Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

Opublikowano

wow ale zayebista opcja z tą kontrą

muszę na żywo spróbować jak to działa

duszenie niczym boss już mam opanowane i nawet raz musiałem je wypróbować :)

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 468,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD  

Opublikowano

Gierka doszla, czas dokończyć to, co zaczęło się w PW..

I'm an angel of peace. I'll be watching over you...

Opublikowano

Patch zepsuł iDroida. Wcześniej działał idealnie, płynnie, a teraz występuje upierdliwy loading.

Opublikowano

Tez to zauazylem. Ale sprobuj odpalic gre offline i zobacz czy idroid nadal spowolnione?

Opublikowano

a ogólnie da się zalogować na serwer? bo chciałbym sobie save przenieść z gz

Opublikowano

Offline działa szybko.

Wkurzyłem się chciałem importować sejw z ground zero ale aby to zrobić muszę wpierw uruchomić mgs ground zero którego na dysku nie mam od roku. Ściąganie z psn to żart więc sobie ten ficzer podaruje:)

Opublikowano

Hmmm... to trochę głupie, bo ja mam GZ na PS3, a Phantom Pain planuję zakupić na PS4. Czytałem, że bez problemu przeniosę save pomiędzy konsolami, ale po co prośba o uruchomienie GZ?

Opublikowano

kiedy mozna uploadowac tego save'a? po prologue? btw jakie imie wpisywaliscie? swoje? wiadomo kiedy ;)

Opublikowano

Ja wpisałem "Tylko XBOX" :f

Opublikowano

Cutscenka przed ekranem tytułowym i już osr,ałem majty :fsg:

V HAS COME TO

Opublikowano

MGS doszedl, ale ojepalem z grilla 3 karkowy, 2 kielby + 3 browary i nie mam sily grac :'(

Opublikowano

Od północy prawie 20 godzin ograne, 6% na liczniku. Gra się świetnie, poza drobnymi bugami nie mam się do czego przyczepić. Baza Mama ma klimat, salutujące Psy robią robotę. I w końcu

znalazłem DD, cóż za fajne psisko ;)

Mała chińska Japończyk wiedział, jak się pożegnać z graczami.

Opublikowano

Sku.r.wiale serwery sony, 420 mb bedzie mi pobierac 2h na laczu 40/8 mb. Ide zaplakac[emoji29]

Opublikowano

ja właśnie sie spodziewałem że patch może iść nie wiadomo ile dlatego rano go zapuściłem i poszło odrazu. ale może wtedy jeszcze większość ludzi nie miała kupionej gry, a teraz wieczorem pewnie wszyscy sie rzucili

Opublikowano

Czyżby o 19 była gdzieś spora premiera? Przed 19 zasuwało 5,5 MB/s, czyli na pełnej koorwie, a od niedawna 1-2 MB/s i w sumie od 18:42 pobrało tylko 7GB ;/. Jaka bieda.

Opublikowano

Wlasnie wracam z saturna ze swoją kopią

Nawet mape dali jal w gta v

Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Prolog rzeczywiście urywa tyłek i trzyma w napięciu od początku do końca. Wow. Teraz czas na Afganistan. Póki co zapowiada się świetnie ;)

Opublikowano

pierwsza godzina gry.....jezus maria.....JEZUS maria, wiem wiem, ze to tylko wyhylanie galki do przodu przez wiekszosc czasu ale rezyseria, napiecie, zakrecenie falubarne WOW

Opublikowano

Mam pierwszy smaczek..

w prologu jest polak i mowi cos w stylu "no wes" podczas przepychania sie. myslalem ze sie przeslyszalem, ale jednak nie.

PS
Giera mnie miazdzy z min na minute. Kojima mistrz. Jaranko mam straszne   :obama:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Mam pierwszy smaczek..

w prologu jest polak i mowi cos w stylu "no wes" podczas przepychania sie. myslalem ze sie przeslyszalem, ale jednak nie.

PS

Giera mnie miazdzy z min na minute. Kojima mistrz. Jaranko mam straszne   :obama:

Ja także to zauważyłem, ale u mnie było

"Proszę cię" mówione przez kobietę  :D Faza