Hela 1 962 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Pękła misja 31 po 35 godzinach. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 No właśnie miałem pisać, że już stajesz się irytujący z tymi filmami. Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 kule bele mecze sie w 6 misji - nie potrafie przejsc niepostrzezenie, a jak juz wdaje sie w konflikt to posilki przybywaja nieskonczenie z HQ, jakies rady? To na razie najlepsza misja wg. mnie. Długa (nie wziałem konia a jest daleki landing zone). Długo z buta, kilka posterunków. Później pierwsza baza (świetna), później ta druga główna. No mega misja. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 pierwsza baza w sensie ta instalacja paneli slonecznych z ta kilkupietrowa konstrukcja? do drugiej bazy dostalem sie z rana zaproponowana opcja czyli poszedlem lewa strona, a nie prawa - latwiej w ogole jakies porady by zolnierze nie wzywali wsparcia w nieskonczonosc z HQ? wybijam w pierwszej kolejnosci tych z radiem na plecach ale i tak czesto to nie wystarcza, czesto tez przekazniki satelitarne do komunikacji sa w srodku kompleksu wiec zanim dojde do nich z c4 by je wysadzic tez mnie ktos zauwazy Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 (edytowane) pierwsza baza w sensie ta instalacja paneli slonecznych z ta kilkupietrowa konstrukcja? do drugiej bazy dostalem sie z rana zaproponowana opcja czyli poszedlem lewa strona, a nie prawa - latwiej w ogole jakies porady by zolnierze nie wzywali wsparcia w nieskonczonosc z HQ? wybijam w pierwszej kolejnosci tych z radiem na plecach ale i tak czesto to nie wystarcza, czesto tez przekazniki satelitarne do komunikacji sa w srodku kompleksu wiec zanim dojde do nich z c4 by je wysadzic tez mnie ktos zauwazy Ta baza z mostem gdzie pierwszy raz widać Amida. Edytowane 4 września 2015 przez ListuniO Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 to ta ktora opisalem przeciez z tego co kojarze Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 to ta ktora opisalem przeciez z tego co kojarze To chyba nie zauwazyłem paneli słonecznych:P Cytuj
da$io 110 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Gra premiuje stealth ale w niektórych miejscach nayebali tych głupków tyle,że ze złości walę headshoty. Poza tym te tłumiki...ahh.. z plastiku czy co? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Też wczoraj do 2 w nocy męczyłem 6 misję i szkoda, że dopiero pierwsza tak powiedzmy rozbudowana do tej pory poza prologiem. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 No właśnie miałem pisać, że już stajesz się irytujący z tymi filmami. no właśnie dlatego zrobiłem damage control w formie przeprosin :czesc: Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Tłumiki można sobie uzupełnić zamawiając Supply Drop z amunicją Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 (edytowane) ehh własnie szybko kończące się tłumiki to wynik dobrego wyważenia gry. W MGS3 tłumiki się kończyły, choć powili, ale uważni gracze znajdowali dodatkowe pochowane i dzieki temu całą gre można było przejść strzelając usypiającymi w głowę. Bez tych dodatkowych robiło się wiele trudniej. W MGS4 był kompletny brak wyważenia i można było sobie po prostu wejść do skepiku drebina i kupić co trzeba w parę sekund - gra łatwa jak spacer po parku i efekt końcowy - nudy że ja pierdzelę. W MGS5 - za to można robic co się chce, ale sa konsekwencje i haczyki. Chcesz stealth i headshoty? - proszę bardzo, ale wróg po czasie się skapnie co wyprawiasz i będą nosić hełmy, zbroje... Chcesz na głośno - prosze bardzo! - strzela się świetnie i można spokojnie czyścić bazy na rambo - ale się trzeba przygotować ze sprzętem do sytuacji. Tłumiki lub amunicja się kończą? zamów zrzut! ale to potrwa z minutę i wymusza to patrzenie w przyszłość. ("o, tutaj będzie ciężko to zamówię sobie ammo bo jak się zacznie zadyma to mi może zabraknąć") Dodatkowo - najbardzie przydatne narzędzia są początkowo niedostępne co wymusza kreatywne wykorzystywanie tego co się ma a nie jak w MGS4 że kupię sobie 10 armat na każdą okazję i lecimy!. Bardzo dobre wyważenie wg mnie. Edytowane 4 września 2015 przez qraq_pk Cytuj
Gość Soul Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Jak widzę, że kończy się ammo i tłumik, to robię sobie zrzut w miejsce gdzie będę za te 2-3 minuty, tak żeby nie stać w miejscu i nie czekać jak pajac Tylko płynnie łyknąć, ta gra ma ogromne możliwości, sztuka to przestać myśleć szablonowo a będzie Ci wynagrodzone. 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Dzięki za ostrzeżenie przed tym typem rozsyłającym na PW spoilery. Dziś przeglądam maila w phonie i patrze prywatna wiadomość, ale jak zobaczyłem nick usera to od razu lampka zaświecona i poszło do kosza. Poza tym mam pytanko - sowieci zaczęli nosić hełmy przez co nie da się ich uśpić (wabie ich więc po czym ogłuszam cqc). Da się ulepszyć jakoś nasz pistolet aby strzałki przeszyły hełm? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Ja nic nie dostałem . Też chce spoiler na pw Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 (edytowane) Poza tym mam pytanko - sowieci zaczęli nosić hełmy przez co nie da się ich uśpić (wabie ich więc po czym ogłuszam cqc). Da się ulepszyć jakoś nasz pistolet aby strzałki przeszyły hełm? Z tego co wiem - nie. Ja staram się usypiać tych w hełmach strzałem w inna część ciała jeśli jest czas albo celować od przodu w twarz. Zauważyłem też że można wysłać najemników z bazy matki na misję sabotowania dostaw sprzętu dla ruskich - m. in hełmów. Pewnie to sprawi że hełmów na głowach będzie mniej. Edytowane 4 września 2015 przez qraq_pk Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Ja nic nie dostałem . Też chce spoiler na pw I tak nie zrozumiesz. Skończyly mi się baloniki to wystrzeliwania ludków do bazy, jak je uzupełnić? Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 zamawiasz supply drop z bazy przez idroida Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Tak jak tlumiki - zamów Supply Drop z Ammo/Fulton. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Nie wiem czy to bug, ale dwukrotnie zamowilem ten supply drop i odnowil tylko ammo, bez balonow. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 a to ciekawe, mi chyba odnawiał balony. jestem prawie pewien. Może to się odblokowuje dopiero od któregoś poziomu jednego z teamów? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Nie wiem, w 5 misji mi zabraklo to zrobilem drop ale nie odnowil, potem chyba to samo w misji 6. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Co ta Quiet odpierdala w Helikopterze jak mamy wysoki poziom więzi to ojejku xD Młodszych onanistów proszę o nie zaglądanie do spoilera Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 Mi odnawia tłumiki dopiero jak się wszystkie skończą zarówno w pistolecie jak i w broni długiej. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 o fuck Quiet O_o mam nadzieje, ze jakims patchem tego nie stonuja :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi