Whisker 1 384 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ja mam 28h, misja 19 i sporo side opsów i co raz bardziej chce mi się grać, średnio przy jednym odpaleniu konsoli robię dwie główne i 4 poboczne, jest konkret panowie , gra jest podzielona na jakieś chaotery czy tylko epizody? Ile tego łącznie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 okolo 50 glownych misji Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 czy to prawda ze jest inne zakonczenie jak quiet nie jest wymaksowana? przeczytalem gdzies komentarz miedzy wierszami i teraz mam zagwostke :oscar: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 13 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Misji glownych jest rowne 50, z czego 7-8 z nich to powtorki wczesniejszych misji z modyfikatorem trudnosci No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ty chory poj*bie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Misji glownych jest rowne 50, z czego 7-8 z nich to powtorki wczesniejszych misji z modyfikatorem trudnosci No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 O (pipi)aniutki Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Chory diamentowy pies :O Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Mam takie trochę melepeckie pytanie: czy jest teraz sens ogrywać Ground Zeroes przed rozpoczęciem Phantom Pain? Ten obóz z GZ jest też w PP? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Zagraj ta jedna misje w GZ , króciutkie to , cos ok 1h , a jest to jakis lacznik miedzt PW a PP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Tego obozu nie ma w TPP, bo gra dzieje się w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Dzięki, machnę na rozgrzewkę GZ Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Na youtubie jest 15 minutowy, secret ending, ktory zostal wyciety z gry, warto obejrzec. Nie wiem czy bylo, ale wyglada to znacznie lepiej niz to co dostalismy w mother base.Jak ktoś kupił LE, to jest to również dodatkowej płycie, gdzie przedstawiono proces developingu. Ogólnie ciekawe czemu zdecydowano sue na taki krok, ze nie ma jednego zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Mam takie trochę melepeckie pytanie: czy jest teraz sens ogrywać Ground Zeroes przed rozpoczęciem Phantom Pain? Ten obóz z GZ jest też w PP? Nie zgodzę się, że to tylko godzina. W kolejnych misjach po pierwszej też dowiadujemy się nowych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Może kojima stwierdził że 3 zakończenia wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Główne misje to takie bagno że się w pale nie mieści. Ogólnie same w sobie złe nie są bo klimat mają ale te sp.ierdolone szczególiki wk.urwiają mnie do granic możliwości. Kompletnie się to kupy nie trzyma, skrypt goni skrypt niczym w CoDach bo inaczej to byłby spacer po parku. Z godziny na godzinę coraz mniej mnie ta część jara i tylko pozostaje sama irytacja głupotą podczas głównych misji (głównie chodzi mi o te gdzie występuje oddział Skulls), czemu nie ma więcej misji pokroju 15-17-tej? Cała trójka to jest właśnie taki MGS na jakiego czekałem a nie genialny przykład pokroju 6-tki gdzie spokojnie BB mógłby z wiadomo kim uciec w p.izdu zanim burak skończy swoją przemowę ale po co, lepiej stać jak ciul na samym środku drogi. Aż dziw bierze że prolog gniecie suty a potem jest tylko jazda ale w dół gdzie na końcu czeka j.ebana czarna dziura. Gdzie ta wolność w robieniu misji? Gdzie kombinowanie jak koń pod górę? To jest ale tylko w zafajdanych SO które wieją nudą na kilometr już po 50-tym ich wykonaniu (dokładnie jak w Peace Walkerze, gdzie praktycznie nic od tamtej pory nowego do tych misji nie dodali).. Ehhh szczerze to na razie średniak, nie mesjasz....ale poczekamy zobaczymy.... Edytowane 13 Września 2015 przez chrno-x 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Mam takie trochę melepeckie pytanie: czy jest teraz sens ogrywać Ground Zeroes przed rozpoczęciem Phantom Pain? Ten obóz z GZ jest też w PP? no kurfa jak najbardziej. ending jest bardzo solidny. choć wcześniej polecam nadrobić Peace Walkera wraz z true ending który wiąże się z wydarzeniami w Ground Zeroes. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Szczerze to główne misje to takie bagno że się w pale nie mieści. Ogólnie same w sobie złe nie są ale te sp.ierdolone szczególiki wk.urwiają mnie do granic możliwości. Kompletnie się to kupy nie trzyma, skrypt goni skrypt niczym w CoDach bo inaczej to byłby spacer po parku. Szczerze to z godziny na godzine coraz mniej mnie ta część jara i tylko pozostaje sama irytacja głupotą podczas głównych misji które ani to dla mnie ciekawe ani nie proszę o więcej, i aż dziw bierze że prolog gniecie suty a potem jest tylko jazda ale w dół gdzie na końcu czeka j.ebana czarna dziura. Gdzie ta wolność w robieniu misji? Gdzie kombinowanie jak koń pod górę? To jest ale tylko w zafajdanych SO które wieją nudą na kilometr już po 50-tym ich wykonaniu. Ehhh szczerze to na razie (pipi) nie mesjasz.... Co? Gdzie jest wolność w robieniu misji? Gramy w tą samą grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 No tak naprawdę ta wolność polega albo na graniu całkowicie po cichu albo na rambo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 to chyba gralismy w rozne gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Ja już napisałem, że to MGS stworzony dla osób które nigdy w tę serie nie grały oraz dla tych, którym nie podchodziła formuła poprzednich części. To nie jest gra stworzona dla fanów, tylko dla niezdecydowanych graczy. Edytowane 13 Września 2015 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 A jakie są inne opcje w skradance? Wolność polega na tym ile skradając się jestem w stanie zrobić i do miejsca docelowego w misji dojść z każdej strony o każdej porze. Robię rzeczy kiedy i jak chce. Ja już napisałem, że to MGS stworzony dla osób które nigdy w tę serie nie grały oraz dla tych, którym nie podchodziła formuła poprzednich części. To nie jest gra stworzona dla fanów, tylko dla niezdecydowanych graczy. Przypuszczam, że Bansai może z tym polemizować Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 A jakie są inne opcje w skradance? Wolność polega na tym ile skradając się jestem w stanie zrobić i do miejsca docelowego w misji dojść z każdej strony o każdej porze. Robię rzeczy kiedy i jak chce. Ja już napisałem, że to MGS stworzony dla osób które nigdy w tę serie nie grały oraz dla tych, którym nie podchodziła formuła poprzednich części. To nie jest gra stworzona dla fanów, tylko dla niezdecydowanych graczy. Przypuszczam, że Bansai może z tym polemizować Ale to Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 To jest gra dla fanów, tylko nieco zaniedbano pewne elementy z poprzednich części, które wielu denerwowały, bo było ich zawielę. Teraz Kojima przesadził w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 A jakie są inne opcje w skradance? Wolność polega na tym ile skradając się jestem w stanie zrobić i do miejsca docelowego w misji dojść z każdej strony o każdej porze. Robię rzeczy kiedy i jak chce. Ja już napisałem, że to MGS stworzony dla osób które nigdy w tę serie nie grały oraz dla tych, którym nie podchodziła formuła poprzednich części. To nie jest gra stworzona dla fanów, tylko dla niezdecydowanych graczy. Przypuszczam, że Bansai może z tym polemizować Każdy może z tym polemizować bo to zwykłe bajdurzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi