Ptasiek 8 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Wie ktoś czemu niektóre misje poboczne można wykonywać ponownie? Większość po zaliczeniu jest na szaro - nie można ich wybrać, mam kilka misji które są zaliczone a można je wybrać ponownie. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Zastanawia mnie, czy mogę wielokrotnie importować save z GZ. Grę właściwie tylko "przeszedłem" i mam tylko 7%. Teraz pozbierałbym sobie jakichś więźniów/strażników i kasety, no i zastanawiam się, czy po jednym już imporcie mogę robić kolejne, które będą mi dodawać itemki w MGSV? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 podpinam sie bo GZ skonczylem jedynie misje glowna i nawet nie dotykalem innej zawartosci Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Pewnie można, bo opcja nie znika z menu. Pewności oczywiście nie mam.Satysfakcja z wykonania 6 misji za pierwszym razem na rangę "S" i codename Foxhound przy ocenie Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Po obejrzeniu cutscenki z Panią Quiet całkowicie zmieniłem zdanie na temat głosu Kiefer'a - koleś pokazał, że gdyby Hideo dał mu więcej kwestii to by totalnie zaorał innych aktorów swoją jakością. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Jak ktoś już przeszedł to polecam zobaczyć co wycięto z zakończenia. Nie wiem czy to Kojima nie dotrzymywał terminów czy Konami to stare skąpe dziady ale... to jest sku,rwysyństwo ponad miarę. Brak słów. Jedyny powód dla którego nie ma jeszcze grubszej afery jest taki, że większość tej gry nie przeszła (w tym pewnie większość recenzentów). Miałem pisać coś więcej o zakończeniu ale już mi się chyba nie chce po tym co widziałem. Jak ktoś ogląda uważnie prolog i potrafi miarę kojarzyć co słyszy to największy twist jest do przewidzenia. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Chapter 2, misja z... odzyskaniem pewnej rzeczy z hangaru w ktorym pracowal Emmerich Po tej misji dostaniesz mozliwosc wytworzenia tej rzeczy Mógłbyś pokazać jak wygląda to z rogiem? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Chapter 2, misja z... odzyskaniem pewnej rzeczy z hangaru w ktorym pracowal Emmerich Po tej misji dostaniesz mozliwosc wytworzenia tej rzeczy Mógłbyś pokazać jak wygląda to z rogiem? Oczywiscie ze bym mogl btw. znalazlem goty kawalek XD 3 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Hehe nowa nazwa gry Mesjasz Gear Solid V Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 (edytowane) "Sandbox" nabrał dla mnie nowego znaczenia podczas grania w V. Przecież podejście sandboksowe do misji w takim GTA V czy Wiedźminie to niesmaczny żart przy nowym MGSie. Ilość skryptów ograniczona do minimum, można przechodzić na rambo, można na szpiega, można przejść niechcący, można przejść na sto głupich i mądrych sposobów. Uważam, że jest to cudowne. Btw, robię misję Honey Bee . Daleko jeszcze do Quiet ? Edytowane 5 września 2015 przez ragus Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Szykie pytanie do misji 31 Jak do $#!%@% unikać skoków tego dziada? Zaczyna tak robić pod koniec walki, włącza się zwolnienie czasu, pojawia się Psycho Mantis i zaczyna ładować laser. Raz udało mi się to przeżyć waląc rakietą w Mantisa- problem taki że mnie to też mocno zabolało. Chwilę potem skoczył dziad znowu. Pobiegłem mu między nogi i laser mnie trafił jak byłem już za nim..... Podczas poprzednich walk łapał mnie tym skokiem podczas przeładowywania. Pomóżcie bo już chyba 2 godzinę siedzę nad nim. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 (edytowane) Szykie pytanie do misji 31 Jak do $#!%@% unikać skoków tego dziada? Zaczyna tak robić pod koniec walki, włącza się zwolnienie czasu, pojawia się Psycho Mantis i zaczyna ładować laser. Raz udało mi się to przeżyć waląc rakietą w Mantisa- problem taki że mnie to też mocno zabolało. Chwilę potem skoczył dziad znowu. Pobiegłem mu między nogi i laser mnie trafił jak byłem już za nim..... Podczas poprzednich walk łapał mnie tym skokiem podczas przeładowywania. Pomóżcie bo już chyba 2 godzinę siedzę nad nim. Po prostu trzymaj się blisko klifów (najlepiej przy miejscu gdzie stoi czołg) i chowaj za kamieniem/skałą/ściana. Edytowane 5 września 2015 przez Hela Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Szykie pytanie do misji 31 Jak do $#!