aux 3 784 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Udało się, misja 46 odblokowana. Bawiłem się w łapanie zwierząt do klatek, wsiadłem potem do helikoptera i babka powiedziała że jest update misji. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Te Foby to jednak (pipi) system... Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Boże Do True Ending trzeba mieć przesluchane wszystkie złote kasety Mieć zrobione wszystkie złote side opsy do tego czasu Mieć zrobione wszystkie złote misje Później trzeba jechać zrobić jakąś misję jak już teoretycznie nic fabularnego nie mamy i wracając po jej ukończeniu dostaniemy komunikat ze mamy wracać do Mother Base Oglądamy scenkę i dochodzi nam side ops 150 i misja 46 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 (edytowane) To chyba jakiś upośledzony Gear Cię gonił >:[ Mój za to był menedżerem Vision Express... ja mu uciekałem zaledwie pare minut reszta w spoilerze po pierwsze to na wstępie skopał mnie z walker gera i jak próbwałem wsiąść z powrotem i złapać hueja to skopał mnie drugi raz więc olałem robicika i złapałem hueja na plecy i uciekałem na piechote, starałem sie wbiegać między wszelkie kamienie i przeszkody, dobiegłem na drugi koniec obszaru misji (z dala od bazy) i schowałem sie za jakimś domkiem, gear troche sie pokręcił i zaczął odchodzić w kierunku bazy, więc rzuciłem flare wzywającą heli żeby nie musieć biegiem wracać do punktu lądowania który był bliżej bazy a dalej mnie (w dodatku gear właśnie tam sie wrócił i kręcił) po rzuceluniu flary landing zone pojawił sie znacznie bliżej mnie więc dobiegłem tam i odleciałem , całość była troche stresująca ale trwała pare minut Edytowane 11 września 2015 przez Yano Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Side Ops 150 i misja 45 - to raz Dwa - dostałem Truth, nie mam SO 150 i misji 45. I co teraz? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Jak masz motylka w emblemacie to musisz go usunąć. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 O co caman z tym motylkiem? Wiem tylko, ze chodzi o Quiet, ale ktos pisał aby nie ściągać tego motylka Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Jak sciagniesz to quiet podobno od ciebie odchodzi ale wtedy masz dostep do swietnej misji. W innym przypadku ona zostaje, ale misji nie masz. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Dzięki Ukyo, teraz wiadomo na czym się stoi. To gdzie jest ten grind xD? Bo coś nie widzę. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Jak wygladaja save'y w V? Bo gram teraz w 3 i system zapisywania gry jest troche uposledzny, co prawda to korytarzyk z 5 minutowymi etapami, wiec w sumie to bez roznicy, ale tutaj mamy otwarty swiat i zastanawiam sie jak to zrobili tutaj. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Masz checkointy. Brak wlasnych savow. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Wiedzialem o kaskach, czy noktowizorach, ale zeby mieli maski gazowe.. Tego sie nie spodziewalem podczas jednej misji. Taktyka upadla, a mialo byc tak kolorowo :-P Gralem do 5 rano. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 (edytowane) Do True Ending trzeba mieć przesluchane wszystkie złote kasety A nieprawda Po wszystkim sprawdziłem i miałem 5 nieodsłuchanych. Ale tak jak mówisz, nie można siedzieć w jednym miejscu, trzeba skorzystać z choppa żeby się aktywowały te misje. Wpytkę, gra skończona, a tylko 56% zrobione. Na razie kończę przygodę z V, muszę odpocząć. Trochę kusi platynka, ale szczerze mówiąc nie chce mi się eSować wszystkiego, tasków też trochę za dużo mi zostało. Połapię sobie jeszcze zwierzaki i puszczam grę dalej. To była wspaniała przygoda, dwa tygodnie wyśmienitej zabawy. Gra na mocne 9/10. Mam nadzieję że dadzą fajne singlowe DLC. Dziękuję panie Kojima, dziękuję Konami. Najbardziej mi się podobała Quiet i wszystkie z nią scenki. Bardzo fajny wyszedł Kojimie wątek miłosny. Taniec w deszczu był niesamowity. A pod koniec gry się wzruszyłem jak przemówiła i odeszła. Jeszcze co do golizny i szczucia cycem które krytykuje użytkownik Bluber. Przecież wszystko jest w grze wyjaśnione, Quiet musi być goła, a jak kogoś to bardzo razi to może jej uszyć/odblokować fajny strój który wszystko zakrywa. Edytowane 11 września 2015 przez aux Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Tylko dla silnych heteroseksualnych mężczyzn, którzy już ukończyli grę. https://a.pomf.cat/oauzou.webm https://a.pomf.cat/xlbddq.webm https://a.pomf.cat/uehfmy.webm Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Co do misji 11: Poganialem sie z Quiet i na koniec jak juz lezy rozwalona to pociagnalem za spust i ja zabilem. Czy ona wraca potem w jakis magiczny kojimowy sposob do zycia? Czy to byl jakis wybor moralny i mozna bylo ja podpiac pod balonik i siup do bazy? Cytuj
Emtebe 2 549 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Można było podpiąć i siup do bazy. A czy zmartwychwstanie? Możliwe, biorąc pod uwagę jej "właściwości". Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Połapię sobie jeszcze zwierzaki i puszczam grę dalej. To była wspaniała przygoda, dwa tygodnie wyśmienitej zabawy. I AM DISSAPOINT :| Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Boże Do True Ending trzeba mieć przesluchane wszystkie złote kasety Mieć zrobione wszystkie złote side opsy do tego czasu Mieć zrobione wszystkie złote misje Później trzeba jechać zrobić jakąś misję jak już teoretycznie nic fabularnego nie mamy i wracając po jej ukończeniu dostaniemy komunikat ze mamy wracać do Mother Base Oglądamy scenkę i dochodzi nam side ops 150 i misja 46 tylko złote side opsy, potwierdzone info. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Haven dlaczego ty to zrobiłeś xd Cytuj
zielakpl 8 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Boże Do True Ending trzeba mieć przesluchane wszystkie złote kasety Mieć zrobione wszystkie złote side opsy do tego czasu Mieć zrobione wszystkie złote misje Później trzeba jechać zrobić jakąś misję jak już teoretycznie nic fabularnego nie mamy i wracając po jej ukończeniu dostaniemy komunikat ze mamy wracać do Mother Base Oglądamy scenkę i dochodzi nam side ops 150 i misja 46 tylko złote side opsy, potwierdzone info. Taki chvj, mam wszystko porobione z misji i side opsów złotych ale nie słuchałem kaset i nie mam misji 46 odblokowanej ;/ Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Haven dlaczego ty to zrobiłeś xd Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Posiadacze konsol MS - najpierw strzelają, a potem żądają pytania. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 haven z(pipi)ałeś dosyć mocno xD Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Jak robiłem wersje extreme tego zadania to też z ciekawości strzeliłem xD chuyowe to i każda osoba o zdrowych zmysłach by tego nie zrobiła. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Jak pociagnales za spust to sorry ziomus, czeka cie new game bo juz nie wroci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi