski ekran z paskiem, ale to idzie tak szybko że szok. W ogóle muszę pochwalić ekipę odpowiedzialną za Fox Engine. Gra jest technicznym cudem. Nie dość że jest śliczna i płynna, to jeszcze nie ma w niej upierdliwych loadingów. Super, tyle ze animacja Snake'a, porownujac to do konkurencji, to epoka lodowcowa. Jesli chodzi o sprawy techniczne, jedynie ten element drazni, No,ale od dluzszego czasu wiadomo, zee japonczycy przestali robic zaawansowane techniczne gry. Sama animacja chodzenia? Spoko, ale mało która gra w ogóle dysponuje takim wachlarzem tak dużej ilości animacji w zależności od pozycji Big Bossa. Połóż się nim na ziemi, wyciągnij pistolet i celując się nim przemieszczaj, obracając przy tym kamerą.