%@% unikać skoków tego dziada? Zaczyna tak robić pod koniec walki, włącza się zwolnienie czasu, pojawia się Psycho Mantis i zaczyna ładować laser. Raz udało mi się to przeżyć waląc rakietą w Mantisa- problem taki że mnie to też mocno zabolało. Chwilę potem skoczył dziad znowu. Pobiegłem mu między nogi i laser mnie trafił jak byłem już za nim..... Podczas poprzednich walk łapał mnie tym skokiem podczas przeładowywania. Pomóżcie bo już chyba 2 godzinę siedzę nad nim. Po prostu trzymaj się blisko klifów (najlepiej przy miejscu gdzie stoi czołg) i chowaj za kamieniem/skałą/ściana. Przelazłem. Skoczył raz- trafienie go w głowę rakietą zatrzymało ładowanie lasera (railguna?). Pomógł trochę strój do walki. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Ja pier.dolę. Mam jakiś stary tv LCD i nic nie widzę w nocy. Nie mogę ustawić tv zaraz poleci przez balkon. Początek elektryzujący, jak włączam MGS to wkręcam siebie w świat Kojimy, nie wybrzydzam. Są tu postaci z kosmosu ale ja lubię takie podróże. Tylko kur.wa jak ja mam grać? Zróbcie screena jak u was gra w nocy wygląda. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 "Sandbox" nabrał dla mnie nowego znaczenia podczas grania w V. Przecież podejście sandboksowe do misji w takim GTA V czy Wiedźminie to niesmaczny żart przy nowym MGSie. Też bym chciał, żeby Geralt zakładał karton podkradając się do Kuroliszka. Miał snajperską różdżkę, aby odyebać Skur.wiela Juniora z drugiego końca Oxenfurtu. Płotka zagryzała strażników, a tych lepszych się teleportowało do Kaer Morhen, by przerobić na Szmaragdowe Wilki. 5 Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 i jak tu ma się hype nie udzielać https://www.youtube.com/watch?v=vt810-bgaPI 2 Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Jak mi powiesz, w jaki sposób wyciągnąć save z PS3 i przetransportować go do Ciebie to mogę Ci podrzucić swój. PS+ nie mam, więc chmura w grę nie wchodzi. Co do pytania kolegi ragus z poprzedniej strony jeszcze 5 misji Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 podpinam sie bo GZ skonczylem jedynie misje glowna i nawet nie dotykalem innej zawartosci Zrobiłem ze dwie misje i zobaczymy, czy pewne postacie zaczną się pojawiać jako wolontariusze w bazie . Cytuj
Meser 12 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Ja pier.dolę. Mam jakiś stary tv LCD i nic nie widzę w nocy. Nie mogę ustawić tv zaraz poleci przez balkon. Początek elektryzujący, jak włączam MGS to wkręcam siebie w świat Kojimy, nie wybrzydzam. Są tu postaci z kosmosu ale ja lubię takie podróże. Tylko kur.wa jak ja mam grać? Zróbcie screena jak u was gra w nocy wygląda. noktowizore się kłania Cytuj
Gospodarz 1 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Czy to sekret? ;>Gra sobie teraz i jestem w ACC, oglądam sobie zdjęcia z mother base, lookam na quiet, chcę wyjżeć przez okno śmigłowca, to po prawej stronie BIG BOSSA, ale nie w widoku FPP, tylko po prostu przybliżając wciśniętym R3... I CO WIDZĘ?? Polecam sprawdzić każdemu, odkryte przypadkiem. Cytuj
gandi77 23 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Kawałki wokalne,które były na zwiastunach w grze też są obecne? Cytuj
Gospodarz 1 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Czy to sekret? ;> Gra sobie teraz i jestem w ACC, oglądam sobie zdjęcia z mother base, lookam na quiet, chcę wyjżeć przez okno śmigłowca, to po prawej stronie BIG BOSSA, ale nie w widoku FPP, tylko po prostu przybliżając wciśniętym R3... I CO WIDZĘ?? Polecam sprawdzić każdemu, odkryte przypadkiem. A właśnie, cały trik działa tylko w nocy. Jeżeli ktoś już zna to ok Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Kawałki wokalne,które były na zwiastunach w grze też są obecne? Właśnie chyba nie Szkoda bo bym tego słuchał Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Zakupy dzis zrobione. W pare dni wszystko praktycznie wyprzedane pomimo wysokich cen Na dobry koniec fucki dla Konami przed ich wejsciem do wieżowca 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi