LiŚciu 1 330 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Ano, piękna misja. Z tej kasety cieszyłem się jak głupi. Gra roku. Nareszcie koniec! Pokonałem finałowego bossa (rewelacja), obejrzałem cutscenkę (też rewelka), no a potem weszły napisy i się okazało... (lekki spojler) że to tylko koniec pierwszego sezonu, hehe. Piszę sezonu nie chapteru, bo Kojima nawrzucał do gry serialowe rozwiązania. Zastanawiałem się podczas gry gdzie się podziały niektóre cutscenki z trailerów. No i teraz wiem że one będą w dalszej części. Szacun dla Kojimy/Konami że jest tu tyle godzin zabawy. I to na razie sam single player, jestem pod wrażeniem. Będzie co omawiać przez najbliższe miesiące, strasznie mnie ciekawi które misje uznacie za najlepsze, co sądzicie o niektórych wątkach, postaciach itd. Możesz rozwinąć to co dałeś w spojler??? Chodzi mi o kolejny sezon?? Czyli będzie kolejny metal czy ta gra jeszcze ma w sobie coś wiećej po napisach? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 @wet Git, myślałem że coś z Peace Walkera mi umknęło. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Ano, piękna misja. Z tej kasety cieszyłem się jak głupi. Gra roku. Nareszcie koniec! Pokonałem finałowego bossa (rewelacja), obejrzałem cutscenkę (też rewelka), no a potem weszły napisy i się okazało... (lekki spojler) że to tylko koniec pierwszego sezonu, hehe. Piszę sezonu nie chapteru, bo Kojima nawrzucał do gry serialowe rozwiązania. Zastanawiałem się podczas gry gdzie się podziały niektóre cutscenki z trailerów. No i teraz wiem że one będą w dalszej części. Szacun dla Kojimy/Konami że jest tu tyle godzin zabawy. I to na razie sam single player, jestem pod wrażeniem. Będzie co omawiać przez najbliższe miesiące, strasznie mnie ciekawi które misje uznacie za najlepsze, co sądzicie o niektórych wątkach, postaciach itd. Możesz rozwinąć to co dałeś w spojler??? Chodzi mi o kolejny sezon?? Czyli będzie kolejny metal czy ta gra jeszcze ma w sobie coś wiećej po napisach? Tak, chodziło mi o to że napisy to dopiero połowa gry. Mam tylko 38% zaliczenia. Teraz, po napisach końcowych, dostaję kolejne zadania - główne i drobne. Pisali tu chłopaki że niestety są to w większości zmodyfikowane powtórki starych misji. Na przykład masz przejść starą misję po cichu, albo bez wsparcia i broni. Czekam przede wszystkim na dalsze losy Quiet, nowe cutscenki. Pojawi się też w końcu true ending, który jest mocarnym twistem (wiem bo już obejrzałem na YT). Czyli po prostu po napisach grasz dalej. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 @aux W Chapter 2 nie musisz robic powtorek tych misji wystarczy robic nowe misje oznaczone zlota kropka ( w wiekszosci Side Ops ) aby zobaczyc True Ending. Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 (edytowane) Ano, piękna misja. Z tej kasety cieszyłem się jak głupi. Gra roku. Nareszcie koniec! Pokonałem finałowego bossa (rewelacja), obejrzałem cutscenkę (też rewelka), no a potem weszły napisy i się okazało... (lekki spojler) że to tylko koniec pierwszego sezonu, hehe. Piszę sezonu nie chapteru, bo Kojima nawrzucał do gry serialowe rozwiązania. Zastanawiałem się podczas gry gdzie się podziały niektóre cutscenki z trailerów. No i teraz wiem że one będą w dalszej części. Szacun dla Kojimy/Konami że jest tu tyle godzin zabawy. I to na razie sam single player, jestem pod wrażeniem. Będzie co omawiać przez najbliższe miesiące, strasznie mnie ciekawi które misje uznacie za najlepsze, co sądzicie o niektórych wątkach, postaciach itd. Możesz rozwinąć to co dałeś w spojler??? Chodzi mi o kolejny sezon?? Czyli będzie kolejny metal czy ta gra jeszcze ma w sobie coś wiećej po napisach? Tak, chodziło mi o to że napisy to dopiero połowa gry. Mam tylko 38% zaliczenia. Teraz, po napisach końcowych, dostaję kolejne zadania - główne i drobne. Pisali tu chłopaki że niestety są to w większości zmodyfikowane powtórki starych misji. Na przykład masz przejść starą misję po cichu, albo bez wsparcia i broni. Czekam przede wszystkim na dalsze losy Quiet, nowe cutscenki. Pojawi się też w końcu true ending, który jest mocarnym twistem (wiem bo już obejrzałem na YT). Czyli po prostu po napisach grasz dalej. Tych głównych misji do napisów jest bodajże 31. A to o czym piszesz po napisach do końca gry ale głównych ile jest jeszcze? I drugie pytanie, czy ta część główna do napisów to zamknięta historia czy trzeba zrobić wszystkie (przed i po napisach) żeby ukończyć grę? Edytowane 7 września 2015 przez ListuniO Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Misja numer 8 o ja pie,rdolę infiltracja wioski, znalezienie kasety z The Final Countdown, położenie ładunków c4 na drodze i rozwalenie nimi nadjeżdzajacego czołgu, następnie naku,rwianie bazooką do drugiego i chowanie się przed nim w górach, a na końcu pościg na koniu za jeepem z dowódcą i nakur,wianie z bazooki na koniu. NA KONIU. Gra roku. Wczoraj ograłem tą misję. Po cichu przemknąłem między strażnikami i co słyszę? "It's a final countdown..." Buch i kaseta ląduje w walkmanie. Zgarniam plany, słyszę, że jedzie ekipa. Zastanawiam się co zrobić. Fultona jeszcze nie mam dostosowanego do łapania ciężkich rzeczy. Może podłożyć ładunki? Albo poczekać i zinfiltrować obóz? Potem patrzę, a obok mnie stoi moździerz Szybko posłałem w objęcia Morfeusza kilku gości w pobliżu i jedziemy z koksem. Zanim zorientowali się co ich trafiło mnie już nie było. Uwielbiam tą swobodę w rozwiązywaniu misji. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Ogólnie muza rozpierdala, nie ma to jak na jakaś fajną zadymę odpalić sobie coś gustownego Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 No ja właśnie wczoraj znalazłem: kawałek Rebel Yell Świetnie się gra przy takich klasykach Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Take on Me i support mojego śmigłowca z gutlingiem i rakietami na bazę pełną wrogów jest przekomiczne xD Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 U mnie ciągle 'take on me' na glosnikach helikoptera robi klimacik. Czasem dziewczyna podgląda co tam dzieje się na ekranie i mówi że całkiem śmieszna ta nowa gra xd Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 20 misja niczym w Snake Eaterze, uuuuuuu. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 u mnie w helikopterze rebel yell, a na rozpierduche zapuszczam kids from america. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Szkoda niektorych piosenek ze maja takie pozne "(pipi)niecie" temu u mnie na tapecie Rebel Yell . Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 (edytowane) W ogole w bazie matce w wiezieniu gdzie siedzi quiet Lecą rozne piosenki. Jakiez bylo moje zdziwienie gdy uslyszalem temat przewodni ze snake eatera. Odrazu mega klimat wskoczył az przesiedzialem tam pare minut zebt posłuchać do konca Edytowane 7 września 2015 przez Yano Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 W której misji i w którym miejscu można znaleźć kasetę Europe - The Final Countdown? Chyba przegapiłem ja Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 8, w jednym z ostatnich domów. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 z tego co pamietam w pierwszej miesji w której gra podpowiada użycie rakiet, chyba 7-8 misja, kaseta jest kilka domów obok od miejsca gdzie znajduje sie dokumenty uruchamiające scenke 1 Cytuj
Les777 124 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Ile to to potrzebuje miejsca na dysku? Kufa, nie idzie wybrać urządzenia, na jakim ma instalować, a dysk przepełniony. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Ach, 3h bez przerwy z gierką w dzień roboczy. Nie pamiętam, kiedy ostatnio tak miałem Ficuś, sprawdziłem czy działa "dogrywanie" Ground Zeroes. Tak, działa. Jak przejdziesz więcej misji z GZ i znowu zaimportujesz save, to bonusy zaczną Ci dochodzić w trakcie gry. Polecam. 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 https://www.youtube.com/watch?v=jbYcToMMLqI Kocham ją. Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 ona to w oryginale spiewa? wow, ogolnie ladna duperka, swietny typ urody w dobie zrobionych lalek Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 I to, co robi w helikopterze Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 (edytowane) Rozi nie podniecaj się tak bo się spocisz. Ogólnie to gra mnie rozpiernicza na atomy. Gameplay to sama rozkosz. Fabuła iście kojimowska. Jadę sobie spokojnie na koniku do Emmericha, a tu jak mnie coś nie trafi.... Zabawa w kotka i myszkę z Quiet wśród ruin dostarcza masę wrażeń i wspominek walki z The End. Ciężko skubaną zajść od tyłu. Miller sugerował odpuścić i się wynieść ale nie... To się skończy tu i teraz... To teraz trwało growe dwa dni. I te scenki po wszystkim . Edytowane 7 września 2015 przez Farmer. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Pierwszy rage quit do tej pory gra prosta była ale ni (pipi)a nie wiem jak mam przejść misje 29. Kto wie niech w spoilerze napisze. Ja idę spać bo jutro na rano do roboty ale obdaruje plusami jutro po 6 rano;). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi