Gość Rozi Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 GMP. Miśki kolorowe - w której misji znajdę chłopa, dzięki któremu można fultonować kontenery? Bo chyba pominąłem go Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Ile jest głównych misji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) 31 Edytowane 3 Września 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 GMP. Miśki kolorowe - w której misji znajdę chłopa, dzięki któremu można fultonować kontenery? Bo chyba pominąłem go Misja 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 po misji 31 to koniec gry? te kolejne chaptery to normalnie dalsza gra czy taki dodatek na sile? bo byly normalne napisy i sam nie wiem co o tym sadzic Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 31 To wcale nie jestem tak daleko, muszę się skupić na tych misjach dzisiaj, bo chyba za dużo side opsów robiłem ostatnio, olewając wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zielakpl 8 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Co do Kiefera to przypominam film "Telefon" gdzie grał tylko samym głosem i było to świetne wina bardziej po stronie, Kojimy że nie dał mu się wykazać w scenkach (za to na kasetach już jest bardziej rozmowny) Też bardzo wkvrwia mnie brak fultona na pojazdy i kontenery, mimo że zawinąłem jednego jeepa do bazy to nie mogę go wybrać przed misją a po MB normalnie sobie nim jeżdżę ale jeszcze trochę, zaraz będę miał odpowiedni level żeby go ulepszyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Czytalem artykul o historii serii w pixelu wiec chyba nie jestem do konca taki zielony? nie wiem co oni tam w tym pixelu napisali ale chyba dosyć słaby to był artykuł skoro dziwi cie "jakiś facet" w płomieniach - to nie jakiś facet tylko bardzo konkretny facet nawiązujący do innej części a tym bardziej "dziewczynka w worku" - to nawet nie jest dziweczynka, tylko też nawiązanie do innej części w spoilerze wyjaśnienie dla ciebie co to za facet i dziewczynka (nie czytaj jeśli chcesz ograć poprzednie MGSy i sam zobaczyć) facet to volgin - główny przeciwnik MGS3, boss i główny zły, którego snake zabił na końcu i spalił się on w wybuchu metal geara, w piątce wraca jako "trup" z wtopionymi ciało pociskami i pasami amunicji które miał na sobie w momencie wybuchu dziewczynka to chłopak, młoda wersja psycho mantisa - bossa z MGS1, gościa który miał moce telekinezy i telepatii i wyprawiał cuda z graczem, w masce chodzi bo ma oszpeconą twarz ognisty volgin jest prawodpodobnie jakąś wizją i halucynacją stworzoną właśnie przez dzieciaka w masce, podobnie wszystkie inne magiczne efekty jak ognisty koń albo ognisty wieloryb więc mimo że scena nadal jest dosyć kosmiczna dla osoby nieobeznanej w temacie (mgs jest pełny nadprzyrodzonych mocy) to jednak same postacie są bardzo konkretne i nie są to jakieś randomowe cudaki jeszcze pare dni temu dostales okresu bo ktos nie pisal co jest w spoilerach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Czytalem artykul o historii serii w pixelu wiec chyba nie jestem do konca taki zielony? nie wiem co oni tam w tym pixelu napisali ale chyba dosyć słaby to był artykuł skoro dziwi cie "jakiś facet" w płomieniach - to nie jakiś facet tylko bardzo konkretny facet nawiązujący do innej części a tym bardziej "dziewczynka w worku" - to nawet nie jest dziweczynka, tylko też nawiązanie do innej części w spoilerze wyjaśnienie dla ciebie co to za facet i dziewczynka (nie czytaj jeśli chcesz ograć poprzednie MGSy i sam zobaczyć) facet to volgin - główny przeciwnik MGS3, boss i główny zły, którego snake zabił na końcu i spalił się on w wybuchu metal geara, w piątce wraca jako "trup" z wtopionymi ciało pociskami i pasami amunicji które miał na sobie w momencie wybuchu dziewczynka to chłopak, młoda wersja psycho mantisa - bossa z MGS1, gościa który miał moce telekinezy i telepatii i wyprawiał cuda z graczem, w masce chodzi bo ma oszpeconą twarz ognisty volgin jest prawodpodobnie jakąś wizją i halucynacją stworzoną właśnie przez dzieciaka w masce, podobnie wszystkie inne magiczne efekty jak ognisty koń albo ognisty wieloryb więc mimo że scena nadal jest dosyć kosmiczna dla osoby nieobeznanej w temacie (mgs jest pełny nadprzyrodzonych mocy) to jednak same postacie są bardzo konkretne i nie są to jakieś randomowe cudaki jeszcze pare dni temu dostales okresu bo ktos nie pisal co jest w spoilerach. w spoilerze jest koniec zdania zaczętego przed spoilerem. w dodatku jest to bardzo ogólny spoiler. głębiej jest opisany drugi spoiler który dokładniej wyjaśnia sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 koncowka zdania brzmi "skoro dziwi cie ze..."zamiast pisac farmazony o "ogolnych spoilerach" itd, po prostu pisz o cyzm jest, tak jak prosiles sam. ogolny czy nie, nie dowiem sie z "skoro dziwi cie ze...", a dopiero po kliknieciu w niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) odnosiłem sie do wczesniejszej rozmowy z havenem, jak czytasz wybiórczo i nie wiesz o co chodzi to nie moj problem spoiler dotyczy zdziwienia havena na temat dwóch postaci w czasie prologu Edytowane 3 Września 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Bardzo dziekuje yano za wyjasnienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gospodarz 1 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Witam. Kto kto przechodzi gre z wyłąconym Reflex Mode? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 odnosiłem sie do wczesniejszej rozmowy z havenem, jak czytasz wybiórczo i nie wiesz o co chodzi to nie moj problem spoiler dotyczy zdziwienia havena na temat dwóch postaci w czasie prologu ziomeczku - zaczniesz mi placic 20/h to chetnie bede siedzial 8 godzin dziennie czytajac wszystkie tematy od deski do deski. ale zanim to sie stanie, to bede czytal co chce, i jesli trafiam na twoj spoiler, to chce wiedziec o czym jest. miej okruchy szacunku do samego siebie i badz slowny, skoro sam zaczales. tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Szkoda, ze gdy zginiemy tracimy wszystkie surowce/kasety, które zdobyliśmy podczas misji i trzeba to wszystko zbierać od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Jakiego kompana najbardziej lubicie uzywac? jak na razie pies jest zayebiscie sneaking, ale nie mam jeszcze quiet Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Dramat w jednym akcie: mesjasz znajduje się obecnie 5 km ode mnie i nie mam go jak odebrać Ból dupy prawie taki sam jak wczoraj gdy odpaliłem nadkonsolę, a w liście znajomych online wszyscy cisnęli jak jeden mąż w MGS-a. Wszyscy oprócz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Chyba mam bład? nie moge znalezc helikoptera, nigdzie w pierwszej misji ! zadanie wykonanie i dostaje tylko info "go for the RV" ale gdzie to jest? na mapie nic nie ma ? Milera zabrał Chcialem jeszcze pobiegac i po farmic, a teraz mam zonka. Edytowane 3 Września 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 DD najczęściej ale w sumie w trakcie misji zmieniam w zależności od potrzeb. Pole minowe trzeba odminowac to piesek a jak szybko przemieścić to konika wzywam etc Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Chyba mam bład? nie moge znalezc helikoptera, nigdzie w pierwszej misji ! zadanie wykonanie i dostaje tylko info "go for the RV" ale gdzie to jest? na mapie nic nie ma ? Milera zabrał Chcialem jeszcze pobiegac i po farmic, a teraz mam zonka. Może "go to LZ" landing zone. Ale chyba musisz wezwać z Idroida helikotper. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Chyba mam bład? nie moge znalezc helikoptera, nigdzie w pierwszej misji ! zadanie wykonanie i dostaje tylko info "go for the RV" ale gdzie to jest? na mapie nic nie ma ? Milera zabrał Chcialem jeszcze pobiegac i po farmic, a teraz mam zonka. Może "go to LZ" landing zone. Ale chyba musisz wezwać z Idroida helikotper. To nie jest GZ. W pierwszej misji nie da sie wezwać chopera. Ja nie wsiadłem od razu i teraz nie widzę innej opcji ukończenia misji Mam za duzo stuffu, by teraz rezygnować. Musze znaleźć punkt RV, gdzie czeka na mnie choper. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Myslalem ze MGS z otwartym swiatem nie wypali, ze lepszy korytarzyk z cinema experience a jednak nie. W to sie masakrycznie dobrze gra, zbieranie surowcow, rozbudowa bazy, gra starczy na bardzo bardzo dlugi czas a bedzie jeszcze online ktory moze byc tak samo epicki jak ten z Tlou czy GOW. Zrobilem dopiero 6 glownych misji a mam juz nabite 20+h. Do pelni szczescia brakuje mi jeszcze jedna kaseta ktora chetnie bym sobie ustawil na przyloty helikoptera (a ktorej pewnie nie bedzie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ptasiek 8 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Co myślicie o spotkaniach ze Skulls unit? Jak dla mnie to są dosyć irytujące. Zapierdziela to to za szybko i chyba tylko bazooki są cokolwiek im w stanie zrobić. Swoją drogą przypomniał mi się pewien filmik. Tylko tytuł zmienić na "My MGS V The Skulls unit tactic" (na poziomie misji 28) doszedłem własnie do doliny z 4 Skullsami-snajperkami. Ni się przekraść ni to to zatłuc. A porady znalezione w necie w stylu weź konia i przejedź koło nich przestają działać w momencie postrzału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 U mnie DD jest cały czas małym szkrabem, zrobione 10 głównych misji i prawie większość pobocznych, kiedy on urośnie ?;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ptasiek 8 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) U mnie DD jest cały czas małym szkrabem, zrobione 10 głównych misji i prawie większość pobocznych, kiedy on urośnie ?;/Mi dorosł po zrobieniu kilku misji głównych i w miarę regularnym wracaniu do bazy. W międzyczasie miałem ze 2 scenki z jego dorastania. Edytowane 3 Września 2015 przez Ptasiek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi