hav7n 5 936 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) A jak powtorze sama misje? Edytowane 11 Września 2015 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Boże Do True Ending trzeba mieć przesluchane wszystkie złote kasety Mieć zrobione wszystkie złote side opsy do tego czasu Mieć zrobione wszystkie złote misje Później trzeba jechać zrobić jakąś misję jak już teoretycznie nic fabularnego nie mamy i wracając po jej ukończeniu dostaniemy komunikat ze mamy wracać do Mother Base Oglądamy scenkę i dochodzi nam side ops 150 i misja 46 tylko złote side opsy, potwierdzone info. Taki chvj, mam wszystko porobione z misji i side opsów złotych ale nie słuchałem kaset i nie mam misji 46 odblokowanej ;/ w takim razie niepotwierdzone ;p. w kazdym razie cos z udostepnianiem niektorych misji jest nie tak w tym naszym emgieesie, ja na przyklad nie mialem quiet exit a mialem wsystko porobione co sie da z misji glownych i ponad stówe side opsó zaliczonych Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Funny bug. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Ok zrobilem jeszcze raz misje i odkrecilem wszystko. W sumie dobrze bo cyca ma yebana az milo popatrzec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 napewno dobrze ją mieć, nie dość że miłe widoki to jeszcze jest pomoca Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Haven jakbyś grał w 3 to byś wiedział, żeby nie strzelać. Po 18 skończonych misjach i 20h na liczniku zaczynam odczuwać lekkie znużenie grą, a raczej jest powtarzalnością. Chyba sobie zrobię dzień przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 dokladnie, jakby sie postarali bardziej i kazda glowna misja odbywalaby się na terenie innego obozu to by bylo za(pipi)iscie. dodajmy do tego side opsy i niektóre miejscówki widujemy po 20 razy, co naprawde jest drętwe i nużące Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) Po 18 skończonych misjach i 20h na liczniku zaczynam odczuwać lekkie znużenie grą, ja mam ponad 40h i jestem ok 17 misji, i narazie nie nudzi, powtarzanie miejscówek nawet czasem mi sie podoba bo już wiem gdzie iść itp, łatwiej jest mając obeznanie w terenie (nawet jak cele misji i przeciwnicy są inne) podobają mi sie różne smaczki i zmiany względem pod względem gmeplayu i zachowania strażników, np to że po alarmie już nie zapominają o nas tylko czają sie do końca misji, nie raz to wykorzystałem bo zaczynają sie czaić np przy bramach i drzwiach i jak sie wchodzi od tyłu to ma sie nawet łatwiej bo większość strażników siedzi gdzie indziej a nie jest rozrzucona po całej okolicy nadal nie wiem co mi sie bardziej podoba jesli chodzi o kompana pies był super skuteczny w wywąchiwaniu wrogów i zaznaczaniu ich przez ściany więc prawie nie było szans żeby się na kogoś nadziać z zaskoczenia (i wykrywał też więźniów co też bardzo fajne było) quiet też potrafi zrobić rekonesans i nawet troche lepiej zaznacza ludzi bo są też na mapie (pies tylko trójkąty nad głową), ale za to nie wykrywa wszystkich zawsze, często jakichś przegapi. z drugiej strony jak już sie zacznie shitstorm to bardzo pomaga bo ostrzeliwuje atakujących zaalarmowanych ludzi i usypia (dałem jej snajpere usypiającą). więc w czasie alarmu qiuet jest super. za to w czasie spokoju i skutecznego skradania pies bardzo pomaga Edytowane 11 Września 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 wniosek? yebać kefira"they have placed the KONDOR under arrest!" mei ling <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Ktoś zaczął się bawić w podmienianie modeli xD http://www.pcgamer.com/model-swapped-mgs-v-is-disturbing-thought-provoking/ Ocelot zamiast DD Ocelot zamiast Quiet 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Skończyłem grę. Chyba bo napisy końcowe widziałem kilka razy;). Powiem tak końcówka cholernie satysfakcjonująca i nadrabia za rozlazły środek. 3 ostatnie misje fabularne są bardzo dobre.jako całość grę oceniam na mocne 9/10. Nie jest to mesjasz ale miło spędziłem 60 h.Ja zrobiłem 2 misje nie związane z fabułą i wtedy wpadła ta misja która była zablokowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) Ktoś zaczął się bawić w podmienianie modeli xD http://www.pcgamer.com/model-swapped-mgs-v-is-disturbing-thought-provoking/ Ocelot zamiast DD Ocelot zamiast Quiet XDDDDDDDDDDDD Edytowane 11 Września 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 ej dajcie to w spoiler, nie chce wiedzieć co sie bedzie działo pod koniec gry xDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Misja 12 21 godzin na liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Misja 12 21 godzin na liczniku. Poczekaj do 43 Ja juz: A wy co, dalej sie wozicie zardzewialym kaszlakiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Jaki je.bany cziter Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Nie lubie grać blond pisdami :czesc: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Po prostu jestes za cienki zeby go odblokowac Nie no Cyborg Raiden z MGR jest okej, plond bisda to tylko ten z 2jki i kawalek 4ki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Co trzeba zrobić aby go odblokować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Spytaj się havena xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 @suteq Wszystkie 50 misji na S. Liczylem ze za wszystkie Side Objectivy tez cos bedzie ale wczoraj wszystko zrobilem i nic Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 A kto to ten co tak szybko biega? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Konkret, 16 misja główna, w uj side'ów, 19% i dalej chce mi się grać, miazga Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Spytaj się havena Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) @Bansai ten skin Raidena z Rising to pc only right? edit: a nie przecież alucard to twój profil. Edytowane 11 Września 2015 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi